Miszka uspokoilas mnie z tymi dwoma dniami - mam nadzieje, ze masz racje i lek podalam wczoraj i niedlugo bedziemy miec spokoj
Dana niestety u nas dzisiaj w nocy mimo podania leku byla masakra - ja mam nadzieje,ze to jednak te owsiki, bo mala mi sie wila w nocy okropnie i praktycznie od 24 do 4 nad ranem jeczala i spac nie mogla

w dzien jest w porzadku tylko troche zgrzyta tymi zebami, lek podalam ten sam - odrazu po tej nocy jak zaczela zgrzytac pobieglam do lekarza i mi przepisala bez zadnych badan
Marta ja tez bym sie nie zorientowala gdyby nie moja mama!!! Kiedys nina zaczela przy niej w dzien zgrzytac zebami - a moja mama mowi, ze to objawa pasozytow.. ja najpierw sie smialam ze mama ma jakies przedpotopowe teorie i zaczelam o tym czytac - no i faktycznie, zgrzytanie w dzien niekoniecznie jest oznaka pasozytow, ale w nocy przez sen to juz niebardzo jest zabawa, no i pewnie uslyszalabys jakby Ci Iga cala noc okropnie zgrzytala zebami i nie moglabyc spac przez to

no i sie zebralam do lekarza odrazu
Jejku oby jej przeszlo, bo biedna sie meczy a ja popadam w obsesje

juz zrobilam 4 prania, nie mam gdzie wieszac, posciel po 2 dniach uzywania zmienilam, wszystko gotuje w 95 stopniach i prasuje, wszedzie zmywam i odkurzam, a jak idziemy jesc nawet serek danio to kaze jej myc rece mydlem antybakteryjnym i trzymac je u gory zeby niczego nie dotykala

no ale 5 razy dziennie nie zaszkodzi :P a przynajmniej bede miec pewnosc ze nie wsadzi zasdnych jajeczek do buzi - wygotowalam nawet zabawki ktorymi sie bawi najczesciej

mam nadzieje,ze to swinstwo zniknie - ale podobno przez miesiac mam utrzymywac mega higiene zwlaszcza przy jedzeniu, bo wystarczy ze dotknela lapa miejsca gdzie rozniosla jajka i nawet do 30 dni jak je zje to moze zaczac sie od nowa

w ogole to wczoraj mi zrobila 4 kupki a ja nie patrze na nie nigdy i nic nie widzialam tylko szybko je biore, zawijam i czyszcze pupe - moze to dobrze? Ale z drugiej strony nie jestem pewna czy te pasozyty to prawda

a z trzeciej dlaczego tak by cierpiala i zgrzytala tymi zebami? :D
No i dodtakowo ma katar

ale wyglada lepiej niz wczoraj - moze ten brak snu tez przez to ze caly nos miala zapchany ehhh jak wroci moj M to wysprzata gruntownie mieszkanie bo nikt nie sprzata tak jak on :D potrafi kilka godzin myc jedna szafke :D albo podloge

a do tego ma duzo sily wiec kazdy brud zmyje :P
[ Dodano: 2010-02-20, 11:23 ]
Marta jak wrocisz z Polski to zamiesc nam zdjecie brzuszka :)