Dobry wieczor
Moja Nicole tez juz zasnela a wiec mam chwilke zeby cos popisac
Nicole tak ladnie sobie spi w dzien nauczyla sie w ostatnim czasie spac po 2 razy dziennie i tak sobie spala dzisiaj 2 razy po 1,5 godzinki a jak juz na zegarku minie godzina 21 00 to czas ze mala chce isc spac i wtedy nawet sama raczka macha do taty ze idzie spac
Moj maly kochany madralinek
Pozatym to moj szwagier z rodzinka juz pojechali dzisiaj do domu,widocznie chcieli byc tylko sam na sam z tesciowa.. i moze lepiej ze tam do nich nie poszlismy mi bylo i tak wszystko jedno.. wiadomo wygladalo by inaczej jakbysmy sie spotkali no ale jest jak jest
Moj maz juz mi zalaczyl mojego kompa wiec zaraz sie przesiade
Nie bylismy na zakupach dzisiaj ale pojedziemy jutro i na spokojnie wszystko pokupuje
Maggie super ze macie takie fajne zajecia podoba mi sie takie cos ale u nas niema niestety takich rzeczy albo ja o tym niewiem.. I wielkie
dla Antosia za to ze taki wrazliwy jest
I super foteczki widac ze Antos to prawdziwy maly mezczyzna juz komputery naprawia i telefonuje
Iza ale ma duzo zabkow Mati
moja Nicole ma 12 zebolkow ale w tym jeszcze jej ida caly czas
Mam nadzieje ze Mati bedzie spal spokojnie powodzenia
Ja tez nie daje zadnych witamin mojej Nicole ..
Barbara i tobie tez zycze dobrej i spokojnej nocki i moze Asia bedzie tez spokojnie spala
trzymam kciuki
A teraz pare foteczek mojego kochanego szkrabka :
Milej nocki ide do lozeczka moj maz juz w lozku lezy wiec i ja zmykam papa dobranoc paa