elibell no wlasnie ja tez w Pl 18 lat mieszkalam i nic a przyjechalam tu i po paru miesiacach sie zaczelo.. w Pl dostalam masc z wit A, tutaj pelno kremow, potem w Pl znow lekarka polecila mi krem z olejkiem wiesiolka ale nic to nie pomaga, owszem nawilza przez co jest mniej widoczne ale nie pomaga

a skora jak mowisz taka jakby odmrozona.. do mojej GP nie mam co isc bo cholerna pakuska ciagle twierdzi ze wszystko jest ok i ze tego sie nie da wyleczyc wiec ona na badania mnie nie wysle

stwierdzila ze 'to napewno na wode' i dala mi masc.. juz nie wiem kur ktora.. jak sie przeprowadze i zmienie lekarza to wtedy ich pognebie, moze mi lepiej pomoga.. bo kurcze to jest takie niefajne, wyglada okropnie i swedzi i nic nie moge robic jak wylazi, nawet jak Malego kapie to strasznie piecze, za kazdym razem jak zmocze reke..
Mówię do P że nasze jeszcze nie tak dawno takie było a już nie pamiętam

my mamy tapete na kompie pokaz slajdow z folderu gdzie sa wszystkie zdjecia Oliwka, od samego poczatku i na biezaco dodaje, czesto jak tak sie zmienia a tam zdjecie jak on taki malusienki byl to az sie lezka w oku kreci jak to szybko polecialo.. ale coz takie zycie

i jak mowisz, oby tylko nam zdrowo dzieciaczki rosly
a jak juz mowa o zdrowych dzieciaczkach to tak mi sie przypomnialo, ciekawe co u
Tosi .. ciekawe jak sie Julcio czuje, oby juz bylo coraz lepiej
[ Dodano: 30-05-2012, 12:51 ]
w ogole wczoraj bylismy ogladac mieszkania w takiej ladnej, cichej okolicy - nowo wybudowane osiedle - 90% mieszkan na sprzedaz

w kazdym razie znalezlismy jedno na parterze - w dobrej dla nas cenie, duza sypialnia, mniejsza sypialnia tez spora - mile zaskoczenie bo na zdjeciach wygladala na mniejsza, spora lazienka, wszystko ladnie pieknie, fajne tapety, bla bla bla i tu nagle kuchnia - z salonem

co za bambusy projetkuja takie kuchnie? M sie smial bo jak zobaczylam ta kuchnie to poszlam szukac salonu..

znajomi maja mieszkanie w bloku obok - wyglada prawie identycznie ale do tego jeszcze maja salon dodatkowo. takze strasznie szkoda bo taka chata bez sensu, juz mnie drazni ze Oli ciagle mi szafki w kuchni otwiera wiec myslalam ze bede miala zamknieta i bedzie spokoj, a tu kicha. poza tym jak tu siedziec w salonie ogladac tv czy cos a 3 metry dalej ktos Ci obiad gotuje? tak srednio mi sie to widzi.. ale jutro jedziemy ogladac nastepna, troszke drozsza, ale nieduzo, niemniej liczylismy na nizszy wydatek ale niestety lokalizacje mamy ograniczona, bo mozemy stracic dofinansowanie od miasta jesli zmienimy miejscowosc.. a to byloby kiepskie. oho, Olis wstal