Witam
Pamięć o bliskich
---------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------
Dla
Amelki wszystkiego najlepszego w 9 miesięcznice. Niech rośnie zdrowo i radośnie.
Hekkate, ale fajne zdjątko w podpisie masz
MamaJulci, hihi, znowu nie jasno się wyraziłam, ale już wybacz, u mnie zawsze tak, hihi
Kobieta po przejściach jasne ze może wyjść za mąż, ale tylko za rozwodnika albo wdowca, kawaler musi ożenić się z cnotka, hihi, A rozwodów tam bardzo dużo, chyba to pochodzi ze tak wcześnie się żenią. A dlaczego w pl mieszkam? Bo mąż tu pracował to i przyjechałam razem z nim.
Niestety nie pomogę z aukcjami, kupować na allegro kupuje, ale nigdy nic nie sprzedałam i nie umiem tak ładnie aukcji robić, a szkoda.
[ Dodano: 2007-11-01, 12:13 ]
Wkleję parę zdjęć
A tak właśnie teraz śpi.
Właśnie
Karolas pytałam kiedyś, ale wtedy chyba nie miałaś kompa co do mleczka. Bo tez podaje NAN, to kiedy ta trójeczkę, jak skończy 9 mies., czy bliżej do 10?
A u nas tak:
20.30 – mleczko 180ml z kleikiem 4 lyzeczki i spac.
5.00-6.00- mleczko 120-150 ml
8.00-9.00 – pobudka, jogurcik z Hippa, albo kaszka owocowa
11.00 – 12.00 – mleczko 120-150ml, zależy, i dwugodzinne spanie
14.00-15.00 – obiadek, około 200g, albo już powoli wprowadzam dwudaniowe, po troszeczku,
później deserki rożne, owoce, albo jeszcze kaszki troszeczkę
Jak widać Fillipek mało je mleczka, ale pediatra mówi ze to normalnie, widać tyle potrzebuje
W ogóle to nie jadek , musze na głowie wstawać, żeby zjadł, co tylko nie wymyślam,
A teraz łobuz nauczył się pluć, no to nie raz ma pełną buzie jedzenia i zaczyna w rożne strony pluć, hihi
Najbardziej on uwielbia zupkę pomidorową . Pomidorki mam swoje w słoikach, no to bez obaw. Z ryżem mu daje.