eeee, co tak pusto?
Aga, ucaluj ode mnie, zuzi i Nelusi Dariuszka z calych sil!!!! Zycz mu duuuzo usmiechu i zdrowka!!!
Dominisia, ja mysle ze pora uderzyc w Prawa Czlowieka do opieki zdrowotnej!!! Znasz kogos w NO kogos kto wiedzialby jak i co zrobic? Bo to z Wami teraz robia, to NIE jest normalne. Skoro nie chca abyscie chodzili do przychodni powinniscie miec zapewnieona opieke w domu!!!! (przynajmniej tak jest tu, a mysle ze w obu krajach jest bardzo podobnie).
W sprawie domu powiem tylko tyle ze z tego co mowilas o Krzysiu
.... to lepiej zaplacic wiecej i miec zrobione..... Poza tym wyobraz sobie Ciebie, Jasia i zaloge na dachu albo bog wie gdzie jeszcze
Aga, Zuzia uwielbia szkolke plywania. Na razie to bawia sie w wodzie, ale glebokiej ze specjalnymi deskami zeby nie isc na dno i jest super. Bbylam 2 razy patrzec i nie widzialam aby przezywala jakis sres, wrecz odwrotnie!!! Polecam z czystym sumieniem!!!
Jak dobrze ze jutro weekend!!! Mamy tyle zadane na przyszly tydzien ze chyba padne, wiec dzis posiedze troche nad ksiazkami, a jutro robie sobie wolne od nauki i w niedziele znow zakuwanko
nie wiem co jeszcze mialam napisac
sreasznie zmeczona jestem a Nell nie daje chwile spokoju. Teraz wlasnie zasnela, ale serio mam dosc jej jekow a noc przed nami
Kly sa tuz pod skora i jak bylysmy na kontroli dentystycznej wczoraj to babka mowila ze kilka dni i beda. No i byla bardzo zdziwiona ze nie ma ani 1 ani 2 a 3 juz sa w drodze. Nell byla grzeczniusia jak anioleczek, dala sobie w buzce pogrzebac
I dostala pierwsza szczoteczke a z pasta kazala poczekac do roczku i moze juz miec fluor, tylko malutko nakladac.
I co tam jeszcze mowila? acha, mowila ze zabki lubia regularne posilki w odstepstwach ok. 3 godzin kiedy dziecko nbie ma nic w buzi oprocz wody do popicia. a slodkie soczki, herbatki i mleczko mozna dawac do picia ale wraz z posilkiem, lub zaraz po nim, a pomiedzy tylko wode. W butelce tylko mleko, reszte w niekapku lub normalnym kubku i masowac zobki szczoteczka rano i tuz przed snem.... Uff.... chyba wszystko. Jak mi sie przypomni to napisze pozniej bo juz nie pamietam.....