Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

03 kwie 2011, 08:50

Hej,
u mnie pogoda wręcz przepiękna. Zaraz jedziemy do kina, później obiadek i może krótki spacerek bo aż zal w domu siedzieć.

Patrycja :ico_brawa_01: za 36 tc.
Może spróbuj iść tak jak ja do innego lekarza-neurologa, który da Ci zaświadczenie. Ja poszłam do drugiego (a żeby było śmieszniej przyjmującego w gabinecie obok poprzedniego). Powiedziałam jak i co było ze mną po operacji i bez niczego dostałam a kobieta stwierdziła, że mimo iż struny ruszyły to nie funkcjonują normalnie w 100% i jest naprawdę duże ryzyko duszenia się, a na 100% doszłoby do ponownego porażenia więc nici z karmienia.
Ten Twój wykładowca to jakiś nienormalny jak masz zwolnienie to nic mu do tego, a jak odrabiać zajęcia jak się jest już absolwentem :ico_puknij:
Nam na szkole rodzenia polozna mowila zeby jesc wszystko, nawet te produkty ktore uchodza za uczulajace, typu truskawki. Tylko jednego dnia zjesc np 2 i obserwowac dziecko jak mu nic nie bedzie to nastepnego dnia zjesc sobie i 5 i tak z kazdym produktem.
U mnie tak samo.
Miłej niedzieli.

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2011, 09:42

witam niedzielnie :-D

mąż zrobił mi pyszny omlecik z bananami i polewą czekoladową, ale się objadłam :ico_wstydzioch:

Murchinson czyli jednak dostałaś zaświadczenie, że musisz mieć CC? A już masz wyznaczony termin cięcia?

Patrycja za 36 tydz. :ico_tort: :ico_brawa_01: A na tego wykładowcę to szkoda słów :ico_puknij: Moja mama miała raz koro przez rękę, ale się nie udało i musieli i tak przez nogę.

Ja butów nie kupuję, bo mi niepotrzebne :ico_haha_01: a płaskich to już w ogóle bym nie kupiła, bo czuję się w takich jak kaczka :ico_oczko: muszę mieć chociaż 5cm obcas :ico_oczko:

Koroneczka pisałam do tego sklepu, z którego Ty i Murchinson kupiłyście wózek, żeby zapytać jak wygląda ewentualny serwis gwarancyjny i napisali mi od razu, że na wózek będę czekać 3 tyg.

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

03 kwie 2011, 10:23

witam niedzielnie
znowu sama bo A w lesie...ale powiedział,że to już ostatni raz póki nie urodzę :ico_sorki:
Hania się bawi lalkami a ja zajrzałam na forum :ico_oczko:
pogoda jest piękna,więc po obiedzie koniecznie spacer do lasku :ico_brawa_01: wczoraj jak wyszłam z Hanią o 14 z domu tak wróciłyśmy na dobre przed 20 :-D :-D była przerwa na jedzonko tylko i dalej na dwór :-D poszłyśmy do lasu z psinką to sobie w jeziorze popływała,Hani tak gorąco było,że nawet bez kurtki w lesie chodziła :ico_haha_02: później na podwórku z A siedziałysmy bo drzewka owocowe przycinał i zleciało do wieczorka :-)

markotka lepiej się oszczędzaj,bo jeszcze 2 w 1 musisz pochodzić :ico_sorki: i dzięki za linka

patrycja_g :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 36 tc,a wykładowca jakiś nienormalny jest :ico_zly:

Murchinson to kiedy będziesz miała CC?

co do butów to ja preferuję adidaski i zamierzam takie sobie teraz kupić bo nawet nie mam butów oprócz kozaków :ico_olaboga: tzn mam adidasy ale założę jak jest sucho jak teraz bo inaczej przemokną,więc pora na zakup :ico_sorki: no i balerinki chcę kupić,są w jednym sklepie po 19 zł bo jakaś promocja jest to może i 2 pary bym kupiła :-D

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2011, 11:12

Ania mąż chce mnie dzisiaj na krótki spacerek wyciągnąć, bo piękna pogoda, ale nie wiem właśnie czy powinnam :ico_noniewiem: Buty też zawsze kupuję tanie, bo szkoda mi kasę wydać, jedynie na kozaki więcej wydaję :ico_oczko: do ślubu miałam buty z aukcji za 12,50zł :ico_haha_01: mój mąż za to zawsze cholernie drogie buty kupuje, ja bym w tej cenie przynajmniej 3 pary miała :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

03 kwie 2011, 11:19

markotka mój to znowu jak buty kupi to ma na bardzo długo więc nawet jak wyda ze 100 zł to długo nosi bo on to zazwyczaj w roboczych lata bo coś robi :ico_oczko: a ja nie gustuję w dużych ilościach butów,bo na zimę kupiłam tylko kozaki skórzane za 150 zł to na parę lat będzie :-D i zazwyczaj na wiosnę jedne adidasy i tak ciągle w nich chodzę,więc co roku kupuję adidaski,mam jeszcze 2 pary klapek na cieplejsze dni i tyle moich butów :-D

Murchinson

03 kwie 2011, 13:28

Murchinson czyli jednak dostałaś zaświadczenie, że musisz mieć CC? A już masz wyznaczony termin cięcia?
Dostałam zaświadczenie, że struny porażone i przeciwwskazanie do sn. 11.04 mam wizytę i wtedy będzie ustalony termin.Mam nadzieję, że w szpitalu tylko nie będą robić problemu i tez to uznają bo tu robią co chcą.
My właśnie wróciliśmy i zaraz obiad, a później na spacer i może do kawiarni na ciastko.

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 kwie 2011, 17:25

hejka dziewczyneczki :-) :-)

Dopiero mam czas by zajrzeć do Was, pogoda cudna, też spacerujemy sobie, byliśmy na lodach, teraz odpoczywamy! :-)

Stawiam :ico_tort: za skończony 34 tydzień :ico_haha_02: Jeszcze dwa tygodnie i odstawiam leki :ico_brawa_01:

Co do butów to ja je uwielbiam. Na codzień balerinki- mam ich mnóstwo, a na wieczór musi być obcas. Balerinki mam w prawie wszystkich kolorach, już nie mam gdzie ich trzymać :ico_olaboga:

markotka, uważaj na siebie, bo na Ciebie jeszcze za wcześnie :-) A co do wózka...cóż pewnie każdemu to samo mówią. Naszego jeszcze nie ma, a minęło 1,5 tygodnia, myślę, że niedługo przybędzie :-)

Murchinson, no to może będziesz następna po Patrycji rozpakowana! Dobrze, że masz to zaświadczenie :ico_brawa_01:

Dobra uciekam bo mąż mnie tu wyzywa, że się nie szykuję a do mojego brata mamy jechać, także myślę, że do jutra!

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 kwie 2011, 18:19

Ania ja też mam mało butów, zazwyczaj jedna para na sezon i noszę aż się nie rozpadną :ico_haha_01: szybko niszczę buty, więc długo nie wytrzymują :ico_oczko: mój mąż ma przynajmniej 3 razy tyle butów co ja :ico_oczko:

Murchinson to fajnie, że udało się załatwić to zaświadczenie :ico_brawa_01: mam nadzieję, że nie będą go w szpitalu kwestionować. Na czym byliście w kinie?

Koroneczka no nie czas jeszcze na mnie, tak do 36tyg. chciałabym chociaż wytrwać, a najlepiej do terminu, to nie musiałabym w tym roku już do pracy wracać, tylko od stycznia :ico_haha_01: Za Twój 34 tydz. :ico_brawa_01: :ico_tort:

Upiekłam dzisiaj serniczek, mąż właśnie pojechał zawieść swojemu tacie kawałek, bo on uwielbia mój sernik :-D

Murchinson

03 kwie 2011, 18:54

Koroneczka :ico_brawa_01: za 34 tc. Zobaczymy jak to z tym rozpakowywaniem będzie choć mam nadzieję, że dopiero na początku maja.

Markotka byliśmy na Sali samobójców-film bardzo dobry choć mocny, warto zobaczyć choć nie koniecznie w kinie. Jaki sernik robiłaś? Ja uwielbiam sernik taki zwykły pieczony (najlepiej bez spodu, sam ser) z dużą ilością bakalii.
Dziś jadłam sernika ciepło z brzoskwinią z lodami, dobry ale to nie to samo co swój pieczony.
A Ty idziesz do okulisty by sprawdził Ci oczy?

Co do bucików to ja tez uwielbiam mieć ich dużo tak jak torebek ale:1) miejsca w szafie brak, 2) często zakładałam kilka razy i później tylko leżały bo kupowałam następne. Teraz kupuje tylko takie w których będę chodzić więcej niż kilka razy.

patrycja_g
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

03 kwie 2011, 19:07

Koroneczka, :ico_brawa_01: za 34 tc

markotka, dzis jak odwiedzilam tescia to mowil ze sasiad z sali mial przez reke ale jemu wlasnie przez pachwine wchodzili

Dzien chyba jednak zbyt sobie zapelnilam, o 7 rano wzielam tabletke i o 10 w kosciele zaczelam sie trzasc, duszno mi sie zrobilo no i zostalam wyprowadzona, reszte mszy przelezalam w aucie na siedzeniu z tylu.
Nie dzialaja jednak za dobrze na mnie te tabletki ale tym bardziej to odczuwam im dluzej je biore. Byle do 10 i tez odstawiam

Filip tak strasznie sie obnizyl ze kto mnie dzis wdzial stwierdzal ze to juz chyba na dniach, mam nadzieje ze poczeka jednak chociaz na R :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”