Witajcie Baboski
U nas nocka taka sobie,w sumie to sie wyspalam ale tylko dlatego ze od 4 00 spalam z Nicole i pozniej jak maz poszedl do pracki to tez polozylam sie jeszcze kolo malej i spalysmy do 9 00
Pierwszy raz od dluzszego czasu tak fajnie sobie pospalysmy
A i dzisiaj od rana juz chate sprzatam bo jutro swieto i juz bylo nie za czysto
A teraz moja kochana kluseczka zasnela wiec ja szybko na chwilke do was i spadam dalej robic porzadki w domu juz mi nie zostalo duzo ale jeszcze czeka na mnie obiad do zrobienia
Moja Nicole to narazie tez mowi tylko mama,mniam mniam,i jak jej cos spadnie na podloge to mowi bam i mowi tez bebe i tak fajnie pokazuje ustami robi jak cos jej nie smakuje i pozniej mowi tez baba i stara sie wymowic papa troche malo ale ciesze sie ze wogule cos mowi to dobry znak bo jest dwu jezyczna i chcialabym zeby umiala mowic w dwoch jezykach
Barbara super avatorek
Fajnie wygladasz
Zubelek to fajnie ze za niedlugo zobaczysz meza.. i bedziecie tam na stale super powodzenia i wielkie
trzymam kciuki ze wam sie wszystko ulozy
Maggie tak mam juz imie dla chlopca.. U nas bylo tak ze jak bedzie dziewczynka to wybiera imie moj maz i tak sie stalo za pierwszym razem urodzila sie nam dziewczynka i moj maz wybral jej imie wlasnie Nicole
A teraz jestem drugi raz w ciazy i wiem ze bedzie chlopczyk wiec wybor nalezy do mnie i juz mam imie dla chlopczyka to bedzie Marcus w takiej pisowni jak napisalam przez C a nie przez K.Tak samo jak pisze Nicole przez C a nie K.Tak jest internacjonalnie i podoba mi sie
Siunia tez mi sie podoba kombinezon.. mala ma tez jednoczesciowy ale kupilam jej juz kurteczke na zime i zobacze czy jej kupie jeszcze taki kombinezon dwu czesciowy napewno tylko musze sie troche porozgladac
Przyda sie malej taki kombinezon jak bedzie duzo sniegu i bedzie siadala pupa na snieg
Ok baboski ja wpadne jeszcze pozniej bo dzisiaj moj maz tez przyjdzie szybciej z pracki a ja jeszcze w proszku i bez obiadku no w sumie zupa jest ale potrzebne jest tez drugie danie
A pozniej jedziemy do sklepu kupic znicze i z tesciowa jedziemy na gorke do kosciola bo tam musi grob swojej mamy oporzadzic a tesc jest w Pl.Ok milego dnia u nas pogoda nie za ciekawa.. nie pada narazie ale jest zachmurzone niebo jakos ok papa