Wróciłam!
Wymęczona po godzinnym staniu nad zlewem i myciu naczyń
Dziewczynki, dzięki za komplementy!
Kingusiu, właśnie miałam dodać, że to ta nowa fryzurka, ale mnie ubiegłaś
Anulko, jak dobrze pójdzie, to olejesz większość zajęć i zajmiesz się tylko jednym- rodzeniem
A w moim szpitalu też strajkują, ale jak się dowiedziałam, na położnictwie strajków nie ma. Z tym, że nie wiem czy dlatego, że nie mogą strajkować, czy nie chcą
Zaraz zrobię sobie cieplutką kawę zbożową i będę zmykać na film "Lepiej późno niż później" (pożyczyłam od znajomej na DVD
). Jeśli któraś z Was nie oglądała, to gorąco polecam!!!! Świetna komedia romantyczna z Jack'iem Nickolson'em i Diane'ą Keaton!
Występuje tam również Pan przystojniak- Keanu Reves, czy jak się to tam pisze (ten z Matrixa), ale to tylko krótkie epizodziki
Ale najpierw...obejrzę sobie serialik "Herosi" na TVP1. Tatko mnie nauczył oglądania takich seriali fantasy
[ Dodano: 2007-06-28, 21:17 ]Miałam jeszcze dodać, że zastanawiam się nad wybraniem w sobotę do kina na film "Shrek 3", ale to na pewno przed wschodem księżyca muszę być w domku, bo ciężko by było przy skurczach z Katowic wrócić
Tak więc na wszelki wypadek, wrócę wcześniej, o ile się w ogóle wybiorę, bo Mój P. jak się okazało, ma jakieś kursy w tę sobotę, co oczywiście odebrało nam możliwość spędzenia całego weekendu tylko ze sobą