cześć, oj ale się rozpisałyście, nie było mnie tylko dwa dni a tu tyle stron
Wczoraj byłam z mężulkiem wieczorkiem na cmentarzu, zapalaliśmy znicze i modlitwa, tak jakoś mi sie smutno zrobiło, wspominaliśmy naszych znajomych, rodzine a dziś odwiedzamy ich na cmentarzu. Agatka też była, ale wcześniej,zaraz po mszy św wszyscy szli na cmentarz na krótkie nabożeństwo.... bardzo jej się podobały światełka i liście....no i tak minął wczorajszy dzień - na wspomnieniach.
Dziś też jedziemy na cmentarz o 21:00 na różaniec za zmarłych.
A z wesołych rzeczy to to, ze mój mężulek zabiera mnie w sobote na impreze, tak jak za dawnych lat

Blisko naszej miejscowości otwarli impreze "oczko" ponoć fajna jest, a nazwa stąd że wpuszczaja na nią osoby powyżej 21 roku życia, wiec żadne przedszkole...
Po drugie Agatka pojęła do czego są nóżki, przebiera jak nie wiem co, tylko teraz trzeba ją ciagle prowadzać, bo na czwoarakach nie chce

Dobra zabieram sie za czytanie...
[ Dodano: 2007-11-02, 09:47 ]
lulu świetne fotki, Filipek jest bardzo do Ciebie podobny
[ Dodano: 2007-11-02, 09:49 ]
qunick jejku mam nadzieję, że to nie zapalenie ucha, ale skoro nocka była ok....hmm zobaczymy jak w dzień będzie się Ninka czuła
kozaki hura kupiłam kozaki, bardzo mi się podobają, są bardzo cieplutkie i nareszcie znalazłam mój numer hihi zrobie zdjecie i wkleję jak tylko baterie od aparatu skończą sie ładować
[ Dodano: 2007-11-02, 10:58 ]
ML ja w ciaży przytyłam 29kg i czułam sie jak słonica
mamaJulci Ja też dużo ciuszków sprzedaję na allegro, tylko po Agatce zostawiam (może w przyszłosci się przydadzą

)
[ Dodano: 2007-11-02, 11:09 ]
jeśli mogę coś poradzić na nasze "kochane" fałdki i celulit, to polecam tą kulke z garniera, ja ją dostałam w prezencie i kurcze tak z początku używałam bo używałam, dziś mija chyba 4 tydzień i jestem w szoku, brzuszek sie zrobił bardzo fajny, bardziej jędrny i fałdki tak jakoś jakby wyprostowane, mój mężulek też stwierdził ze jest duża różnica....i pośladki też są gładziutkie