Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 sty 2012, 15:45

niezle :ico_brawa_01: U mnie pogoda straszna,raz swieci slonce,potem robi sie ciemno i leje,teraz znowu slonko :ico_puknij:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

05 sty 2012, 15:49

kochane szczerze polecam kocyki Drewex
Obrazek

ja tobika w niego "zwijałam" jak był malutki. i do teraz pod nim śpi. milutki w dotyku, kolory w ogóle nie schodzą w praniu. z gatunku tych cieńszych, więc się dzidzia nie zapoci.
uważam, ze warto! polecam ze szczerego serca!

[ Dodano: 05-01-2012, 14:50 ]
ja to jak byłam w 5mc to już miałam łóżeczko kupione dla Tobisia. w marcu kupowlaiśmy wózek (misio się urodził w kwietniu). a tak sporadycznie coś kupowaliśmy. co miesiąc coś, by nie było potem na ostatnią chwilę wielkich wydatków. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Asieńka86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

05 sty 2012, 16:37

z gatunku tych cieńszych, więc się dzidzia nie zapoci.
uważam, ze warto! polecam ze szczerego serca!
o ja właśnie taki cieńszy szukam.. bo gruby to kiedyś okazyjnie w netto kupiłam za 40zł ale taki wielki, że teraz myślę że niepraktyczny będzie:/ a teraz szukam cieńszego, także dzięki za podpowiedź:-)
rybka ano wyrobiłam się bo mamy ograniczoną sumę pieniędzy.. do utrzymania 2 samochody, 2 konie, budowa, a do tego jeszcze dziecko.. wolałam więc kupować wcześniej (wbrew zakazom teściowej- bo przecież jak to można kupić coś przed urodzeniem dziecka :ico_puknij: ) a nie wszystko na ostatnią chwilę odkładać...
a pogoda, jak pogoda- na południe +10stopni, silny wiatr i śnieg z deszczem, a teraz słońce wyszło :ico_szoking: jakieś to nienormalne wszystko :ico_sorki:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2012, 19:56

Rybcia, trzymam kciuki za wyniki &&&&&&&&&&& na pewno wszystko bedzie dobrze!

Widze ze wiele z nas sporo juz ma, tylko niewiele sie chwalilo :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 sty 2012, 20:06

no to ja sie jeszcze pochwale - pszyszla mi dzis paczka od kolezanki forumowej Blanki,ktora dla Szymusia przyslala piekny prezent w postaci wyprawki,po swoim synku - wiec ja juz tez ciuszkowe sprawy mam za soba,zostaje kolyska,pieluszki,kilka teterek z nadrukiem i butelka :-D

[ Dodano: 05-01-2012, 19:07 ]
na pewno wszystko bedzie dobrze!
- dziekuje :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2012, 20:25

co do kocykow to tez polecam z drewexu super sa my mamy pomaranczowy. w sumie duzo rzeczy mamy z drewexu posciel z misiem w chmurce a teraz chce kupic jeszcze jeden komplet z tej firmy i rozek bo zuzi kupowalam taki tanszy i szmatka sie z niego zrobila. butelke kupie jedna duzo z dr. browna i jedna malutka jakas tansza do picia. ale to wszystko po usg ktore bede miala pod koniec lutego i najpierw szafe musimy zrobic do przedpokoju tylko ze wtedy wozka nie bede miala gdzie postawic.

moj maz jedzie dzis do niemiec koledze po samochod wiec dzisiejsza noc spedzamy same mam nadzieje ze jutro w nocy wroci

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2012, 21:03

Ladne te kocyki :-) Ja mam mase kocykow, ale zawsze mi malo :-D a Drewexa to nawet w szwedzkich sklepach widziala wiec jak spotkam to kto wie :-)

Ja to bym chciala suszyc ubranka dzidzi na swiezym powietrzu wiec mam nadzieje ze poczatek kwietnia bedzie ladny i ubranka beda pachnialy powietrzem :-)

Polecam Wam vanish do bialego jesli chodzi o odswiezenie bialych ciuszkow po innym dziecku, ja mialam sporo ciuszkow dla nell i najpierw namoczylam w vanishu do bialego a potem do prania w 60 stopniach i podwojne plukanie i ciuszki jak nowe byly :ico_brawa_01: tak samo tetrowki.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 sty 2012, 21:09

i jedna malutka jakas tansza do picia.
- a moze poczekaj,w szpitalu peewnie dostaniesz w blekitnym pudelku,ja dostalam mala aventu jak Andrzejka rodzilam,a Lovi jak Zuzke :ico_sorki:
ze poczatek kwietnia bedzie ladny i ubranka beda pachnialy powietrzem :-)
- o noooo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Polecam Wam vanish do bialego

ja tez :ico_sorki:

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

05 sty 2012, 21:12

To nam się zachciało remontów, dzisiaj dostałam rozliczenie - 50% więcej niż myślałam, do końca roku chyba teraz tynk ze ścian będziemy skubać :-D a to jeszcze nie wszystko.

Ja kupiłam kocyki z David Fussenegger, ciekawe co to przyjdzie, spotkała się któraś z Was z tą firmą?
Polecam Wam vanish do bialego jesli chodzi o odswiezenie bialych ciuszkow po innym dziecku
Ja też muszę odświeżyć ciuszki od bratowej i te używane to już teraz wiem czym to zrobić, myślałam wcześniej o Vanishu ale myślałam, że to tak nie bardzo.

Ja mam nadzieję, że marzec już będzie na tyle ładny, żeby ciuszki i pościele na tarasie posuszyć, może nie wyschną dokładnie ale jak już chwycą wiatru i świeżego powietrza to całkiem inaczej się to nosi i śpi.

[ Dodano: 05-01-2012, 20:16 ]
a moze poczekaj,w szpitalu peewnie dostaniesz w blekitnym pudelku
u nas niestety nie ma butelek w tych pudełkach - nie wiem dlaczego, bo myślałam, że wszędzie dostaje się takie same a to pewnie co województwo inne praktyki

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 sty 2012, 21:21

50% więcej niż myślałam,
- uuuuu,to sporo wiecej :ico_szoking: A scian skubac szkoad,sa nowe :-P
spotkała się któraś z Was z tą firmą?
- yyy,chyba nie,tyle,ze ja czasem wogole na firme nie patrze :ico_wstydzioch:
że to tak nie bardzo.
- ja tez tak myslalam ale najpierw traktowalam je vanishem,pralam normalnie a potem jeszcze raz w dzieciecym proszku i plynie i prasowanko :ico_sorki:
u nas niestety nie ma butelek w tych pudełkach
- jak to? Ja rodzilam Andrzejka w pomorskim,a Zuzke w zachodniopomorskim :ico_sorki: Moze u was wyciagaja?

[ Dodano: 05-01-2012, 20:22 ]
no i w jednym i drugim szpitalu dostalam blekitne i rozowe pudelko,w blekitnym duzo konkretow w stylu: pieluszka,butelka,lancuszek do smoczka,przybornik na dokumenty maluszka,sudocrem itp,a w rozowym wiecej prasy i probek kremikow,balsamow :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”