noo, Milutka, to się nie dziw, że masz zaparciaja teraz dziennie wpierniczam paczke delicji i tabliczke czekoaldy;| poki moge...a potem dietka:D

ja na razie spadam, bo muszę papiery wypełnić... niedługo zajrzę

Sandrusia, Kochanie to tylko lepiej dla Twojego Malcaczyli od teraz beda gruszeczki i jabluszka zamiast czekoladek
pisała chyba dwa dni temu z Milutką... że leży i mieli dopiero podjąc decyzję o założeniu krążkaDziewczyny, czy Aniabella sie do Was odzywala?
noo, takie zakupy są najlepszePoszłam kupić sobie kremy, a wróciłam do domu z kremami dla siebie i z całym zestawem kosmetyków dla młodego.
to suprr, że są suprr, ja dodałam sobie tego sprzedawcę do ulubionych i jak będę zamawiała to u niego, bo ma duży wybórWłaśnie przyszła moja pościel. Jest super. ananke drugi komplet zamówiłam tylko poszewki i ochraniacz.
ananke no to będziesz musiała musiała poczekać z półtora miesiąca, bo dopiero wtedy planuję pranie rzeczy dla młodego. Na razie wszystko wrzuciłam do tapczanu. Ale w dotyku jest ok i nie sądzę żeby w praniu się z nią coś działo.jeszcze tylko poproszę Cię, żebyś dała cynk, jak ta pościel zachowała się po praniu, ale mam nadzieję, że będzie cacy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość