Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2012, 11:23

Sylwia ale super też parka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: piękne imię tez mi sie bardzo podoba ale u mnie w mieście teraz bardzo popularne :-)

evvelka
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

05 sty 2012, 11:39

Sylwia gratulecje!!!!! wkońcu jakas dziewuszka będzie ;)

Kiedy powinno zaczać sie kupować te wszytskie rzeczy dla maluch typu wozki łożeczka wanienki?? bo ja myslslam ze jak rodze w maju to zeby na poczatku maja zaczac kupowac.. ale nie wiem cvzy bede miała siłe latać po sklepach :P

dzien dobry tak w ogole ;)))

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2012, 11:49

bo ja myslslam ze jak rodze w maju to zeby na poczatku maja zaczac kupowac.. ale nie wiem cvzy bede miała siłe latać po sklepach :P
Radzę wcześniej wszystko skompletować na spokojnie, a nie potem się gonić. Zwłaszcza, że opcję wcześniejszego porodu też pod uwagę trzeba brać. A mało wyprawka nie kosztuje :-)

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

05 sty 2012, 11:50

bo ja myslslam ze jak rodze w maju to zeby na poczatku maja zaczac kupowac.. ale nie wiem cvzy bede miała siłe latać po sklepach :P
raz weź poprawke na siłę, dwa na początek musisz wszytskie ubranka poprać i poprasowac - a uwież mi z brzuchem za dużo przy desce nie wystoisz
noi jednorazowo spora kwota by Was wyszła... Może lepiej jednak rozłożyć to w czasie, tym bardziej, że nigdy nic nie wiadomo jakby Cię tak nie daj Boże wcześniej wzięło to co? a noi torbę do szpitala najlepiej mieć już od 36 tyg przygotowaną, bo jak dama wiesz termin to +/- 2 tyg :ico_oczko:

a tak w ogóle to dzień dobry :-D
Gratuluję kolejnych tyg. i Sylwi dziewczynki - fajnie.... :ico_brawa_01:

a i zdrówka chorowitkom

zmykam robić, bo samo się nie chce a mam masę pracy :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2012, 11:51

Na koniec to myślę że wózek można sobie zostawić my mieliśmy upatrzony i jak wychodziłam ze szpitala po 2 tyg z Frankiem to P. dzień przed go przyniósł.

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2012, 11:59

dzien dobre kochane ... :ico_sorki:
sylwia gratulacje coreczki :ico_brawa_01:
dzwoneczek gratulacje kolejnego tygodnia :ico_brawa_01:
a co do kolmpletowania wyprawki to sadze ze 8 miesiac to juz najwyzsza pora na kompletowania rzeczy dla maluszka :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 sty 2012, 12:33

sylwia - ale Ci fajnie,gratuluje coreczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ale nie wiem cvzy bede miała siłe latać po sklepach :P
- sila jakas sie znajdzie,a kasa? lepiej chyba na raty zakupy robic,ja co wyplate cos dokupuje :ico_oczko:

A wlasnie sobie uswiadomilam,ze nasza wanienka,kupiona dla Andrzejka 3 dziecku posluzy i znowu bedzie pasowac,bo niebieska :ico_oczko: Zuzia kapala sie w niebieskiej ale miala rozowa gabke,wiec nie podpadalo :ico_oczko:
a tak w ogóle to dzień dobry :-D
- witaj,kiedy ty idziesz wreszcie na to L4 kobieto?

Moj maly dzis w domku,maz byl z nim rano na pobraniu krwi z zyly,pierwszy raz w zyciu,masakra :ico_olaboga: No ale to juz za nami,teraz czekamy na wyniki ok 3 tygodni :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2012, 12:38

,teraz czekamy na wyniki ok 3 tygodni :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
o matko ! a dlaczego tak dlugo ?? :ico_sorki: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 sty 2012, 12:44

no bo to sa te specjalistyczne m.in na mononukleoze,toxoplazmoze i jeszcze inne,ktorych nazw nie pamietam,bo nie znam takich chorob :ico_szoking: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Asieńka86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

05 sty 2012, 13:17

Sylwia gratuluję córy :ico_brawa_01: w końcu troszkę dziewuszek na wiosnę też musi być :ico_brawa_01:
dzwoneczek gratuluję 32 tygodnia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
evvelka ja mam termin z om na 5 kwietnia, z usg na 25 marca, ale mam zamiar do 10 marca wyrobić się ze wszystkim, żeby być przygotowaną na wcześniejszy poród itp.. ciuszki mam już pokupowane wszystkie, chciałam przed podwyżką noworoczną zdążyć.. ale rozkładałam kupno tak, aby nie wydać w 1 miesiąc zbyt dużo kasy.. teraz np.w styczniu chcę kupić wanienkę, butelkę, koszule na porodówkę, łóżeczko itp.. w lutym kupujemy wózek, a na sam koniec, na marzec zostaną nam kosmetyki, pampersy, coś z apteki itp.. rozłożyłam to tak, aby nie wydać za dużo kasy.. a prać zamierzam pod koniec lutego, bo wiem, że z moimi problemami z kręgosłupem to tak szybko mi to nie pójdzie...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”