Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 10:03

mój to mówi o mnie,że lepiej mnie ubierać niż karmić :ico_smiechbig:
Hehe dobre! Ja za to jestem zakupocholiczką :-) :-) Chociaż przez ciążę moja aktywność znacznie spadła:P:P:P szafa pęka, no ale cóż!!!

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

04 kwie 2011, 10:19

Ja za to jestem zakupocholiczką
ja niestety nie z czego A bardzo się cieszy :-D

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

04 kwie 2011, 10:47

hej

A u mnie dziś słonecznie, ma być ok. 18 st :-D

Pola w pkolu, niby wszystko dobrze, ale przed wyjściem coś zaczęła marudzić, ze nie chce iść, ze się boi itp., ale nie dzwonią, także pewnie jest dobrze :ico_sorki:

Byłam też z psem u weterynarza,szczepienia na ten rok załatwione, dostała też tabl. na robaczki i na insekty preparat, pani jej wyciągnęła kleszcza, bo już załapała.
Chyba wybiorę się z nią do psiego fryzjera, nie mam siły jej wyczesywać (a jest kawał futra), co roku na wiosnę tak robię, muszę ja też niekiedy obcinać , bo jej się czasami cos zaplącze w sierść i nie ma rady. Mąż jakoś średnio ma na to ochotę więc chyba fundnę jej wizytę w salonie piękności :-)

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla wszystkich za skończone tygodnie i miesiące.

Co do butów to ja uwielbiam kupować, w ogóle uwielbiam kupować ciuchy, torebki itd.co jak u Was nie podoba się mojemu mężowi, na szczęście mam swoje pieniądze więc problemu z tego nie robi, teraz trochę zaoszczędziłam na sobie, ale z kolei na Polę wydaję, jak juz wejdę do sklepu, to zawsze z czymś wyjdę :-) .

Planuję dziś pojśc na strych, zobaczę co mam, a co muszę dokupić, trzeba się zabrac powoli za przygotowania :ico_sorki: , ale to jak mąż wróci wieczorem, trochę się boję sama po drabinie chodzić.

Miłego dnia

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

04 kwie 2011, 11:03

NOWA witaj :-) na początku Pola może marudzić bo to w końcu nowe miejsce ale na pewno wróci zadowolona :-)
a psinka już kleszcza złapała?ciekawe czy moja nie ma,w końcu do lasu chodzimy na spacerki :ico_sorki:

Murchinson

04 kwie 2011, 11:05

Nowa a jakiego masz pieska? Tego wilka co w awatarze? Ja swojemu kupowałam na kleszcze i pchełki frontline ale na allegro nie u weta. U nas się sprawdził, obroża była za duża a spray-u nie próbowałam.

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 kwie 2011, 11:10

cześć :-)
u mnie pochmurno i kropi, ale ciepło jest. Na spacer wczoraj nie poszliśmy, bo przyszedł kolega męża i tak się rozsiedział, że myśleliśmy, że na noc zostanie :ico_haha_01:

Murchinson za 34 tydz. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a szefową masz udaną z tymi koszulkami :ico_haha_01: Sernik robię właśnie taki zwykły, z samego sera, tyle że bez bakalii.

Motylku za 8 okienko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mi też za chwilkę wskoczy :-D

Koroneczka to ładnie masz tych butów :-D jak moja teściowa :ico_oczko: teściowa zawsze szuka promocji i potem chowa pudełka na pawlaczu, żeby teść nie widział :ico_haha_01:

Aniu za ostatnie okienko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale ten czas leci :-D mnie tam można i ubierać i żywić, bo dość ekonomiczna jestem :-D chociaż jak zacznę na allegro kupować, to czasem załapię mały trans, ale rzadko mi się to zdarza :ico_oczko: po sklepach nie lubię chodzić. Mojego męża za to ani ubierać, ani żywić, jest wielki chłop i potrafi zjeść, do ubrania byle czego nie kupi, najgorzej ze spodniami i butami, spodnie ma zazwyczaj max 3mies. i podarte w kroku, buty ok. 6 mies. wytrzymują :ico_olaboga: chociaż ostatnio pobił rekord, bo nowe buty w jeden dzień załatwił-na tym motorze wtedy :ico_noniewiem:

Patrycja poproś lekarza, żeby przepisał Ci Isoptin, on łagodzi skutki uboczne Fenoterolu. Mąż ma ciekawych współpracowników :-D mój jak kiedyś pracował w firmie elektrycznej, to miał wyjazd do Szkocji i też takie asiory mu się trafiły, jeden mówił np. dwa bułki i jeden kiełbas :ico_oczko: przed sklepem monopolowym w niedzielę siedzieli od rana i czekali aż o 13 otworzą :ico_puknij:

NOWA no lepiej sama po tej drabinie nie wchodź :ico_sorki: Psinka będzie miała spa :-D moje koty strasznie się teraz kłaczą, codziennie je wyczesuję, ale i tak pełno kłaków fruwa :ico_noniewiem:

Emilia u nas spółdzielnia nie chce się zgodzić na zamontowanie klimy :ico_noniewiem: znalazłam klimatyzatory chłodzone wodą, ale trzeba je na stałe przyłączyć do rury z wodą i u nas nie bardzo jest jak. Także chyba przenośną zrobimy i mój mąż stwierdził, że rurę odprowadzi do kratki wentylacyjnej, ale nie wiem czy tak można :ico_noniewiem:

[ Dodano: Pon 04 Kwi, 11 11:11 ]
Dziewczyny proponuję zrobić fotki brzuszków, bo później możecie nie zdąrzyć już nam pokazać :-D

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

04 kwie 2011, 11:47

frontline
tego jeszcze nie kupowałam :ico_noniewiem: w zeszłym roku kupiliśmy jakieś kropelki od weta za 20 zł co się w 3 miejscach wyciska i starczy na parę miesięcy,ale nazwy nie pamiętam,teraz też będzie trzeba kupić :ico_sorki:
Sernik robię właśnie taki zwykły, z samego sera, tyle że bez bakalii.
możesz przepis wrzucić? bo ja takiego sernika z samego sera nie robiłam :ico_noniewiem:
ubierać i żywić
tak to mojego można :ico_haha_01:
jeden mówił np. dwa bułki i jeden kiełbas :ico_oczko:
:ico_smiechbig: dobry koleś
Dziewczyny proponuję zrobić fotki brzuszków, bo później możecie nie zdąrzyć już nam pokazać :-D
jeszcze zdążymy,ja robiłam ostatnio 2 tyg temu,ale może później zrobię i wstawię :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 11:51

U mnie miałobyć pochmurno i deszczyk a cały szas słoneczko świeci :-D

Dzwonił kierowca i ma być 13, 13.30 więc nie śpieszę się z zakupami, jeszcze zdążę. Mój Filip już się pokłada więc nie będę go teraz ciągnęła.
Ja już sobie wysprzątałam, pranko powieszone, zmywanie w zmywarce, miejsce na paczki z łóżeczkiem wygospodarowane. Teraz mogę trochę "ponicnierobić" :ico_oczko:

Tylko kierowca mnie poinfrmował że transport jest bez wniesienia, a ja sama w domu :ico_szoking: Nawet za dopłatą nie chce wnieść bo to zbyt mordercze jak to określił. Mój mąż ma się zerwać z pracy żeby wnieść a potem będzie musiał wracać. Szkoda że nie informują o tym klientów, jak bym go nie zapytała to dowiedziałabym się dopiero jak by przyjechał. I chyba bym do wieczora na dole na paczkach siedziała :ico_haha_01:

NOWA, ja wczoraj wyciągnęłam z szaf ubranka i teraz czekają na pranko. Właziłam na drabinę, ale byłam ostrożna :ico_wstydzioch: Muszę tylko je przebrać i uprać w odpowiedniej kolejności od najmniejszych. Troche tego się nazbierało, a jeszcze dostałam po synku mojej szfagierki ciuszki :-) Ja jej daję na bierząco po Filipku a jak na jej synka robią się za małe to mi zwraca razem z tymi co sama kupiła lub dostała.

Mojej siostry Gabi ma prawie 4 latka i nadal nie bardzo chce do przedszkola chodzić, woli zawsze z mamą zostać lub prosi żeby ją wcześniej odebrać. To chyba też dużo od charakteru dziecka zależy. No ale Pola ma jeszcze dużo czasu żeby się przyzwyczaić :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2011, 11:57

No i się rozpadało:/

NOWA, a weź psinkę do salonu piękności, niech jej się ma :-) :-)
Ja to się w końcu na to pedicure muszę wybrać :-) :-)

markotka, ja muszę zrobić fotkę mego brzuszka- mam wrażenie, że jest dużo niżej niż ostatnio :ico_szoking: ocenicie za mnie :-)
Mój też strasznie przeciera spodnie w kroku. Teraz mam mu z USA przysłała dżinsy- wranglery i levisy i muszę przyznać, że jakość jest zupełnie inna, materiał mocniejszy. Zobaczymy na ile mu starczą.
Buty psuje przez samochód- rozklejają się na zgięciu, zawsze w tym samym miejscu~!

Jutro idziemy na tą sesję do kolegi :-) Już się tych zdjęć doczekać nie mogę :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2011-04-04, 12:01 ]
Motylek22, mnie tak kiedyś załatwili ze stołem do masażu- też koleś nie chciał wnieść mi go do domu. A był ciężki, bo to był stół drewniany , stacjonarny. Było południe, większość ludzi w pracy, ale sąsiad mi z nim pomógł na szczęście!

Murchinson

04 kwie 2011, 12:03

Aniu my mieliśmy najpierw od weta polski zamiennik ale okazał się kiepski i psiak kleszcza złapał, który się wbił nad okiem. Frontline nanosisz na kark, a psiak jak nawet złapie to mu się nie wbija tylko kleszcz wygląda jak byłby pijany i łatwo go zdjąć.

Motylek a ja zawsze myślałam, że kurier wnosi do domu bo płaci się za przesyłkę od drzwi do drzwi.

Ja właśnie poprałam pluszaki, ubranka które przysłała mama i teraz piorą się pieluchy tetrowe i flanelki bo zapomniałam o nich wcześniej.Jak wyschną poprasuję i dołożę do torby.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”