Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

10 cze 2011, 11:15

to jest niesprawiedliwe. ale mam juz tak go dosc, ze nie hcce mi sie z nim gadac ani na niego patrzec. jeszcze bezczelnie rzucil tekstem "planuj sobie weekend". zwykly nonono!

uwierzcie mi ze kompletnie nic mu nie zrobilam. wrecz przeciwnie....

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

10 cze 2011, 11:18

spadlamznieba a czemu nadal z nim jesteś? wcześniej taki nie był?

szkieletorek

10 cze 2011, 11:35

tak zrobie... jestem tak glupia i naiwna.

martaraz, tak... prosilam swojego zeby wzial Mala do siebie (spimy osobno bo on nie chce ze mna spac i Mala w sypialni...) a ja wtedy pospie. i wiecie kiedy to bylo? 2 miesiace temu.... od tej pory nic. on uwaza ze pracuje i ma wszystko na glowie. nonono... :ico_zly:
Nie jesteś głupia, ej bo zaraz lanie dostaniesz choć jestem przeciwniczka bicia ;)

Ale dlaczego spicie osobno.Kurde u mnie nie będzie mowy a to co ty po całym dniu z dzieckiem nie jesteś zmęczona tylko wyleżana tak ?

[ Dodano: 10-06-2011, 11:38 ]
Tak jak któraś z dziewczyn napisała .Nie odpowiadaj na jego zaczepki, nie pokazuj ze cie to złości.Idz do malej baw sie z nia w najlepsze . A najlepiej jak bys gdzieś wychodziła z małą do koleżanek, na spacer by zobaczył ze masz swój fajny świat .

Dobra ja musze leciec, jedziemy do mnie zrobimy obiadek a jak Paweł wroci z pracy jedziemy na basen z małą . Mała juz mi wytrzymać nie moze z radości ze na basen jedzie ;)

Awatar użytkownika
spadlamznieba

10 cze 2011, 11:48

Ale dlaczego spicie osobno.Kurde u mnie nie będzie mowy a to co ty po całym dniu z dzieckiem nie jesteś zmęczona tylko wyleżana tak ?
tak. on nie spi ze mna odkad Mala jest w domu. tzn spalismy pierwsza noc razem. on powedzial ze jak ktos go budzi w nocy to dostaje szalu. poszedl do duzego spac. i tak do dzis. kiedys pwiedzial ze jak bedzie przesypiac noce to wtedy bedziemy spac razem. i co? spi od 21 do 6 rano bez pobudki. teraz mowi ze przyzwyczail sie sam spac.

szkieletorek, milego dnia :)

zastanawiam sie nad zlozeniem oferty na internecie, ze moge byc niania dla 2,5 - 3 letniego dziecka. Oliwka by tez na tym skorzystala, moja kieszen tez. moze to dobry pomysl?

Awatar użytkownika
martaraz

10 cze 2011, 13:44

spadlamznieba, my śpimy razem tyko po prostu jak jest np. moja niedziela to ja z nią wstaję i idę na duł a M może sobie spokojnie pospać.
Nie pozwól sobie na takie traktowanie :ico_nienie: Moja siostra miała podobnego męża od kąd mały sie urodził to spali oddzielnie, jak ona poszła do niego spać to ja wyganiał do dziecka, on latał i robił wszystko a ona tylko dom i dziecko. Teraz sie rozwodzą. Nie dyskutuj z nim, wychodź sobie często z malutką. Uśmiechaj sie, niech widzi co może stracić.

szkieletorek

10 cze 2011, 14:02

zastanawiam sie nad zlozeniem oferty na internecie, ze moge byc niania dla 2,5 - 3 letniego dziecka. Oliwka by tez na tym skorzystala, moja kieszen tez. moze to dobry pomysl?
Skoro i tak nie planujesz wracać do pracy czy szukać innej to może nie być to zły pomysł.
A dzieci sie lepiej szybciej rozwijają i uczą jak jest drugie większe dziecko.

Co do osobnego spania to właśnie rodzice mojej podopiecznej spali osobno , on na gorze w sypialni a ona na dole w mała do wieku 3 latka .Dla mnie paranoja.
Najpierw twierdziła ze na czas kiedy nie pracuje to śpią osobno by on się wyspał tylko ze w wieku 4 miesięcy wróciła do pracy i nadal sama spala wstawała itp.

Awatar użytkownika
spadlamznieba

10 cze 2011, 14:13

Skoro i tak nie planujesz wracać
planuje. tylko nie teraz...
Co do osobnego spania to właśnie rodzice mojej podopiecznej spali osobno , on na gorze w sypialni a ona na dole w mała do wieku 3 latka .Dla mnie paranoja.
Najpierw twierdziła ze na czas kiedy nie pracuje to śpią osobno by on się wyspał tylko ze w wieku 4 miesięcy wróciła do pracy i nadal sama spala wstawała itp.
no to jest wlasnie straszne...
my śpimy razem tyko po prostu jak jest np. moja niedziela to ja z nią wstaję i idę na duł a M może sobie spokojnie pospać.
czyli macie ustalone dyzury, tak?

z tego co widze to kazda z Was ma ustalony dyzur przy dziecku. tylko on sie stawia. albo obieca a potem nie dotrzymuje slowa i dalej spi jak do niego przyjde i powiem ze obiecal ze pozwoli mi pospac.

jesli wroci z takim samym nastawieniem do mnie z pracy (koncy o 16) to jutro z samego rana z Mala wybywam na caly dzien.

rozmawialam z nim, pytalam dlaczego nie chce spac, to sie wymigiwal jakas nowa wymowka. pytalam czy moze z Mala posiedziec. on sie zachowuje tak jakby praca to bylo wszystko w jego zyciu. ze skonczy prace i ma wszystko gdzies. nie zainteresuje sie niczym, tylko ciagle sie czepia.

nawet nie slyszal jak poprzdniej nocy Mala krzyczala przez sen.

wiecie doskonale, ze siedzenie z dzieckiem w domu troche 'cofa' czlowieka. i dlatego jak on wraca to ciesze sie ze moge z kims pogadac, ze jest ktos jeszcze w domu procz mnie i Malej. a on zamiast cieszyc sie ze ma do kogo wracac, cieply obiad , to problemy stwarza.

musialyscie chyb sporo pracowac nad swoimi facetami, bo nie wierze w to, ze tak ich Pan Bog stworzyl ;)

mal
Wodzu
Wodzu

10 cze 2011, 14:13

spadlamznieba, o rany , ciągle nie ma poprawy...... kiedy on po rozum do głowy przyjdzie :ico_sorki: :ico_sorki:
ma taką fajną żonę super dziecko ..... i jeszcze mu mało :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
spadlamznieba

10 cze 2011, 14:15

o rany , iagle nie ma poprawy...... kiedy on po rozum do głowy przyjdzie
ma taką fajną żonę super dziecko ..... i jeszcze mu mało
ja juz nie wiem co mam z nm robic. w jaki sposob go zmusic do myslenia.
slowa nic nie daja. wychodze na zrzede.

az mnie glowa rozbolala :) dobra juz nie kontynuuje tematu

[ Dodano: 10-06-2011, 14:16 ]
mal, przesliczne zdjecie w podpisie masz :) i przesliczna modeleczke :ico_brawa_01:

mal
Wodzu
Wodzu

10 cze 2011, 14:21

spadlamznieba, dziękuje :ico_haha_01:
zobaczysz małe parę lat i twoja taka panienusia będzie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Pozostałe”