No i ja tez jestem
Na zakupach jeszcze nie bylismy bo maz mial sie urwac tylko na godzinke do pracy (prywatnie) i sie mu przedluzylo do 2 godzin a jak przyjechal to mala Nicole usnela i mala sobie spi dalej wiec poczekamy kiedy sie obudzi a jak za pozno to zakupy zrobimy jutro
Wogule jakos jestem delikatnie podenerwowana chociaz wiem ze niemoge.. ale chodzi o to ze do tesciowej przyjechal dzisiaj moj szwagier z rodzinka i zamiast moze zadzwonic do nas zebysmy przyszli na kawke czy cos tak pogadac to nic cisza...Troche nie rozumiem bo jestesmy teraz rodzina i jednak chcialabym zebysmy jakis kontakt mieli a mi powiedziala ostatnio tesciowa ze ona zauwazyla ze jak przyjezdza moj szwagier Andrzej z rodzina to chocby oni lubia tylko byc sami z tesciowa itd.. chocbysmy im przeszkadzali.. a bo Nicole jest glosna i zywa a to tylko dziecko.Ja nie potrzebuje laski i my tez sie nie odzywamy do nich
jak nas zawolaja to pojdziemy jak nie to nie bez laski
Ok juz dosc tych zalow,teraz robie pizze sobie bo jakos dostalam smaka
A jesli chodzi o nalesniki..to ostatnio odkrylam sama ze jak dodam do nich troche proszku do pieczenia i wody gazowanej to nie sa takie grube i sa takie pycha chrupiace i kruchutkie
A placki tez czesto robie a z krokietami to wiecej roboty jest ale na swieta zrobie obowiazkowo..
Diem wiesz moja Nicole to nosi juz ubrania na rozmiar 92 i jak ja bym malej kupila kombinezon to tez na rozmiar 92 a jak nie na 98 bo wiadomo dziecko rosnie ale wydaje mi sie ze 92 wystarczyl by
Jak chodzi o twoj kombinezon co kupiliscie Kouroshowi to wydaje mi sie ze idelany rozmiar 86-92 i ja bym taki zostawila.. wiesz kombinezon musi byc troche luzniejszy...tak mysle ja
Ok moja pizza gotowa wiec powoli zabierams ie za jedzonko moje dziecie jeszcze spi ciekawe jak dlugo?? A moze pojedziemy jeszcze dzisiaj na zakupki?? Kto to wie..