Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 mar 2007, 14:48

buziaczki dla Hani, Liluni Jasia i Tomeczka:) :ico_tort:
Kocia jakbyś dalej zacytowała z misia to byś moje panieńskie nazwisko wymieniła:)
Gosia wyglądasz rewelacyjnie na tym motorze, aż sobie wyobraziłam jak śmigasz:)
Misia tatuuu rewela, ja też chcę, ale nie mam odwagi
Miałam się już kiedyś zapytać Asi, może już pisałaś, ale jak Wiki po marchewie, wszystko ok czy jakieś uczulonko się pojawiło, mam nadzieję, że nie :-D
Kasiulka gdzie studiowałaś we Wrocku i co, jeśli oczywi9ście mogę spytać
Gosiu a to Ty kochana z naszych stron jesteś, Świdnica to rzut beretem ode mnie, no może dużym beretem i mocny rzut :)
ale wczoraj miałyście temacik mniam a mnie ominęło no cóż za to się trochę wyspałam :)
na zimno mam hascovir ale średni działa :ico_olaboga:
coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam buuuuuuuuuuuuu
jak mi się przypomni to dam znać

Awatar użytkownika
Gosia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

Joluś -> a co zazdrościsz? hihi choć też się czymś zwiazemy, przykujemy, zbiczujemy, zpejczujemy, zastosujemy wszelkie możliwe gadżety - łacznie z kulkami do pupy :ico_szoking: (które ostatnio widziałam na jakimś filmiku szok!) a tak poważnie to tam bym sobie nic nie włozyła, wystarczy jak czasem mam zatwardzenie to mam dosc a co dopiero jakby miało coś tam od drugiej strony włazić :612:

Awatar użytkownika
ania29
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

Gosia wracam do pracy, na wychowawczym nie dostałabym nic a z męża kaski nie utrzymamy sie.Aby do maja potem coś wymysle.

Awatar użytkownika
Kocica_26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 mar 2007, 14:50

Sosenko, właśnie przeczytałam co masz w stopce :ico_smiechbig:

Właśnie znowu mi się coś przypomniało: Kasiula78 chodzisz na prawko, tak? Od kiedy. Ja we wtorek mam pierwsze wykłady. Narazie tylko Wam mówię, że się zapisałam. Boję się kompromitacji jak nie zdam :ico_wstydzioch: Mam zamiar podjechać furą pod okno moich rodziców i im zrobić niespodziankę. A co :ico_haha_02: Tylko trzymajcie kciuki, żeby szybko mki poszło, bo jak sobie przypomnę jak nasza Ania kilka razy z wielkim już brzuchem podchodziła do egzaminu, to krew mnie zalewa :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-03-08 ]
Hehehehe Riterko, tyś Jarząbek? :ico_brawa_01:

Gosiu, pewnie że zazdroszczę. Taka biba mnie ominie :ico_placzek: :ico_haha_01:

Sosenko, wnioskuję z tego co podesłałaś, że już nie możemy świntuszyć? :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Gosia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

08 mar 2007, 14:53

Riterko -> a skad dokłądnie jesteś? M<oże jak będę kolejnym razem odwiedzać Tatę to umówimy się na kawencję?

Joluś -> będą nieźle zaskoczeni, byleby nie dostali zawału i nie pomyśleli, że bez prawka sobie jeździsz :-)

[ Dodano: 2007-03-08 ]
riterciu -> nie wyobrażaj mnie sobie na motorze plisss bo byś powiedziała, że jestem nienormalna :ico_puknij: najgorzej jak z mezem jeździmy - ten to szatan, na jednym kole przy 160km/h wyprzedza auta :634: na to nie ma lekarstwa niestety :ico_chory: to się nazywza nieuleczalna głupota :ico_placzek:

Awatar użytkownika
blondi-aniak
maniakogadacz
maniakogadacz

08 mar 2007, 14:56

Jola---ja jutro tez ide na kontrole do lekarza z Emilem i Dominikiem.

Awatar użytkownika
Gosia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

08 mar 2007, 14:56

Joluś nic nie musi Cię omijac, napisałam w poprzednim poscie, że możemy same sobie bibke zorganizwać ;-) Twój maż się pewnie ucieszy z takich widoków :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sosna
Trzy tysiące lat minęło...

08 mar 2007, 14:59

możemy, tylko po cichu i po ciemku :510: zeby nas nie wykryli :D

podobno mozna załączać pliki i niby to ma być pod oknem gdzie wpisujemy wiadomość, czy ja tylko tego nie mogę zrobić albo moze jestem ślepa?
W jaki sposób mogę dodać załączniki?
Załącznik możesz dodać wtedy kiedy piszesz nowego posta. Powinieneś widzieć Załącz plik pod polem na pisanie posta. Jeśli nie chcesz załączać pliku do tego postu, pozostaw to pole puste. Kiedy klikniesz na guzik Przeglądaj... otworzy się standardowe okno dialogowe twojego systemu służące do przegladania plików. Wybierz plik, który chcesz dodać do postu, zaznacz go i kliknij OK, Otwórz lub klikając na niego dwa razy. Dodasz w ten sposób link do liku na twoim komputerze. Jeśli zdecydujesz się na wpisanie komentarza w polu Komentarz załącznika komentarz ten stanie się linkiem do załącznika. Jeżeli masz odpowiednie uprawnienia nadane przez Administratora forum, będziesz mógł dodać kilka załączników do jednego postu w ten sam sposób dopóki nie przekroczysz maksymalnej ilości załączników.

Awatar użytkownika
Gosia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

08 mar 2007, 15:00

Kolejny punkcik mam? Ludzie to się samo mnoży, czy czegoś nie doczytałam? :ico_szoking:

Musze sobie śniadanie i kawę zrobić, bo od rana na nogach jestem a nie zdązyłam prócz lekarstw nic zjeść.

Julka wykąpana, najedzona, wypindrowana śpi (ja przeważnie dzieciatko rano kapie, bo tak mi je kapano w szpitalu i nie chcialam jej zmieniać rytmu)

Dobra będe za jakiś czas - nie pisac dużo bo :612:

P.S. Misia masz wyjebiste tatoo :ico_szoking: ten na nodze rewelka, duży i fajny...widzę, ze się lubujesz w tribalach. moj skromny smok wysiada przy Twoich dziełach :ico_sorki:

Awatar użytkownika
akna
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

08 mar 2007, 15:04

Sprawdzam jak moje albumiki

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”