Hej!
no marzenia to my mamy, a co!
Kamizela oj, ta fura Wasza to bajer na całego! oby się dobrze sprzedał! a faktycznie, masz rękę do kupowania!hehehe
Glizdunia no jeszcze się rozerwiesz, jak Kamizelki do Was dojadą!
a super te pierdoły z bajki! och ja bym kupowała hurtem! szkoda że u nas takie ceny kosmiczne...ale może i ja coś znajdę fajnego!
BYliśmy na wizycie i było super!!! Igorek ma 15miesięcy, ale najpierw miał blokadę i się wstydził...ale potem? rozbrykał się jak Nutka i tak dokazywali, że strach! zżerali winogrona, batoniki, ser z sałatki, parówki wybierali z bigodu itd...uśmiałam się nieziemsko...super! siedzieliśmy do 20 z kawałkiem...J tylko jakiś nadęty już był...i ciągle chciał do domu...

Hania padła w aucie od razu...trochę się boję o jej brzuch bo winogrona ze skórami jadła...

ale wypiła mleko, odbiła i poszła spac...tylko wciąż się ciska, słyszę że nie śpi...i jeszcze katastrofa....zgubiliśmy smoczki! został 1, a ona śpi z 3!!!

i co? drze się mamo!!! didi!!! J oczywisie się rozłożył przed tv i w nonono ma...więc ja boso i w krótkim rękawie do auta i szukam...i nie ma!

dobrze, że mam jakieś stare nieużywane dziwne smoczki, to dałam i spokój...ale nie wiem co to będzie za noc...strach się bac...
wiecie co...ja już mam dośc małżeństwa...na prawdę...widzę, że moje gadanie jest ważne akurat jak mówię, ale już za 5minut nie...robię sobie nadzieję, że jak mu powiem prosto w oczy to przemyśli...ale nie on...spianam się, bo to dla mnie niełatwe tak opowiadac co jest nie tak...a to nie daje efektu! mam na prawdę serdecznie dośc...czy tylko ja mam męża impotenta, co nie umie zrozumiec, że to ja jestem w tym związku kobietą? przykro mi...jak patrzę na innych mężów...to mnie ściska! ja na prawdę się strarałam coś zmienic....starałam się...nie wiem...chyba jak zrobimy sobie ten 3pokój, to na prawdę się wyniosę od niego...niech se zgnije we własnym smrodku...w nonono to mam...
idę...zaraz mój serial...a jeszcze ten dzieciak się kręci...kutwa...zwariuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeszcze jutro cały dzień w pracy...men...nie dam rady!!!