Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

09 paź 2008, 22:12

koszule fajne, ja mam takie na guziki i tez sa spoko, maja ten plus ze nie sa tak bardzo do karmienia :-) Pani jedna w szpitalu miala taka, a przy okazji ogromne cyce i jej cale bylo widac :-D :-D

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2008, 07:23

Cześć dziewczyny, ja już od godzinki nie śpię, wzięłam laptopa do łóżka i sobie klikam :ico_haha_01:
koszule fajne, ja mam takie na guziki i tez sa spoko, maja ten plus ze nie sa tak bardzo do karmienia :-)
Janiolek ja w ogóle nie używam koszul nocnych - to będzie moja druga, pierwszą kupiłam jak byłam miesiąc temu w szpitalu. Po wyjściu z małym ze szpitala też nie będę używała - zadołuję je gdzieś głęboko, będą czekać na następną dzidzię.

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 paź 2008, 08:13

ja w ogóle nie używam koszul nocnych
ja tez nie uzywam, sypiam z reguly w podkoszulkach i majtkach. Tez mialam problem jak wyladowalam w szpitalu, bo w domu nie mialam ani jednej pizamy :ico_olaboga:

Dzis bylismy wraz z mezem u ginka na wizycie i przy okazji podgladnelismy na usg naszego Antosia :-D
Wazy 1200 g czyli w normie. Ulozony jest juz glowka w dol w pozycji idealnej do narodzin, miejmy tylko nadzieje, ze nie zacznie sie znowu pchac do wyjscia przed terminem :ico_olaboga: Z ciekawostek: stopa Antosia ma juz 4 cm, chyba Yeti z niego bedzie :ico_haha_01: Zdjec nie wklejam, bo praktycznie nic na nich nie widac, to ujecia poszczegolnych organow itp. czyli niezbyt interesujace.

Ide sie troche zdrzemnac. Zycze milego dzionka :-D

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2008, 08:26

Dzis bylismy wraz z mezem u ginka na wizycie i przy okazji podgladnelismy na usg naszego Antosia :-D
Wazy 1200 g czyli w normie. Ulozony jest juz glowka w dol w pozycji idealnej do narodzin, miejmy tylko nadzieje, ze nie zacznie sie znowu pchac do wyjscia przed terminem :ico_olaboga:
Sandrusia to super, że z małym wszystko w porządku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Poza tym mam nadzieję, że skutecznie mu wybito z głowy wcześniejsze narodziny !!

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 paź 2008, 08:44

cześć cześć :-) ja stukam z zachlapanej Szkocji :ico_zly: leje od wczoraj tak intensywnie, że szok... dziecku do szkoły to chyba kaja wyciągnę z szopki :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Sandrusia, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: suprrr, że z Młodym wszystko w porządku i niech tam pomieszka u Ciebie jeszcze troszkę :ico_sorki:
stopa Antosia ma juz 4 cm, chyba Yeti z niego bedzie :ico_haha_01:
ale suprrr, fajnie tak pomierzyć ile będziesz miała powierzchni stopy do całowania :-D a pewnie urośnie jeszcze :ico_brawa_01:

ja dziś w domku... grzebać będę po ebay'u :-) muszę jeszcze parę pierdół namierzyć i podumać :-)

a popołudniu wybywamy, jak tylko Krzysiek wróci z pracy, bo musimy cosik załatwić na mieście...

aaaaaaa! mój Chłop miał sen :ico_haha_01: rzadko mu się coś śni, więc się treścią podłamałam :ico_oczko: , bo on twierdzi, że to proroczo :-) śnił mu się nasz poród i okazało się, że to chłopiec :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

10 paź 2008, 08:52

dzien dobry wszystkim..ja juz po spacerku z pieskiem i śniadanku..dzis musze sie zabracza porzadki i zakupy takie bieżace bo przyjezdzaja jutro do nas znajomi na weekend wiec trzeba zapełnić lodówke :-D :-D

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2008, 08:54

aaaaaaa! mój Chłop miał sen :ico_haha_01: rzadko mu się coś śni, więc się treścią podłamałam :ico_oczko: , bo on twierdzi, że to proroczo :-) śnił mu się nasz poród i okazało się, że to chłopiec :-)
ananke ale jak sama wiesz nikt nie jest prorokiem we własnym kraju :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2008, 08:55

hej laseczki ja wlasnie wstalam mąz na grzybach ja po sniadaniu ale juz z rana oobzarlam sie dellicjami i bananem i dopiero usnelam ale mam dziwne zachcianki... teraz dokonze herbate i musze ogarąc niestety mieszkanie a takie mam lenia ehh to chyba przez 3 trymestr zaczynaja mi sie pojawiac zaparcia i zgaga;/

Sandrusia, ale juz duzi chlopak:) jestem ciekawa ile mojna wazy juz sie nie moge doczekac usg ale to dopiero za 2 tyg;/

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 paź 2008, 08:55

ananke ale jak sama wiesz nikt nie jest prorokiem we własnym kraju :-D :-D :-D
i tym się pocieszam :-D :ico_sorki: :-D :-D :-D :-D

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2008, 09:12

witajcie :-) , ja juz też wstałam, nic mi sie nie chce, zaraz zrobię sobie śniadanko no i będę leżeć, wezmę mamy laptopa, żeby się nie nudzić.
Miłego dnia! :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-10-10, 09:15 ]
Sandrusia, spory chłopak :ico_brawa_01: , nasz też ładnie waży 1100 i nasz synek jest od początku ułożony główką w dół , mam nadzieję, że też za szybko nie będę pchał się do wyjścia

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”