ja też składałam dopiero na poczatku września. Jak składałaś pierwszy raz to powinnaś dostać decyzje że zasiłek przyznany, w jakiej wysokości i do kiedy. Z tego co piszesz to pewnie miałaś tak jak ja do końca sierpnia, a żeby we wrzesniu dostać kase to trzeba na nowo składać wniosek. Ja nie potrzebowałam nic od szefa bo przy pierwszym wniosku dołączyłam zgode na urlop wychowawczy do końca roku (więc to nadal aktualne) poza tym musialam miec aktualne zaswiadczenie ze skarbówki o dochodach męza i moich za rok 2007, ksero dowodu no i wypełniony ich wniosek.powinnam w sierpniu złożyc jakieś papiery.Kur.............jak składałam wniosek o wychowawczy nikt mi nie powiedział że coś trzeba jeszcze raz w sierpniu
a ja skwapliwie korzystamFajnie ze czasem moge sie do czegos przydac
Nie martw się na pewno nie będzie tak źle. Ile lat ma kuzynka? a daleko jest ten akademik od uczelni??z Kacperkiem będzie moja kuzynka i boję się że sobie nie poradzi
no właśnie,chyba będziemy na początku sami w całym akademiku a on jest taki wielki 10 piętrowy ale będzie echo szło jak Kacper będzie krzyczał Z tego co ja słyszałam to niby miał być oddany dopiero w listopadzie i wszystkim innym studentom kierownik mówi że niema miejsc i trzeba czekać aż się zwolni miejsce więc możliwe że nawet dłużej będziemy tak sami A do szkoły mam jakieś 20 minut tramwajem albo pieszo,tak samo wychodzi.No a kuzynka ma 23 lata No ja pewnie panikuje trochę,w końcu najdłużej mnie nie będzie 3 godzinki.oby tylko sąsiedzi za bardzo nie hałasowali
Ja mam nadzieję ze szybko da się zwalczyć to choróbsko.Kacper dziś znów budził się,gardełko go chyba bardzo boli,zrobiłam mu ciepłą herbatkę,dodałam troszkę syropku i troszeczkę miodu i potem tak nie kaszlał
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości