Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 mar 2012, 12:05

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: fajne foteczki

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

23 mar 2012, 12:13

Karuś, foteczki super!!!! Jak Nikoś wyrósł! :ico_brawa_01:

Dziewczyny mam na szybko pilne pytanko, jak walczycie z plamami po trawie? Dawiś właśnie załatwił nowe spodnie

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 mar 2012, 12:36

w sumie ja wszelkiego rodzaju plamy traktuje vanishem :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

23 mar 2012, 14:20

karo-22, fotki Nikosia cudne wprost. świetna czapa smoka :ico_brawa_01:
powiedz mi, ten komplecik stoliczek + krzesełko, to z Ikei?

julchik, ja też vanishem wszystko traktuję. w zasadzie nie było niczego, co by nie puściło. chyba, że to marchewka gotowana :ico_haha_01: lub inne tego typu mocno barwiące jedzenie.

brawa też za skonczony 17tc! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jeszcze chwila i odliczanko ponowne :ico_brawa_01:

NICOLA_1985

23 mar 2012, 23:24

hej
mnie trochę nie było (pisałam pare dni temu mega posta i mnie wylogowało , wkurzyłam sie ) , dzieci mam chore, ciąpy po pas i cherlaja, krystian ma antybiotyk a karolina tylko syrop ale do przedszkola nie chodzi, przyjechała siostra na pare dni więc tez trochę czasu spędzamy razem

Julcia gratuluje córci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: współczuje przezyć u dentysty .. mnie też czeka wizyta i to nie jedna... co do plam to ja mam niemieckie/holenderskie proszki do prania i mi się wszystkie plamy ładnie spierają
Karo piekne focie Nikosia
Goździk zdrówka dla dzieciaczków, śliczny płaszczyk mi się podoba ten pierwszy Karolina ma podobny z Zary
wiśnia jeszcze pare tygodni i będziesz miała maluszka przy sobie :-) oby nie ważył klocuszek za dużo :ico_oczko:
Martalka focie wrzuć brzucholka Tobie tez już niewiele zostało do porodu :-) nadal obstajesz przy porodzie domowym?? już wszystko przygotowane?
Tibby a co u Was ze starankami o bąbla? widzę, że suwaczek jest i za 3 dni testowanko??

julchik22

24 mar 2012, 09:44

Nicola, a ja już miałam pytać gdzie Ty się podziewasz :ico_oczko: Zdróweczka dla Dzieciaczków! No i fajnie że siostra przyjechała - z Siostrą fajnie :)

Moja kochana Siostrzyczka przyjeżdża jutro i ma dla mnie jakąś niespodziankę :ico_oczko: Mamy gdzieś razem wyjść, bo załatwiła z moim Mężem że zostanie wieczorkiem z Dawisiem. Podobno ma to być jakiś koncert, ale nie chce zdradzić jaki. Z tego co wyszperałam w intrnecie na jutro wygląda, że pójdziemy do filharmonii na koncert muzyki francuskiej :-) No ale na 100% nie wiem co jest jej zamysłem, a może celowo wprowadziła w błąd że to koncert ? :ico_oczko: Tak czy tak od niespodzinek to ona jest najlepsza :ico_haha_01:

A propos plamy z trawy - akurat nie miałam Vanisha, więc użyłam domowych sposobów - okazały się bardzo skuteczne. Najpierw potraktowałam ją wodą utlenioną i poatrłam, a potem płynem do mycia naczyć no i oczywiście zimną wodą, bo ciepła by tylko utrwaliła plamę, więc dzielę się z Wami na wszelki wypadek :) Po plamie nie ma nawet śladu :-D

U nas dziś cudwonie świeci i grzeje słoneczko, więc Mężulek wybywa na spacer z Dawisiem, a ja biorę się za ogarnianko i pichcenie - tylko jeszcze nie wiem co tu ugotować :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 mar 2012, 11:26

Nicola, duzo zdrówka dla dzieciaczków!!

tak, nadal poród domowy w planach :D
Czy wszystko przygotowane? Oj chyba nie. Tzn to co mam miec w domu, mam. ALe nie jestem gotowa do szpitala w razie wu. Jeszcze jakąś torbę muszę mieć na pewno...

Julchik, aż sama jestem ciekawa co to za niespodzianka :-D

julchik22

25 mar 2012, 14:06

Jednak będzie koncert muzyki francuskiej - Paris Combo dziś w moim mieście :-D Tylko nie mam co na siebie włożyć :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 mar 2012, 17:28

hehe, fajnie.
Ja w klimacie francuskim też byłam dzisiaj ;)
Kupiliśmy krzesła i stół od małżeństwa z Francji, bardzo fajni ludzie :-D
M składa stoł na ogrodzie (bo to meble ogrodowe) i idziemy na kawę :)

Tylko piaskownicy mi brakuje jeszcze dla Bobków.

Pogoda znakomita

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

25 mar 2012, 18:54

Nicola, nie, staranek nie ma póki co. :-D Po prostu to suwaczek żebym wiedziała kiedy okres mam. I tyle.

zdrowia dla Maluchów ;-)

Jula, potem powiedz co to za niespodzianka była, bo ja też ciekawa jestem :ico_sorki:

Martalka, świetne zdjęcia dzieciaczków na fb. :ico_brawa_01:

Wróć do „Przedszkolaczki”