Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 lis 2008, 23:00

a jaki serial tak namietnie ogladacie?

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2008, 23:00

Daria u nas takie czułości są bardzo często w ciągu dnia, buziak, przytulenie, kocham cię, telefon. Nie odczuwam jakiegoś niedosytu, przynajmniej jak na razie. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2008, 23:02

to prawda .... :ico_wstydzioch: :ico_oczko: na takie pogadauchy to ja moge zostac i posiedziec !! wiec to prawda - dobrac sie trudno - ja tez mam wieksze libido ... trzeba wyposrodkowac chyba :ico_noniewiem: :-D

[ Dodano: 2008-11-02, 22:03 ]
Daria - taki polski serial - o milosci fajowy

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2008, 23:04

J na początku nie był naburmuszony...a potem chyba dlatego, że ja sobie mogłam wypi martini, a on nie...no i że częściej biegał za Hanią i jej pilnował...no a co? nie może raz?
a o seksie...no wiecie...Gosia nie wiem, czy chory czy nie...wiem, że kiedyś było inaczej...a teraz? Kamizela zazdroszczę Ci układu z D...u mnie jest tak jak u Glizduni raczej...No ok, ja też mogę powiedziec, przytul, pocałuj, kochaj...ale cholera chcę się poczuc kobietą! na widok której mocniej zabije mu serce...ale nie mam na co liczyc...on się zachowuje jak baba...ja nie mam zamiaru za każdym razem rzucac się na niego...tak to ja mogę każdemu obcemu facetowi powiedziec "przelec mnie"...ale nie sądziłam, że mężowi..własnemu... :ico_placzek: To wpędza mnie z dołka w dołek...chyba sobie poszukam adoratora jakiegoś, bo długo tak nie wytrzymam...mi już nawet nie chodzi o sam sex..ale o całą resztę...że potrafię się podobac...a nie czuję...nic juz nie czuję...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 lis 2008, 23:06

wiesz co,u nas tez są...ale z mojej strony i po zachetach....A. twierdzi ostro ze on mi okazuje wszystkie czulosci i czesto....ale tak nie jest chyba ze jestem na to slepa :ico_noniewiem: ....jak go poznalam to bardziej taki macho byl ale dosc szybko nastapila taka zmiana....uspokoil sie....i to jest glowny powod naszych klotni,jesli takie sa to z tego powodu glownie :ico_noniewiem: bo ze on zmeczony jest ciagle i w zmeczeniu nawet o tych rzeczach nie mysli....juz mu kieds zabronilam robic nadgodziny bo mnie tak wkurzalo to jego zmeczenie ze szok :ico_olaboga: ciagle chce mu sie spac....wrrrr...ja rozumie ze to te nocki no ale.....

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2008, 23:06

Teraz albo nigdy ???

Ja tam jutro muszę obejrzeć koniecznie mój program na tvn style "Piękne po 30" :ico_haha_01: :ico_haha_01: I poszukać o której leci Tori i Dean - program o obecnym życiu Tori Spelling, Donny z Beverly Hills :ico_haha_02: Świetny jest, a ona zakręcona, trochę dziwna ale superowa kobitka :-)

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2008, 23:10

jestem z wami myslami, ale dzis nie moge napisac nic,bo jestem całkiem rozbita emocjonalnie a nie bede wam smucic, bo tu spokojne nastroje panuja.

glizdunia oby obietnica A sie spełniła..no i Majeczka faktycznie pieknie sie zaopiekowała tatusiem :ico_brawa_01: a mu by musiało byc wstyd :ico_wstydzioch:
zborra moja tez po kosciele lata ale tylko z tyłu..mamy taka kaplice niby dla dzieci i Mila ost tam sie zadomowiła, siadała na klecznik, skakała na nim no i ogolenie chodziła po kaplicy dwa razy wyszłam z nia na dwor a tak spokoj...oczywiscie kazda pani tam siedzaca musiała dostac "czesc" :ico_haha_01: no i chciała sie dzielic paluszkami i caly czas cos do siebie mowiła.. :ico_haha_01:
sikorka no to Karolek pieknie zaczyna mowic, a chłopcy ponoc duzo pozniej gadaja niz dziewczynki, a on juz tak pieknie powtarza :ico_brawa_01:
kamizela to twoj szybko wrocił :ico_szoking:

ide teraz juz spac, bo sie kiepsko czuje..
:516:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2008, 23:12

Chyba ta codzienność, praca-dom, praca-dom, też zabijają w naszych facetach ten ogień, namiętność ... Nie oszukujmy się, ich cel został osiągnięty, zdobyli nas i mogą sobie odpuścić ... Nie muszą zabiegać, adorować bo przecież nas mają :ico_noniewiem: Zatrważająca prawda :ico_olaboga: Teraz ich misją jest przede wszystkim utrzymanie finansowe rodziny :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 lis 2008, 23:13

Gosia,ja ostatnio teraz albo nigdy ogladam i tak mnie wciagnelo :ico_wstydzioch:

Powiem Wam co....ogolnie to nigdy nie mialam problemow z podobaniem sie facetom...jakos wielbicieli bylo na peczki i to dodawalo mi pewnosci siebie ....i nakrecalo cala machine a teraz jest tak ze siedze w domu,wychodze tylko po zakupy do spozywczaka albo na spacer z rycząca Maya pod pachą lub sprzatac do hotelu...nawet nie mam tak naprawde po co sie ubierac czy malowac....ludzi prawie nie spotykam...nikomu sie juz nie podobam,nikt mi tego nie okazuje....i staram sie o tej sytuacji wogole nie myslec....odganiam te mysli jak inne..o tej chorobie mojej i wogole....za duzo tgo na moja glowe...no i jeszcze ten A. taki mna nie zainteresowany zbytnio....choc widze ze ze mna lepiej niz z toba Karolina....skutecznie te mysli odganiam....szukam kolezanek...skoro na wielbicieli nie moge sobie pozwolic :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2008, 23:13

lady skąd mój szybko wrócił ?

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”