Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2008, 22:27

Daria u nas na Allegro też jest pełno gadżetów z tej bajki, można dostać oczopląsu :ico_szoking: Tylko u was ceny nie są takie porażające :ico_noniewiem:

Mojemu chrześniakowi chciałam dokupić do tej książki zestaw obiadowy z charlie i lolą ale z wysyłką to koszt ponad 70 zł :ico_noniewiem: Troszkę za drogo :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-02, 21:29 ]
http://www.allegro.pl/item468392428_cha ... super.html

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 lis 2008, 22:31

Kamila,wogole to Ty masz farta ostatnio na te spodnie bo obie pary bardzo fajne,i te ceny sa przystepne!!!!super...oby tak dalej....tylko nie przesadz z iloscia :ico_haha_01:
zaraz zobacze po ile ten zestaw jest u nas :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2008, 22:35

Hihi no na razie na tym poprzestanę :ico_haha_01: A ceny rzeczywiście przystepne w porównaniu do tych ofert Next z Allegro więc grzechem byłoby ich nie kupić :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-11-02, 21:36 ]
Matko w UK to dopiero będę szaleć :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-11-02, 21:38 ]
No Karola, pojawisz się tu jeszcze ? :ico_haha_01: Czy zostawiasz mnie i Darię same na placu boju ? :ico_oczko: A reszta dziewczyn ?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 lis 2008, 22:39

u nas sie kupuje osobno 2 zestawy...bo sztucce sa osobno ale np. w tej cenie sa talerzyki
http://shop.ebay.co.uk/items/__charlie- ... m14&_pgn=2

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2008, 22:43

Hej!
no marzenia to my mamy, a co!
Kamizela oj, ta fura Wasza to bajer na całego! oby się dobrze sprzedał! a faktycznie, masz rękę do kupowania!hehehe
Glizdunia no jeszcze się rozerwiesz, jak Kamizelki do Was dojadą! :-D
a super te pierdoły z bajki! och ja bym kupowała hurtem! szkoda że u nas takie ceny kosmiczne...ale może i ja coś znajdę fajnego!
BYliśmy na wizycie i było super!!! Igorek ma 15miesięcy, ale najpierw miał blokadę i się wstydził...ale potem? rozbrykał się jak Nutka i tak dokazywali, że strach! zżerali winogrona, batoniki, ser z sałatki, parówki wybierali z bigodu itd...uśmiałam się nieziemsko...super! siedzieliśmy do 20 z kawałkiem...J tylko jakiś nadęty już był...i ciągle chciał do domu... :ico_noniewiem: Hania padła w aucie od razu...trochę się boję o jej brzuch bo winogrona ze skórami jadła... :ico_olaboga: ale wypiła mleko, odbiła i poszła spac...tylko wciąż się ciska, słyszę że nie śpi...i jeszcze katastrofa....zgubiliśmy smoczki! został 1, a ona śpi z 3!!! :ico_placzek: i co? drze się mamo!!! didi!!! J oczywisie się rozłożył przed tv i w nonono ma...więc ja boso i w krótkim rękawie do auta i szukam...i nie ma! :ico_placzek: dobrze, że mam jakieś stare nieużywane dziwne smoczki, to dałam i spokój...ale nie wiem co to będzie za noc...strach się bac...
wiecie co...ja już mam dośc małżeństwa...na prawdę...widzę, że moje gadanie jest ważne akurat jak mówię, ale już za 5minut nie...robię sobie nadzieję, że jak mu powiem prosto w oczy to przemyśli...ale nie on...spianam się, bo to dla mnie niełatwe tak opowiadac co jest nie tak...a to nie daje efektu! mam na prawdę serdecznie dośc...czy tylko ja mam męża impotenta, co nie umie zrozumiec, że to ja jestem w tym związku kobietą? przykro mi...jak patrzę na innych mężów...to mnie ściska! ja na prawdę się strarałam coś zmienic....starałam się...nie wiem...chyba jak zrobimy sobie ten 3pokój, to na prawdę się wyniosę od niego...niech se zgnije we własnym smrodku...w nonono to mam...

idę...zaraz mój serial...a jeszcze ten dzieciak się kręci...kutwa...zwariuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeszcze jutro cały dzień w pracy...men...nie dam rady!!!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2008, 22:50

Daria no widziałam zestaw z miseczką i szklanką, był też chyba talerzyk w cenie 7.99 funta ... U was to śmieszna kwota, co ? W przeliczeniu na złotówki to ok. 40 zł ...

Karola to tak, odwiedziny udane, tylko czemu J, siedział naburmuszony ? Pewnie dlatego, ze nie miał z kim męsko pogadać skoro nie było męża twojej koleżanki :ico_noniewiem: A z tymi smoczkami to nie pomogę bo Wiktor nie miał smoków :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2008, 22:53

ja tez na chwilke... ty Karola - a moze on chory i sie wstydzi przyznac? moze to ze sie na ciebie nie rzuca - bo moze mu sie nie chce - ale nie wsensie , ze ty - tylko tak wogole nie odczuwa poicagu?? mojej przyjaciółki m ąz tak miał - okazało sie, że przysadka mózgowa żle funkcjonowała - 2 lata bez sexu wytrzymała ... gadała, rozmawiała .i po 6 m-cach zaczal sie leczyc - chodzic do lekarza i wkoncu wykryli ze to hormony zle działaja - dostał zastrzyki i po 2 m0-cach .. nie mogła go odpedzic :-D dobra wpadne pozniej- bo ide na serial

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2008, 22:54

Wiecie co, dyskutowaliśmy z D. o prezencie gwiazdkowym dla małego i chyba jednak sprawimy mu jakieś fajne klocki :ico_noniewiem: Samochodów ma dużo, a klocki tyle takie ze ślimaka fisher price ... Bardzo lubi układać z nich wieżę ... tylko, że ich jest aż 10 :ico_oczko: Także popatrzymy po wypłacie za jakimś zestawem klocków :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 lis 2008, 22:56

Zborra,no swietnie ze Hania znalazla kompana do psot :ico_haha_01: :ico_brawa_01: a skorkami sie az tak nie martw,Maya takie je caly czas i jeszcze sie nie zdarzylo zeby cos bylo nie tak tylko pamietaj ze w kupie je zobaczysz bo duze pewnie beda te kawalki...i Maya po takich owocach robi wiecej kup ale to normalne :ico_oczko:

a mąz...to małż...i niech tak zostanie,ale pamietaj ze nie u wszystkich jest kolorowo...wiekszosc ludzi i tak stwarza pozory...moze nie udaje ale z zewnatrz wszystko inaczej wyglada....pewnie o Was ludzie tez mysla ze tacy szczesliwi i zgodni co? :ico_noniewiem: ....no ja nie wiem co Ci poradzic...u nas tez nie ma iskierek jakichs specjalnych a o seksie juz nie wspomne...raz,gora 2 razy na miesiac :ico_noniewiem: .....i to tez po ponagleniach....i wieczorami zawsze spi z Maya...a ja sama...w nocy tez sama....a rano odsypia :ico_haha_01: wiec widzimy sie popoludniami i tez nie ma checi na nic...ja to sie lapie na tekstach typu,pocaluj mnie-a on no przeciez cie caluje,a ja kiedy? :ico_szoking: albo przytul mnie,a on na to przeciez cie przytulam....itak moge wymieniac...ale ja tez musze sie prsic o czulosci...i wkurzam sie ale w gruncie rzeczy to u nas od dawna drazliwy temat wiec chyba podstawy sa glebsze :ico_noniewiem: ....kazdy ma jakies slabe strony i u nas est wlasnie ta...a u Was jaka?

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2008, 22:57

Mój D. z kolei mógłby wszędzie i o każdej porze :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch: :ico_oczko: Wystarczy, że zobaczy mnie w bieliźnie :ico_oczko: Nie powiem, miło jest wiedzieć, że tak na niego jeszcze działam, ale z kolei to ja nie zawsze mam ochotę :ico_noniewiem: Trudno się tak idealnie dopasować pod względem temperamentu :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”