hej dziewczyny,
wczoraj nie mialam juz sily, a dzis ... no coz - przyrzekam ze wszystko co pisze jest prawda
Mam skierowanie do szpitala na 18.04 i 19 robimy cc. Wszystko sie potwierdzilo i nic sie nie zmienilo. Zmartwil mnie tylko znieczuleniem bo powiedzial ze bedzie podpajeczynowkowe ale zebym zabrala wszystkie dokumenty ze szpitala po zapaleniu opon mozgowych + opis uszkodzenia kregoslupa a tego 18 bede miala wywiad z anestezjologiem wiec moze sie uda zeby bylo ogolne. Zaproponowal jeszce zewnatrzoponowe te mniej inwazyjne w ktorym nie wkluwaja sie do worka z plynem rdzeniowym ale zdanie "moze Ewie sie to uda" nie nastawilo mnie optymistyznie. Chyba nie chce zeby sie na mnie przekonywali czy "Ewie" sie uda mnie znieczulic czy nie
Zara po wizycie dzwonilam do R i powiedzial zebym szukala szpitala gdzie mnie uspia a nie ze miesiac temu inna gadka i teraz znow inaczej. Ewentualnie zgodzil sie zebym poszla 18 a po wywiadzie jak sie nie zgodza na ogolne wypisala sie na wlasne zyczenie
Ja przez ostatni miesiac przybralam 2 kg wiec w sumie przez cala ciaze 10, jak pomysle ze 2.5 kg to Filip, to calkiem mi sie ta waga podoba
Motylek22, super ze u mamy coraz lepiej
Murchinson, dobrze ze juz duzo mniej boli i nocka spokojniejsza
Koroneczka, 100 zl za taka pamiatke to super okazja. Powiedz mu ze masz kolezanki na podobnym etapie ciazy
markotka,
za 30 tc