a ja nie wiem nic na temat imienia mojej dzidziuni, pomyślałam ze pewnie to przyjdzie wraz z narodzinami....jak zobaczę swoją dzidzię to i imię samo przyjdzie do głowy. A jeśli chodzi o ranking imion to widze że una s w okolicy i w rodzinie dużo Maj, Oliwek Amelek Zuzi więc wiem że raczej te imiona odpadają mimo że są ładne
Mój mąż bardzo chce Hanie albo Urszule [moje drugie imie].Ja bardzo bym chciała Julie albo Majke, więc jak będzie dziewczynka nie wiem jak my dojdziemy do porozumienia. Dla chłopca mamy jedno zgodnie Tomek, po wspaniałym wujku, którego tak młodo straciliśmy...
agniecha772, ja mam na imie Urszula i kiedys bardzo mi sie nie podobało moje imię. Miałam pretensje do rodzicow ze tak mnie nazwali. Dopiero kilka lat temu zaczęło mi sie podobac...
A ja juz dostałam kręcka z tymi imionami... Jak nic mi nie przyjdzie do głowy to poczekam az sie dzidzia urodzi i moze wtedy cos wykombinuje. Bardzo bym chciała zeby było to imię znane w Polsce i w USA...
agniecha772 Hania mi sie bardzo podoba ale tylko w tym zdrobnieniu.......... Jakoś Hanna nie brzmi mi... Ale oczywiście to moje zdanie, innym może się nie podobac moje imię czy imię mojego maleństwa...... A Urszula też pieknie
U nas na pewno Hanusia i zdania już nie zmienię,mąż chce Jagódkę,tez mi sie podoba ale jakos nie pasuje mi do mojej Królewny,najwyżej na drugie może byc Jagoda