o ja właśnie taki cieńszy szukam.. bo gruby to kiedyś okazyjnie w netto kupiłam za 40zł ale taki wielki, że teraz myślę że niepraktyczny będzie:/ a teraz szukam cieńszego, także dzięki za podpowiedź:-)z gatunku tych cieńszych, więc się dzidzia nie zapoci.
uważam, ze warto! polecam ze szczerego serca!
- dziekujena pewno wszystko bedzie dobrze!
Ja też muszę odświeżyć ciuszki od bratowej i te używane to już teraz wiem czym to zrobić, myślałam wcześniej o Vanishu ale myślałam, że to tak nie bardzo.Polecam Wam vanish do bialego jesli chodzi o odswiezenie bialych ciuszkow po innym dziecku
u nas niestety nie ma butelek w tych pudełkach - nie wiem dlaczego, bo myślałam, że wszędzie dostaje się takie same a to pewnie co województwo inne praktykia moze poczekaj,w szpitalu peewnie dostaniesz w blekitnym pudelku
- uuuuu,to sporo wiecej50% więcej niż myślałam,
- yyy,chyba nie,tyle,ze ja czasem wogole na firme nie patrzespotkała się któraś z Was z tą firmą?
- ja tez tak myslalam ale najpierw traktowalam je vanishem,pralam normalnie a potem jeszcze raz w dzieciecym proszku i plynie i prasowankoże to tak nie bardzo.
- jak to? Ja rodzilam Andrzejka w pomorskim,a Zuzke w zachodniopomorskimu nas niestety nie ma butelek w tych pudełkach
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: ConradDoork i 1 gość