Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

03 kwie 2011, 20:54

HEjo u nas tez dzis piekna pogoda wiec podworko było nasze. :-D
A potem do rodzicow pojechalismy na chwilke.

patrycja_g, biedactwo wspołczuje ci ze tak cie to bierze po tych tabletkach, sama tez tak miałam w pierwszej ciazy, teraz juz lepiej to znosze :-)
Stawiam :ico_tort: za skończony 34 tydzień :ico_haha_02: Jeszcze dwa tygodnie i odstawiam leki :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejne tygodnie, juz niedługo sie doczekamy :-D

Murchinson, ciekawe na kiedy ci wyznacza termin, moze dopiero na maj :-)

markotka, uwazaj na tym spacerku, zebys nam nie urodziła :-)
Ale my jestesmy madre dziewczynki i dbamy o siebie :-)

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

04 kwie 2011, 06:23

Hej,
witam z poranną :ico_kawa: i :ico_tort: za skończony 34 tc. Jak to szybko zleciało.
Dziś mam ambitny plan wyparć wszystkie pluszaki bo pogoda super się zapowiada i wywieszę je na balkon.
Co do mojego cc to ja się już nie nastawiam, że ono będzie dopóki nie mam czarno na biały potwierdzonego ze szpitala terminu bo z tymi lekarzami to nigdy nic nie wiadomo.
Ja jeden lek mam do końca tygodnia, drugi skończył się w sobotę ale specjalnie mi tak przepisała.

Patrycja ja też mam nisko brzuch jak za dużo pochodzę więc może wczoraj dla Ciebie było za dużo. Kiedy R wraca?

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 07:50

Witam się :-)

Wczoraj nie miałam czasu zajrzeć :ico_oczko: Pogoda cudna, tylko troszkę wiało. Dziś słoneczko nam zagląda od rana ale ma się dziś zachmurzyć. Dziś czekam na łóżko pietrowe Filipka. Więc muszę szybko jakieś zakupy zrobić i przed 13 wrócić.

Markotka, Ania, Murchinson ja uwielbiam buty :-D Jakbym mogła to bym co miesiąc nowe kupowała :ico_haha_01: Lubię kupować pożądne buty bo zdecydowanie dłużej mi służą, ale tańsze też kupuję. Teraz też kupiłam tańsze bo to szczególnie do końca ciąży były mi potrzebne. Były przecenione z 69,- na 39,-

Ja się troche zaziębiłam. Filipek też pokasłuje, dałam mu wczoraj i dziś rano syrpek i już troche z nim lepiej, mam nadzieję że się nie rozwinie bardziej bo coś ostatnio często chorujemy. :ico_nienie:

[ Dodano: 2011-04-04, 07:52 ]
Ooo przeskoczyłam na 8 miesiąc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Murchinson

04 kwie 2011, 08:21

Motylek :ico_brawa_01: za 8 miesiąc. Zdrówka dla Filipka.

patrycja_g
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

04 kwie 2011, 08:31

Motylek22, :ico_brawa_01: za 8miesiac

Murchinson, ja kazdego ranka widze ze jest nizej niz dzien wczesniej, w ciagu dnia nawet tak tego nie zauwazam. R wraca w nocy z piatku na sobote. O ile ja na poczaku godziny zaczynalam liczyc tak teraz on to przejal. Trafil na tak nudne i skape towarzystwo, ze nawet z nimi w lotki na wieczor pograc nie moze bo to 2 euro kosztuje. A po bulki zamiast do piekarni obok chodza pieszo 40 min bo tam sa po 16 centow a obok nich po 25 i kupuja po 2 sztuki. A razem nie ida jeden drugiemu tez nie przniesie bo jakby ten chcial 2 bulki to 32 centy a on ma tylko 50 wiec jest ryzyko ze moze mu nie miec wydac :ico_szoking: jak R mi to opowiada to mi szczeka coraz nizej opada

My dzis mimo pogody zostaniemy chyba w lozku. 2 ostatnie dni byly ciezke, a ja nie umiem sie pozbyc uczucia ze jeszcze cos nabroje na dniach wiec moze dla czystego sumienia tak bedzie lepiej.

[ Dodano: 2011-04-04, 08:32 ]
Murchinson, :ico_brawa_01: za 34 tc :-)

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 08:44

patrycja_g, masz rację lepiej dmuchać na zimne :ico_sorki: Na szczęśie już tylko kilka dni i będziecie razem i będziesz czuła się bezpieczniej :-)

A towarzystwo faktycznie nieciekawe twój mąż trafił :ico_puknij:

Murchinson, dziekujemy :-D

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 kwie 2011, 08:47

czesc

ja tylko na chwilke, potem Was doczytam, sa u nas panowie, montuja klimatyzacje, my musiemy zjesc sniadanie

milego dnia

Murchinson

04 kwie 2011, 08:51

Patrycja współczuje Twojemu mężowi towarzystwa. Ja takich ludzi nie zrozumiem chyba nigdy. Moja szefowa też jest taka za czymś co jest tańsze o grosz pójdzie do Częstochowy, a w biurze stare koszulki każe nam wycierać z kurzu i wysyłać w nich dokumenty do urzędu bo nowe za drogie :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 09:27

Dzień dobry :-)

U nas niestety niebo zachmurzone, ale ciepło :-) Szkoda, że słoneczko przez okno nie zagląda!
Właśnie wstawiłam pranie, pozmywałam i odpoczywam.
Dziś też wolne od gotowania, bo dostałam od babci kurczaka w potrawce i marcheweczkę z groszkiem- mniaaam!

Murchinson, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 34 tydzień! Rzeczywiście czas biegnie niesamowicie, tydzień za tygodniem szybciutko uciekają! Jeszcze troszkę i po kolei będziemy się rozpakowywać! :ico_szoking:

Motylek22, :ico_tort: za 8 miesiąc! Ja też kupuję buty tanie i droższe, ale uwielbiam je mieć. W sezonie letnim zwłaszcza mam kilka albo kilkanaście par. I też nie mm gdzie tego trzymać- a mąż wyzywa!

patrycja_g, jeszcze troszkę wytrzymaj, mąż wróci i będziesz spokojniejsza! I odpoczywaj!
a w biurze stare koszulki każe nam wycierać z kurzu i wysyłać w nich dokumenty do urzędu bo nowe za drogie :ico_puknij:
Wow :ico_szoking: ludzie są dziwni!

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

04 kwie 2011, 09:31

witam w poniedziałek

u mnie niestety deszczowo od rana,mam nadzieję,że jednak po 15 nie będzie padało bo będę musiała iść po Hanię na autobus,a to ponad 1 km w jedną stronę :ico_sorki: niestety Wojtek i Zosia chorzy,a że A na popołudnie do pracy to jej nie odbierze,a że jego siostra co pracuje w pkolu wraca autobusem to mi ją podrzuci,po co ma w domku siedzieć jak zdrowa jest :-)

już sobie posprzątałam w domku,pranie się robi a mi pozostało leniuchowanie :-D

wczoraj taka piękna pogoda była,że szkoda w domu siedzieć-poszliśmy po obiedzie na spacer,potem do moich rodziców pojechaliśmy to Hania sobie rowerkiem pojeździła,a jak wróciliśmy to znowu poszliśmy do lasu na długi spacer i przy okazji A znalazł 2 rogi leżące niedaleko drogi :ico_brawa_01: widać szczęście mu przyniosłam :-D

Murchinson :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 34 tc. oby ci w szpitalu problemów nie robili i normalnie umówili na cc :ico_sorki:

Motylek22 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 8 miesiąc i zdrówka dla was :ico_sorki:

patrycja_g lepiej sobie odpoczywaj :ico_sorki: R już niedługo wróci do domu to wtedy możesz pomyśleć o rodzeniu :ico_oczko: a towarzystwa twojemu to współczuję :ico_sorki:

[ Dodano: 2011-04-04, 09:34 ]
i stawiam :ico_tort: :ico_tort: za 9 miesiąc :ico_brawa_01:
W sezonie letnim zwłaszcza mam kilka albo kilkanaście par. I też nie mm gdzie tego trzymać- a mąż wyzywa!
mój to mówi o mnie,że lepiej mnie ubierać niż karmić :ico_smiechbig:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”