A my jutro mamy gości, pierwszy raz od długiego czasu

także chcę żeby było fajnie, robimy pizze , i tiramissu

a wieczorkiem wybierzemy się na fajerwerki i festyn do paru, park mamy pdo nosem także nasze małe chłopaki też skorzsystają i sie pobawią

Iza trzymam kciuki żebyś dała radę ... ja ostatnio miałam wypełnić aplikację do pracy...i mi sie strasznie nie chciało, a co dopiero pracęto ja juz mówie dobranoc..jak tylko Mati zasnie musze popisac prace na studia![]()
masakra..jak mi sie nie chce
a szukam szukam...teraz miałam trochę przerwy, bo przeprowadzka, potem krótki pobyt w PL...ale teraz znalazłam świetne ogłoszenie i modlę się o te pracę women's safety worker...czyli zajmowałabym się pomocą kobietom z dziećmi które są samotne lub maja jakieś kłopoty luib ciężką przeszłość...rozmawiałabym(takie wsparcie psychiczne) i wskazywała placówki i pomoc o jaka moga sie tam zgłaszac.Maggie, swietne foteczki Antosia
a pracy nie pisze bo kolezanka mnie wlasnie uswiadomila ze zjazd mam za 2 tyg diopero....a ja za tydzien bym pojechala
Maggie, a jak z pracą..szukasz??/
ja musze zacząć.....od stycznia szukam....
to ma po tatusiuMaggie, no no no, widze ze Antos niedosc ze potrawi dzwonic to jeszcze komputer naprawi![]()
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość