Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

12 lip 2010, 13:02

a podaj linka do twojego?

[ Dodano: 2010-07-12, 13:04 ]
jeja dziewczyny jak mnie potwornie zaczął kręgosłup boleć :ico_placzek: i to w jednym miejscu tak w połowie na odcinku ok 5 cm normalnie boli mnie na dotyk. Nie wiem czy to normalne :ico_olaboga: miałam iść na te zabiegi, ale czekam aż upały przeminą bo ciągle mokra chodzę...

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!

12 lip 2010, 13:06

http://kejmkejmil.blog.interia.pl/ :)
A kręgosłup mnie też boli. Ale podejrzewam, że od noszenia Kini.

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

12 lip 2010, 13:15

Matikasia a może się spociłaś i jak myłas okna to Cię przewiało i dlatego boli kręgosłup? Ja kiedyś tak miałam. Wracałam z Niemiec autem bez klimy, zgrzałam się okropnie, szczegolnie, że po drodze był remont i masakryczny korek, zatrzymałam sie na parkinkgu, ochlapałam wodą :ico_puknij: i otworzyłam wszystkie szyby i szyberdach, a następnego dnia nie mogłam się ruszyć. Pokarało mnie za głupotę :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sabcia

12 lip 2010, 14:03

Mnie ostatnio tez na nowo zaczyna bolec kregoslup ale to od cwiczen napewno - ale wiem sama ze bol kregoslupa to przesrana sparawa....

tak patrze na wasze maluszki na zdjeciach i sie zastanawiam czy ja kiedykolwiek zrobie jeszcze Nikoli zdjecie jak siedzi lub lezy .... chyba nie ona caly czas jest w biegu - wczoraj zdjecie chcialam zrobic w tej sukience na chrzciny i wszystkie ruszone albo jak juz na mnie wchodzi - jedno sie udalo to jutro wstawie ....

A jak wasze dzieciaczki spia bo Nikola gdzies od 1,5 miesiaca tylko na brzuszku ale rano jak wstaje to budzi sie do gory nogami tak sie przeklada przez cala noc ale na szczescie sie nie budzi

dzieki za komentarze na nk - napewno wstawie kiedys zdjecie sprzed ale tylko dla was :ico_noniewiem:

ide pod prysznic bo sie leje ze mnie strasznie chyba sie wytapiam heheheh

Kasia90

12 lip 2010, 14:23

Nikola gdzies od 1,5 miesiaca tylko na brzuszku
Kinga od 3 tygodnia życia śpi tylko na brzuchu. :)

Awatar użytkownika
Sabcia

12 lip 2010, 17:51

no wlasnie Nika na poczatku nie chciala no brzuszku .....

W ogole to Nikola juz nie raczkuje na kolankach tylko na stopkach bo tak moze sie szybciej poruszac i z takiej pozycki kladzie glowke na ziemi i patrzy przez nozki do tylu heheheh zabawnie to wyglada ....

Awatar użytkownika
matikasia

12 lip 2010, 20:41

Sabcia Milenka ogólnie śpi na pleckach, ale czasem się przekręci na brzuszek to tak śpi.

Kasia90
super ten Twój blog. Ja przy Matim też się tak przykładałam, ale teraz to już mniej przy dwójce :ico_haha_01:

Magda33 to na pewno nie bo zaczął mnie boleć już w Niemczech. Masakra. na dotyk to nie wiem czemu mnie boli. Do lekarza nawet nie idę bo co mi to da...

Ale jestem dziś znerwicowana i to lato już mnie wkurza.
T mnie wkurza bo kasy ciągle nie ma, a on mi, że nie wie jak ja rządzę...
Oddałam wszystko i niech się sam rządzi.
Zobaczy jak to jest.
Matiemu też dziś odbija i już sam nie chce zasnąć a dopiero się chwaliłam... nie chcę się wnerwiać i nie gadam w ogóle z nim a on chodzi i zaczepia. Powiedziałam mu, że mój Mati już śpi. To mnie zagaduje. Ale mam nerwa...idę pod prysznic...

Kasia90

12 lip 2010, 21:05

super ten Twój blog.
:ico_sorki: :ico_sorki: :-D

To kąpiel sobie weź, odpręży Cie. A najpierw najlepiej sobie poćwicz. Ja lubie ćwiczyć jak jestem wściekła. Mam wtedy więcej siły. :)

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

12 lip 2010, 22:25

Witajcie
widze ze wszedzie upały okropne :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
umnie tez niestety
juz niewiem co robic
oczywiscie calymi dniami jestesmy na dworze bo w domu jeszcze gorzej :ico_olaboga: tak goraco,mury nagrzane od 12-21 mam slonce :ico_placzek:
Zuzka niemoze zasnac w domku w ciagu dnia bo jej cieplo niedziwie sie mnie tez sie niechce nic robic
co chwilka ktos z nas pod prysznicem sie ochladza :ico_olaboga:
ale to tylko chiwlowe niestety

niewiem czy pisalam ale Zulki wyniki super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ten caly Cum
nic jej niedolega nerki i refluksu niema super bardzo sie ciesze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

tylko musze sic z nia do pediatry bo sie okazalo ze ma zrosniete wargi :ico_placzek: :ico_placzek: i bede musiala jej smarowac jakas hormonalna mascia
mam nadzieje ze potym bedzie wszytko dobrze
kurka z Wiki tego niemialam
niewiem :ico_noniewiem:

ta moja Zulak to jest aparatka
w łózeczku stoi i wola mama mama hehe caly czas mnie woła :ico_oczko:
i niechce sie bawic zabawkami tylko hop i na nogi i ma radoche
i oczywiscie na podlodze jak raczkuje to tez szybko czegos sie podeprze i na nogi
dzis Wiki dobrala sie do jej gazetek i az wrzeszczala jak Wiki jej niepozwalala
mala złosnica :-D

juz w piatek jedziemy do Łeby niemoge sie juz doczekac :-D :-D
zreszta Wiki tez hehe

ogolnie to wszystko oki
ale powiem wam szczerze ze przez te upaly tak spuchlam :ico_olaboga: ze myslalam ze jestem w ciazy :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
maz rano kupil mi test ciazowy ale na szczescie negatywny :ico_oczko:

przeciez tyle niejem
ale przestaje jesc slodycze bo zle sie czuje troche waze 70kg :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: i mam nadwage
ach szkoda gadac
jutro chce kupic sobie stroj kapielowy
mam nadzieje ze bedzie jakis rozmiar dla mnie :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

nieodpisze wam kochane bo niemialam kiedy was doczytac
prawie niesiadam do kompa :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

wybaczcie
takze zycze udanych urlopow,i oczywiscie slonca ale w nietakiego jak teraz :ico_oczko:
wszystkich dzieciaczkom :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejne postepy i zabki
i dla mamus za kolejne kg i za nowe znajomosci oraz spotkania w rodzinnym gronie i wszystkim chorowitkom duzo duzo zdrowka

acha
dla kochanej naszej iskierki forumowej Iduni :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za skonczony rocze wszystkiego najlpeszego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

buziaczki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
wiolaw

13 lip 2010, 00:57

witanko

ufff północ przeszła a duchota potworna
u nas całe dnie siedzimy na podwórku i mało co wchodzimy do domu , mamy dużo zieleni i nie czuje się tego skwaru a jak tylko wyjdzie się na ulicę to wytrzymac się nie daje :ico_noniewiem:

Lolek też nie może usnąć wieczorem , dziś to o 23 padł ,ale rano śpi do 10 , oczywiście z przerwami na cycusia ,ale mi to cycusiowanie nie przeszadza bo śpi z nami ija nie odczuwam tak tego :ico_oczko:
matikasia nie zastanawiałam się codo czasu karmienia , ja jestem z długo karmiących , więc jak narazie nie zaprzątam sobie tym głowy , Loluś to lubi i mamusia też :ico_oczko:
Zulki wyniki super ten caly Cum
super że wyniki ok :ico_brawa_01:
juz w piatek jedziemy do Łeby niemoge sie juz doczekac
zreszta Wiki tez hehe
oj zazdroszczę ,a na piątek takie upały nadają :ico_haha_02:

jutro jade z Alą do allergologa na wizytę , i zabieram siostrę z synem bo dzieciaki chcą o kina , więc przyjemne z porzytecznym , tylko ten mój lol nie wiem jak przeżyje tyle czasu w samochodzie , bo fotelik nadal go gryzie :ico_noniewiem:
do wózka już się troszkę daje posadzić , więc częściej go można sprzedaćbabci czy dziadkowi na spacerek :ico_oczko:

wstawię kilka fotek z basenikowania
Loluś z Alą i dziadkiem Zenkiem w basenie :ico_oczko:
Obrazek
nie ma jak to u babci w koszyku :ico_oczko:
Obrazek
o stoję sobie
Obrazek
mam najlepszą miejscówkę - na stole
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dobra uciekam , bo mnie robactwo zjada siedzę przy otwartych dzrzwiach balkonowych i do komputera leci tyle tego świństwa brrrr

dobranoc

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”