elibell
4000 - letni staruszek

22 wrz 2011, 09:38

elibell nie wiem czy mnie pamięć myli ale zdjęc Twojej pociechy to ja jeszcze chyba nie widziałam?? Dawaj no szybciutko jakieś fotki:D:D
hmm a wrzucałam podajrze 2 zdjęciza tutaj, wiec kilka stron wstecz na pewno są:):):)

izabellla wymioty to jeden z objawów zbliżającego się rozwiązania, organizm czasem tak reaguje, też miałam mdłości co prawda nie wymioty, bo ja nie potrafie wymiotowac i pewno się powstrzymywałam.

My idziemy za chwilę do pkolka na zabawy a po mam zajęcia z angielskiego więc pół dnia poza domem.

Jak tam nasza SANDRUSIA?

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

22 wrz 2011, 09:38

Aaa i stawiam stawiam :ico_tort: :ico_tort: za 36 tydź .
Kurcze jakoś nie czuję że to już tak blisko.Naprawdę spodziewałam się jakiś dolegliwości uprzykrzających .
Chyba chcę wywołać wilka z lasu.

SANDRUSIA))

22 wrz 2011, 09:52

hej
Kwiatunio sto lat kochana szybkiego porodu Ci zycze :ico_tort:
szkieletorek, kurcze ja tez myslalam ze u mnie blisko jak bylam w 36tyg bylam pewna ze nie donosze do terminu mialam skurcze juz od dawna i ten sluz rozowy a tu juz 3 dni po terminie i dalej nic :ico_olaboga:
dzis to nawet mnie nic nie boli maly bardzo spokojny jest malo sie rusza a normalnie to kopie az obolala jestem ja juz sie martwic zaczynam :ico_placzek: jejku jak ja bym chiala miec to za soba tym bardziej ze panicznie sie boje porodu :ico_placzek:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2011, 09:57

szkieletorek, z jednej strony bym chciała małą dzidzię, ale z drugiej wiem, że byłoby nam ciężko.

SANDRUSIA))

22 wrz 2011, 10:00

tibby, a kiedy planujesz test zrobic?

szkieletorek

22 wrz 2011, 10:07

szkieletorek, kurcze ja tez myslalam ze u mnie blisko jak bylam w 36tyg
No ja mówię że blisko bo został mi miesiąc, nie liczę na poród przed terminem . Nastawiona jestem raczej na po terminie ale torbę chce mieć gotową wcześniej .

SANDRUSIA))

22 wrz 2011, 10:12

szkieletorek, no pewnie na tym etapie torba powinna byc spakowana :ico_oczko: ja tez juz mialam spakowana ale w moim przypadku to mole sie w niej zalegna :ico_haha_01: heh

szkieletorek

22 wrz 2011, 10:15

szkieletorek, no pewnie na tym etapie torba powinna byc spakowana :ico_oczko: ja tez juz mialam spakowana ale w moim przypadku to mole sie w niej zalegna :ico_haha_01: heh
hehehhe nie no krzykiem na porodówce je niedługo wygonisz

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2011, 10:18

hehe ja torbe niby spakowałam a wiecie co zapomniałam włożyć ręcznika :ico_haha_01: i papierowych ręczników też :ico_haha_01: pewnie jadac na porodówke jeszcze o czymś sobie przypomnę :ico_haha_01:

ale u nas zimno jakoś, albo mi ise tak tylko wydaje, cała noc okno miałam uchylone, zamknełam nad ranem bo auta mnie wkurzały wyjeżdzajace spod bloku, teraz wywietrzyłam znów troche ale głowa mnie boli i dziwnie sie czuje :/ katar nadal mi leci

[ Dodano: 22-09-2011, 10:22 ]
a wiem, smoczek i butelkę musze wyparzyć :ico_sorki:
butelkę musze mieć w razie czego na glukozę gdyby mały sie troszke zażółcił :ico_sorki:
u nas najlepiej miec swoją butelkę na glukozę dla dzidzi, mleczko dają w jednorazowych szklanych butelkach gdyby była potrzeba dokarmienia :-D

w razie czego biore smoczek ze sobą :ico_sorki: mam nadzieje ze nie bedzie potrzebny :ico_noniewiem:

[ Dodano: 22-09-2011, 10:24 ]
szkieletorek, z jednej strony bym chciała małą dzidzię, ale z drugiej wiem, że byłoby nam ciężko.
ja myslałam ze chcesz skoro tak sie dopatrujesz oznak :ico_noniewiem:
to w takim razie niech się stanie to co Tobie jest bardziej na rękę :ico_sorki: trzymam kciuki zeby po Twojej mysli wyszło :ico_oczko:

[ Dodano: 22-09-2011, 10:26 ]
Majka już sie pokłada znowu, ja właśnie ogarnełam mieszkanko i przy okazji przeszukałam reszte papierów, posegregowałam, zabrałam potrzebne do rodzinnego, akty urodzenia mam tylko ciekawe czy mogą być starsze niz pól roku :ico_noniewiem:

szkieletorek

22 wrz 2011, 10:35

hehe ja torbe niby spakowałam a wiecie co zapomniałam włożyć ręcznika :ico_haha_01: i papierowych ręczników też
A po co ręczniki papierowe ?
Bo ja ich na liście nie mam i teraz się zastanawiam po co .
ale u nas zimno jakoś, albo mi ise tak tylko wydaje, cała noc okno miałam uchylone
U nas też chłodno ale nie wiem ile jest stopni , nie patrzyłam. Mglisto bardzo . Rano to drogi przed domem nie było widać taka mgła.A my tez śpimy całą noc przy otwartym oknie, troszkę marznę jak się budzę ale ja tak lubię.
ja myslałam ze chcesz skoro tak sie dopatrujesz oznak :ico_noniewiem:
No ja tak samo dlatego zapytałam , bo coś mi tu nie grało.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”