Agnieszka26
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

19 paź 2010, 16:14

Mama czuwała nademną :-D :ico_sorki: :ico_sorki: Wpadnę pózniej albo jutro papapa

JoannaS
Wodzu
Wodzu

19 paź 2010, 16:18

Dziewczyny, ale jestem wsciekła
Normalnie az diete dukana szlag trafił przez to.
Tydzien temu pozyczyłam od kolezanki (czyt.sasiadki 3 domy obok) zielona bluzke na jutro na pasowanie przedszkolaka, bo moja corka jest zabką a jej corka biedronka wiec czerwona bluzke bedzie miała.
Dzisiaj dostaje smsa o 13 zebym jej tą bluzke przyniosła bo jutro wszystkie dzieci mają byc na zielono.
Pomyslałam ze skad taka zmiana na pol dnia przed pasowaniem
poszlam po Majke i pytam sie babeczek a one mowie ze nic o tym nie wiedza, ze wszystko jest rozpisane przed wejsciem na kartce od tygodnia (na kartce jest imie dziecka i kolor jaki ma miec ubrany) i poszlam do niej dałam jej bluzke i mowie ze to glupota co gada i ze kazde dziecko ma swoj przydzielony kolor i ona zaczela tlumaczyc i nie chcialo mi sie tego słuchac i poszłam .
Czemu ja nie moge znalesc normalnej kolezanki , caly czas spotykam zazdrosnice wredne mam juz dosc :ico_zly:

Awatar użytkownika
Miluśka
Jestem mózgiem tego forum!

19 paź 2010, 16:29

heloooł :-)

dziś wybrałam się z mamą na zakupy dla synusia i tyle się nachodziłyśmy że jak wróciłam to padłam jak pluto i zasnęłam.

jak tam wam dzionek mija?

JoannaS, ja też wiele razy się przejechałam na ''koleżankach'' i teraz zawsze pamiętam słowa''umiesz liczyć licz na siebie twoje szczęście innych jeb**e''

[ Dodano: 2010-10-19, 16:32 ]
:ico_tort: za 30 tydz. :ico_brawa_01:

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2010, 16:33

Witam ponownie. Niedawno wróciłyśmy z małą i tak jak mowilam mam już lepszy humorek, a to co bylo rano puszczam w niepamięć, bo mam dzidzie w brzucholku i jej takie nerwy napewno się nie podobają. Dziś dla lepszego humorku robimy z Oliwką Kopiec kreta, jakoś tak do niedawna odrzucalo mnie na myśl bananów, a teraz od kilku dni mam na nie ochote. Ale dziwne smaki mam w tej ciąży :ico_olaboga: . Jak zrobie to Was poczęstuję, jak tylko poradzę sobie z wrzuceniem zdjęcia.
Agnieszka widze, że mąż się zlitował i w koncu przywiózł Ci tego lapka do szpitala :-D . Ale nie nadwyrężaj się jeszcze :ico_nienie: .
Czekamy na tatulka i siadamy do obiadku :-)

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2010, 16:37

JoannaS, a skad ta zawiść w tych dziewczynach? Jejku, zdążysz kupić jakąś bluzeczkę dla małej? A może załóż jej biała bluzeczką i na to pelerynkę z krepiny, ja pamietam takie przebieranki z podstawowki :ico_oczko:
słowa''umiesz liczyć licz na siebie twoje szczęście innych jeb**e''
święte słowa, ja mam zbyt miękkie serce, ale ostatnio tez zaczęlam mysleć bardziej o swojej rodzinie a innym tylko jak poproszą.
dziś wybrałam się z mamą na zakupy dla synusia i tyle się nachodziłyśmy że jak wróciłam to padłam jak pluto i zasnęłam.
kocham takie zakupy, to sa najprzyjemniejsze chwile ciąży :-D

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2010, 16:38

dorotaczekolada jeju jak to ciacho pysznie wygląda :ico_szoking: . Czekam na przepis.
Czemu ja nie moge znalesc normalnej kolezanki , caly czas spotykam zazdrosnice wredne mam juz dosc
tak to już jest, ja też tak mam. Mam jedną koleżankę od serducha ale ta mieszka 500 km ode mnie :ico_zly: .
za 30 tydz.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dziś wybrałam się z mamą na zakupy dla synusia
i co kupilyście?

JoannaS
Wodzu
Wodzu

19 paź 2010, 16:50

Jejku, zdążysz kupić jakąś bluzeczkę dla małej?
Poszłam na strych i znalazłam zieloną ale z krótkim rekawem, zaloze jej biala z dlugim i na to ten krotki rekaw.

Awatar użytkownika
Miluśka

19 paź 2010, 16:51

buzok14, już takie typowe ''męskie'' body i kilka śpioszków i czapeczkę i kaftaniki.
muszę już skończyć z tymi ubraniami bo połowy nie zdążę założyć.
jeszcze tylko z mężem wyskoczę raz i starczy :ico_brawa_01:
tyle tego wszystkiego jest że nie wiadomo co wrzucać do koszyka :)

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2010, 17:35

znalazłam zieloną ale z krótkim rekawem, zaloze jej biala z dlugim i na to ten krotki rek
i słusznie :ico_brawa_01:
to prawda, ja odlozylam niektore ani razu nie załozone, maluszki bardzo szybko rosną

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

19 paź 2010, 17:43

oj cos o tym wiem :ico_oczko: przy drugim pewnie nie bede juz tak szalec

Wróć do „Pozostałe”