Beatka78, jejku biedna jestes tyle roboty zamias odpoczywac na koncoweczce chetnie bym przyjechala ci pomoc
najgorsze jest to ze ja tez sie nie poznaje nie wiem sama czy mi sie podoba czy nie raz jak patrze w lustro to mysle ze fajnie innym razem ze nie ale dobra nie bedziemy tu o moich wlosach gadac
Sandrusia mi sie podoba fryzurka, i zebys nie miała obiekcji czy Ci łądnie czy nie to powiem tak: ładnej osobie we wszystkim ładnie Beatko powiem Ci ze bedziesz miała chłopaka, a co do pluskiew to moze sie mylisz, bo ja oststnio byłam pogryziona na całym ciele i to do krwi i sie az guzki porobiły dopiero po tygodniu zeszło, ale było to jednorazowy wyskok, wiec myślę ze coś w praniu przyniosłam, bo zabawiłąm sie w detektywa i nic nie znalazłam Kasik fotki super, a jesli Viki tak rozrabia to chyba oznacza ze jest jej lepiej
aha zapomniałam Wam napisac ze mój misiek " tylko" 3 razy sie dzis w nocy obudził
a ja zostawiłam małego pod opieka tesciowei i Jacka o 18.00 i do 20.30 drzemkę sobie zrobiłam bo ledwo zyłam
sandrusia bardzo fajnie,a jak sie Twojemu chlopowi podoba ?bo to najwazniejsze
pochwale Wam sie kolezanki synkiem ,urodzila 8 wrzesnia...dopiero wczoraj ze szpitala wyszli ,wiec w tym tygodniu zobacze niuniusia na zywo .ma na imie Ethan
[ Dodano: 2007-09-15, 22:14 ]
i szczesliwa rodzinka
a moje zdjecia sie kopiuja do kompa,bo znalazlam kabel
Lucy duzy ten chłopczyk jak na 8 września a jaki śliczniutki a to Polak???
Martucha bardzo mi przykro, że i czarodziej nawalił bardzo chciałam wam pomóc... i wiesz, mam nawet kolejną hipotezę, że może Franio ma alergię na roztocza to tylko taka moja mała hipoteza, wiec nawet nie bierz jej powaznie, bo żaden lekarz ze mnie... wiem tylko że przy takiej alergi dzieci własnie mają silny katar i kaszel, ale najczęsciej wieczorem i w nocy...
ale mnie tomek teraz wkurzyl,zostawil malego na sofie i robil sobie kanapki tak sie wkurzylam,ze go nawyzywalam od debili no jak tak mozna i jeszcze twierdzi,ze jakby co to by dobiegl.normalnie kretyn
kasi.k, ile chcesz pozyczyc ??? lucy23, tak jakbym mojego L slyszala a jak sie drze po mnie jak mu uwage zwroce ze niby widzi i ma wszystko pod kontrola jasne ah Ci faceci
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2007, 22:22 przez SANDRUSIA)), łącznie zmieniany 1 raz.
no wlasnie,maluszek to taka mieszanka hi hi Sonia z Portugalii,a Vinod z Indii he he a z tomkiem sie poklocilam,tak go najechalam ,a on sie nawet do winy nie poczuwa
[ Dodano: 2007-09-15, 22:23 ]
wiecie jak mi smutno:( mam dosc jego nieodpowiedzialnosci.kurde chcial dzidziusia,a teraz sie zachowuje jak jakis wariat matko,faceci sa beznadziejni