emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2011, 10:40

od czego jest photoshop
w sumie racja :ico_oczko:

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2011, 10:40

cześć babeczki :-D

za skończony 30tc stawiam :ico_tort: chyba zaraz sobię kawkę zrobię do tego :ico_tort: bo jakaś niewyspana jestem :ico_noniewiem:

Aniu za Twój 35tc :ico_tort: Przyzwyczaiłaś się już do myśli, że w brzuszku być może dziewczynka siedzi? Imię wybrane?

Murchinson super, że ból minął :ico_brawa_01:

Koroneczka 100zł za taką sesję, to nic tylko robić :-D jakbym miała taką możliwość, to na pewno bym skorzystała :-D

Emilia mówisz, że stanik rozm. większy? Matko to ja DD albo E bym musiała kupić? :ico_szoking:

NOWA daj znać jak tam Pola w przedszkolu i czekamy na wieści z wizyty :-D super, że hemoglobinka wzrosła :ico_brawa_01:

Patrycja masz prawo nie zgodzić się na znieczulenie zzo czy podpajęczynówkowe, tym bardziej po takich przejściach :ico_sorki: myślę, że nie będą robili problemów.

Motylku super, że mamie tak się poprawia :ico_brawa_01:

Zastanawiałam się jaki numer mężowi dzisiaj zrobić, bo on mnie zawsze nabierze i chciałam zadwonić i powiedzieć mu, że wody mi odeszły, ale stwierdziłam, że to byłoby mało śmieszne :ico_oczko:

Ja na obiad pichcę dzisiaj chilli con carne :-D

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2011, 10:42

Emilia mówisz, że stanik rozm. większy? Matko to ja DD albo E bym musiała kupić?
ja wlasnie poprzedni kupilam DD i bez problemu dawal rade na poczatku :ico_oczko:

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2011, 10:43

Koroneczko Ostrów Wlkp? Jeżeli tak, to ja mam ok. 80km :ico_oczko:

[ Dodano: Pią 01 Kwi, 11 10:44 ]
Emilia dla mnie taki rozm. to szok, bo ja zawsze małe B kupowałam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

01 kwie 2011, 10:49

Aniu za Twój 35tc :ico_tort: Przyzwyczaiłaś się już do myśli, że w brzuszku być może dziewczynka siedzi? Imię wybrane?
dzięki :-) już zaczynam mówić o brzuszku jak "o niej" i jak będzie cóeczka to będzie Milenka :-) (mojej mamie znowu się nie podoba :ico_noniewiem: Ignaś dla chłopca też jej nie pasował :ico_noniewiem: )
Zastanawiałam się jaki numer mężowi dzisiaj zrobić, bo on mnie zawsze nabierze i chciałam zadwonić i powiedzieć mu, że wody mi odeszły, ale stwierdziłam, że to byłoby mało śmieszne :ico_oczko:
podejrzewam,że chyba by ci w to dzisiaj nie uwierzył :ico_noniewiem: ale nigdy nic nie wiadomo,lepiej nie wywoływać wilka z lasu :ico_oczko:
Matko to ja DD albo E bym musiała kupić? :ico_szoking:
ja noszę teraz F...

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2011, 10:57

Aniu tak właśnie stwierdziłam, że to byłby głupi żart i zrezygnowałam :ico_oczko: A co do imienia, to zawsze znajdzie się ktoś, komu nie będzie się podobać, albo będzie kojarzyło się z osobą, której się np. nie lubi, dlatego nie warto się tym przejmować :ico_oczko: Z czasem wszyscy się przyzwyczają :-D

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

01 kwie 2011, 11:02

markotka ja tam i tak nie zwracam uwagi czy się komuś imię podoba czy nie,bo to moje dziecko i ja decyduję :-D ale mama mnie ostatnio zaskakuje :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2011, 11:02

Koroneczko Ostrów Wlkp? Jeżeli tak, to ja mam ok. 80km :ico_oczko:
Zgadza się :-)

Mojej mamie też się Maksymilian nie podoba i do dzisiaj mnie przekonuje, że mamy wybrać inne! Ale cóż to nasza decyzja :-)

Awatar użytkownika
mama Izuni
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

01 kwie 2011, 11:03

Witam
Ja tak ostatnio nie mam ochoty na nic. Użeram się ze sprawami siostry. Źle sypiam, Strasznie puchną mi ręce i nogi. Do lekarza idę w wtorek. W czwartek miałam mieć robione GBS ale nie było położnej i idę w poniedziałek. Za to mam wyniki krwi i mam jakieś białko w moczu zaznaczone i we krwi wysoki poziom leukocytów a płytek krwi mam 100 co również mam zaznaczone. Nie wiem co to oznacza, lekarz mi pewnie powie.
Co do zlotu to fajnie macie, zobaczycie się i takie fotki to pamiątka na całe życie.
Ja Aniu mam 115 cm obwód.
Dziś teściowa ma imieniny więc jedziemy złożyć życzenia, a jutro moja mama przyjeżdża
Na spacer to nie ma szans bo u mnie pada.
Staniki mam po Izuni, nie zniszczone więc nie kupuję, teraz noszę takie sportowe i myślę ze też nadają się do karmienia.
Ja już jestem spakowana, nie wiem jak u was?
Oj w taki dzień to już całkiem nic się nie chce.

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

01 kwie 2011, 11:06

Koroneczka dla nas 150 to pikuś (z Pabianic mam 120 do Ciebie) przy 340 które robimy w jedna stronę. A przy okazji może po pieska byśmy podjechali bo u Emilii jest :ico_oczko:
Dziewczyny brawo za skończone tygodnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Emilia nie martw się photoshop potrafi wszystko.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”