Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

02 lis 2007, 20:52

dzięki kochaniutka :one:

A my jutro mamy gości, pierwszy raz od długiego czasu :-D
także chcę żeby było fajnie, robimy pizze , i tiramissu :ico_oczko:
a wieczorkiem wybierzemy się na fajerwerki i festyn do paru, park mamy pdo nosem także nasze małe chłopaki też skorzsystają i sie pobawią :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2007, 20:55

Malwinie jakoś nie bardzo przechodzi to świństwo - na dodatek pojawił sie dzis katar :ico_noniewiem: Jejku niech te cholerne zeby wychodza bo zwariuje - Miska cały czas płacze :ico_placzek: a ja na dodatek jutro do pracy ide .... lece - moze później cos napisze ....

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

02 lis 2007, 20:59

witajcie
widze ze wszystkie nasze dzieciaczki ząbkują boleśnie....Mati płacze w łóżeczku :ico_olaboga: :ico_olaboga: na chwile sie uspokoi i znowu placz

Maggie, bawcie sie dobrze ze znajomymi
super te zajecia na ktore chodzicie...czemu w PL nie ma czegos takiego??
zubelek trzymaj sie!!!!! jak ty sobie dalesz sama rade z tym wszystkim?? podziwiam cie!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
buziaczki dla księżniczek!!!!

Barbara, trzymam kciuki aby nocka dzis byla lepsza!!!!

[ Dodano: 2007-11-02, 20:01 ]
to ja juz mówie dobranoc..jak tylko Mati zasnie musze popisac prace na studia :ico_olaboga: :ico_olaboga: masakra..jak mi sie nie chce

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

02 lis 2007, 21:01

Aginka, Ucaluj ode mnie i od Asi Malwinke! Jesli chodzi o zeby to popieram, moja Asia rownierz przez caly dzien marudna chodzi, a o nocy to juz nie mowie :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-11-02, 20:04 ]
iza, tobie rowniez spokojnej nocki i duzo feny jesli chodzi o prace! :-)

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

02 lis 2007, 21:05

iza pisze:to ja juz mówie dobranoc..jak tylko Mati zasnie musze popisac prace na studia :ico_olaboga: :ico_olaboga: masakra..jak mi sie nie chce

Iza trzymam kciuki żebyś dała radę ... ja ostatnio miałam wypełnić aplikację do pracy...i mi sie strasznie nie chciało, a co dopiero pracę :ico_noniewiem:
Aginka trzymam kciuki za Malwinkę żeby szybko jej to świństwo zniknęło.

[ Dodano: 2007-11-02, 20:15 ]
to ja Wam jeszcze wkleje fotki mojego Antoniego:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

02 lis 2007, 21:24

Maggie, swietne foteczki Antosia
a pracy nie pisze bo kolezanka mnie wlasnie uswiadomila ze zjazd mam za 2 tyg diopero....a ja za tydzien bym pojechala :ico_olaboga:
Maggie, a jak z pracą..szukasz??/
ja musze zacząć.....od stycznia szukam....

[ Dodano: 2007-11-02, 20:25 ]
Aginka, buziaki dla Malwinki......super suwaczki!!!!!

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

02 lis 2007, 21:26

Maggie, no no no, widze ze Antos niedosc ze potrawi dzwonic to jeszcze komputer naprawi :ico_brawa_01: :-)

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

02 lis 2007, 21:27

a to buzia Matiego
Obrazek

[ Dodano: 2007-11-02, 20:28 ]
dziwczyny..dajecie maluchom jakies witaminy????

bo ja nie....dzis kupilam mu jakis syrop ale nie chce go nawet spróbowac i cala zawartosc wyleciala w kosmos

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

02 lis 2007, 21:43

iza pisze:Maggie, swietne foteczki Antosia
a pracy nie pisze bo kolezanka mnie wlasnie uswiadomila ze zjazd mam za 2 tyg diopero....a ja za tydzien bym pojechala :ico_olaboga:
Maggie, a jak z pracą..szukasz??/
ja musze zacząć.....od stycznia szukam....

a szukam szukam...teraz miałam trochę przerwy, bo przeprowadzka, potem krótki pobyt w PL...ale teraz znalazłam świetne ogłoszenie i modlę się o te pracę women's safety worker...czyli zajmowałabym się pomocą kobietom z dziećmi które są samotne lub maja jakieś kłopoty luib ciężką przeszłość...rozmawiałabym(takie wsparcie psychiczne) i wskazywała placówki i pomoc o jaka moga sie tam zgłaszac.
Buzia Matiego śliczna.

Barbara pisze:Maggie, no no no, widze ze Antos niedosc ze potrawi dzwonic to jeszcze komputer naprawi :ico_brawa_01: :-)

to ma po tatusiu :-D

[ Dodano: 2007-11-02, 20:46 ]
Iza ja nie daję Antkowi żadnych witamin

[ Dodano: 2007-11-02, 20:47 ]
dobra musze lecioeć kąpać teo łobuza, mężu mi padł parcował 11 dni pod rząd, nie miał weekendu...bo w wtedy też pracował...także Śpi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2007, 23:40

Dobry wieczor
Moja Nicole tez juz zasnela a wiec mam chwilke zeby cos popisac :ico_oczko:
Nicole tak ladnie sobie spi w dzien nauczyla sie w ostatnim czasie spac po 2 razy dziennie i tak sobie spala dzisiaj 2 razy po 1,5 godzinki a jak juz na zegarku minie godzina 21 00 to czas ze mala chce isc spac i wtedy nawet sama raczka macha do taty ze idzie spac :ico_oczko: Moj maly kochany madralinek :ico_brawa_01:
Pozatym to moj szwagier z rodzinka juz pojechali dzisiaj do domu,widocznie chcieli byc tylko sam na sam z tesciowa.. i moze lepiej ze tam do nich nie poszlismy mi bylo i tak wszystko jedno.. wiadomo wygladalo by inaczej jakbysmy sie spotkali no ale jest jak jest :ico_oczko:
Moj maz juz mi zalaczyl mojego kompa wiec zaraz sie przesiade :ico_oczko:
Nie bylismy na zakupach dzisiaj ale pojedziemy jutro i na spokojnie wszystko pokupuje :ico_oczko:

Maggie super ze macie takie fajne zajecia podoba mi sie takie cos ale u nas niema niestety takich rzeczy albo ja o tym niewiem.. I wielkie :ico_brawa_01: dla Antosia za to ze taki wrazliwy jest :ico_oczko: I super foteczki widac ze Antos to prawdziwy maly mezczyzna juz komputery naprawia i telefonuje :ico_brawa_01: :ico_oczko:

Iza ale ma duzo zabkow Mati :ico_brawa_01: moja Nicole ma 12 zebolkow ale w tym jeszcze jej ida caly czas :ico_oczko: Mam nadzieje ze Mati bedzie spal spokojnie powodzenia :ico_haha_02: Ja tez nie daje zadnych witamin mojej Nicole ..

Barbara i tobie tez zycze dobrej i spokojnej nocki i moze Asia bedzie tez spokojnie spala
trzymam kciuki :ico_oczko:

A teraz pare foteczek mojego kochanego szkrabka :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Milej nocki ide do lozeczka moj maz juz w lozku lezy wiec i ja zmykam papa dobranoc paa

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”