Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 paź 2008, 13:57

ja teraz dziennie wpierniczam paczke delicji i tabliczke czekoaldy;| poki moge...a potem dietka:D
noo, Milutka, to się nie dziw, że masz zaparcia :-)

ja na razie spadam, bo muszę papiery wypełnić... niedługo zajrzę :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2008, 14:09

a ja na allegro buszuję i spisuję ceny, żeby porownac w sklepach, za godzinkę zrobie obiad

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 paź 2008, 14:32

Dziewczyny, czy Aniabella sie do Was odzywala?

Ja po dzisiejszej wizycie u ginki zostalam wyslana przez nia na rozmowe do dietetyka a co za tym idzie na male odchudzanko :ico_placzek: bo mi sie przytylo za duzo wedlug ichniejszego planu :ico_olaboga: No i dostalam specjalne kartki do codziennego wypelniania co takiego zjadlam i mam to im pozniej zaniesc - (ciekawosc to pierwszy stopien do piekla) :ico_haha_02: Oczywiscie zrobilam wielki blad, bo na wizycie bylam z mezem a on takie rzeczy bierze bardzo powaznie wiec skonczylo mi sie podjadanie czekoladek i slodkich ciasteczek. Nie wspomne, ze jadalam tak caly czas, rowniez przed ciaza no ale po tym pobycie mam zakaz spacerow itp wiec sadze, ze brak ruchu sie rowniez znaczaco do przytycia przyczynil. Dzis kupilam wielka reklamowke owocow czyli od teraz beda gruszeczki i jabluszka zamiast czekoladek :ico_placzek:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2008, 14:36

O rany dziewczyny wyskoczyłam na dwie godzinki na zakupy, a Wy szalejecie z pisaniem.

Jeżeli któraś z Was zamierza kupić dla dzidzi kosmetyki Nivea Baby, to w Rossmanie jest właśnie promocja - wszystko po obniżonych cenach. Poszłam kupić sobie kremy, a wróciłam do domu z kremami dla siebie i z całym zestawem kosmetyków dla młodego.

Właśnie przyszła moja pościel. Jest super. ananke drugi komplet zamówiłam tylko poszewki i ochraniacz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 paź 2008, 14:36

czyli od teraz beda gruszeczki i jabluszka zamiast czekoladek :ico_placzek:
Sandrusia, Kochanie to tylko lepiej dla Twojego Malca :ico_brawa_01: ja cały czas opycham się owocami :-)
Dziewczyny, czy Aniabella sie do Was odzywala?
pisała chyba dwa dni temu z Milutką... że leży i mieli dopiero podjąc decyzję o założeniu krążka :-)

[ Dodano: 2008-10-10, 14:37 ]
Poszłam kupić sobie kremy, a wróciłam do domu z kremami dla siebie i z całym zestawem kosmetyków dla młodego.
noo, takie zakupy są najlepsze :-D
Właśnie przyszła moja pościel. Jest super. ananke drugi komplet zamówiłam tylko poszewki i ochraniacz.
to suprr, że są suprr, ja dodałam sobie tego sprzedawcę do ulubionych i jak będę zamawiała to u niego, bo ma duży wybór :-) jeszcze tylko poproszę Cię, żebyś dała cynk, jak ta pościel zachowała się po praniu, ale mam nadzieję, że będzie cacy :-)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2008, 14:41

A poza tym kupiłam w Niemczech kombinezonik i ciepła czapeczkę. Generalnie to mam już wszystkie ubranka. Dzisiaj zamówię wózek i fotelik. Zostanie mi kupienia tylko łóżeczko, leżaczek i wanienka. Szybko mi poszło :-D :-D

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 paź 2008, 14:41

pisała chyba dwa dni temu z Milutką... że leży i mieli dopiero podjąc decyzję o założeniu krążka
no wlasnie, a od tamtej chwili to cisza?
ja cały czas opycham się owocami
tylko, ze ja za owocami wcale nie przepadam :ico_olaboga: ale cos slodkiego ciagle mi sie chce wiec nie mam chyba wyjscia :ico_placzek:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2008, 14:42

gaga, a jakie kosmetyki kupiłaś dla małego????? mam ulotkę, ale tam sa wybrane kosmetyki dla nas

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 paź 2008, 14:43

Szybko mi poszło :-D :-D
gaga22, ekspress po prostu :-D ale juz możesz się tylko cieszyć :-) ja z powodu chwilowych kłopotów finansowych musiałam zwolnić tempo zakupów, ale ustaliliśmy z Chłopem, że i tak co tydzien przy dużych zakupach cos będziemy kupowali, żeby jakos rozłożyć kasę...

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2008, 14:44

jeszcze tylko poproszę Cię, żebyś dała cynk, jak ta pościel zachowała się po praniu, ale mam nadzieję, że będzie cacy :-)
ananke no to będziesz musiała musiała poczekać z półtora miesiąca, bo dopiero wtedy planuję pranie rzeczy dla młodego. Na razie wszystko wrzuciłam do tapczanu. Ale w dotyku jest ok i nie sądzę żeby w praniu się z nią coś działo.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”