A wiec lepiej nie jestre nie uwierzycie co ta cholera dzis wymyslila
a wiec pisze Moja A zjadla batona ktorego i tak by dostala ale ze ona ma cholernie obrzydliwa nature zjdania bez pytania o co juz nie raz byla karana byly wojny itd wiem ona zrobila zle nie po raz pierwszy i pewnie nie ostatni ale ak by nie bylo to dziecko a po za r tym ma ta ze tak brzydka powiem swinska nature i koniec ja wiem ze jak widzi slodkie to nia rzadzi i tyle no ale nie o to moj A kupil lozko nowe pietrowe w IKEI wczoraj a dzis kazal mi zapierdalac moim malutkim samochodzikiem zeby to oddac bo za to ze nasza Adziula tak nadl siwinia to jej sie nic nie nalezy do auta sie to praktynie nie miwscilo do o pare dobryh kilometrow musialam jechac z otwarym bagaznikiem bo kazal mi to oddac i tyle

Wisdze ze me starania sa daremne
Dziekidziewczynki za mile slowo o tym ze dobra matka jestem i w ogole ale naprawde jest mi ciezko
O boze biedactwo oby szybciutko mu przeszloff dzis o godzinke pozniej Eris zrobil mi pobudke
Kurcze tak kaszle, ze az popuszcza kupke, taka rzadsza i juz drugiegi pampersa musze zmieniac, jak pod koniec lutego zachorowal to do tej pory kaszle i nie mu nie przechodzi, bylam u lekarza dal kolejny syrop, ale jakos nie widze poprawy
Ach chyba dzis znow cieplutko bedzie choc na razie sloneczko schowane, ale jest tak zielono, przepiekna jest wiosna
Kurcze, maly chyba zarazil sie od naszych sasiadow malego grypa rzoladkowa, dzis od rana biegunka, juz wstawilam pranie, bo bodow nie mialam, teraz znow az po same plecy, teraz zasnal, jak dalej bedzie mial ta biegunke to trzeba bedzie jechac do lekarza, ale jak na razie nie wymiotuje, nie chce jesc ani pic tylko przychodzi do mnie, chce na rece i sie poklada na mnie, dziwi mnie to, ze sie zarazil, bo nie chodzimy tam odkad sasiad jest chory

Wiesz kochana ja zdjelam cala przednia straone i ma jak prawie normalne lozko wiec poczekam jak wyrosnie z tego lozeczkaDziewczyny co myslicie o kupieniu takiego normalnego juz lozka dla dziecka, bo sie zastanawiamy nad tym juz od dluzszego czasu
Ja nie wiedzialam ze na takie maluchy dziala ale Adce podawalam i zawsze byly lepsze skutki niz wszystke specyfiki od lekarza i zagadzam sie z tobaNatalce bardzo pomogl syrop z cebuli i czosnku,wtedy kiedy sie Was radzilam czyjej podac.Nic jej po tym nie bylo,a kaszel szybko ustapil,od tej pory robie go za kazdym razem jak kaszle i musze przyznac,ze pomaga
Tylko i az biedny nasz Wlochaczek Wiesz ja to 2 razy mialam pszzepisany antybiotyk ale nie dalam wyleczylysmy sie domowymi specyfikami i witamininamino wlasnie Eris tylko ma biegunke i goraczke
Brrrrrrrrrrrrrrrry oby wiecej takich jazd nie byloooobiegunka i wymioty na zmiane,do tego malo nie umarlam,bo zaczela wymiotowac przez sen i sie zakrztusila,dzieki Bogu,ze mnie obudzily dzwieki jakie wydawalaOna to bardzo ciezko przechodzila,ale moj chesniak np.mial wylacznie biegunke i goraczke,zwymiotowal moze z raz i juz po tygodniu mu przeszlo
A Natalka,jak juz myslalam,ze bedzie ok,bo wstala rano i zero biegunki ani wymiotow caly dzien,wieczorem zaczelo sie od nowa,urwanie glowy z ta grypa bylo
Patuniu,nie kazde dziecko przechodzi to tak jak moje,u Eriska moze byc duzo lagodniejszy przebieg

No u nas jeszcze jest troche po srodku ale coraz blizej tej dolnej granicy wytrzymaniaWspółczuje problemów z mężem ja o swoich pisać nie chcę bo są bardzo podobne do twoich i Miszki, coś po środkuciągle go kocham ale jak długo jeszcze to jest naprawdę test dla naszego związku
Ale kocham tego GNOJA A BARDZIEJ KOCHAM DZIECI
i nie wiem co robic bo latwiej powiedziec by bylo spadaj odejdz i dzis juz prawie to powiedzialam a on mi zebym nie krzyczala bo jesli nie zrobie co on chce jutro go nie bedzie wiesz dgyby nie bylo Wiwi to powiem szczerze droga wolna ale wiwi go tak strasznie kocha ona szaleje na jego punkcie
kochana jestes jak plaster na ma zraniona obolala dusze i dziekuuje za te slowa zeby jeszcze on to tak widzial Wiecie cjakie sa czasy jakie wszystki jest drogie i jakos zyjemy bo ja staram sie ze wszystkich sil bo nestety ja niemoge sobie pozwolic na siedzenie bezczynnne w domu jak wiele moich kolezanek ktore maja bable starsze alebo w w wieku Wiwi ja robie od kad niunia skonczyla 2 tygodnie i nie odpoczywalam po porodziel ale moj A nie docenia trgo on mysli ze tak powinno byc ze tak wszystkie kobityDana a Ty trzymaj sie jakos. Zlej tego swojego malzonka i sprobuj sie cieszyc swoimi corkami i tym ze jestes madra, niezalezna kobieta :) ja Cie podziwiam i wyobrazam sobie jak ciezko pracujesz, nie dosc ze masz swoje klientki to jeszcze dom na utrzymaniu - ja mam pomoc z strony meza i mi ciezko, a Tobie musi byc jeszcze gorzej, dlatego glowa do gory i my jestesmy z Toba :) (btw. za te plytki i podloge tez podziwiam ;) mysle,ze jak tak dalej pojdzie to meczyzni kiedys wygina :)
a to nie jest tak wiele kobiet zwala obowiazek utrzymania rodziny facetowi i jeszcze psiocza jak za malo zarobi a ja nigdy tylko zawsze robie wszystko zeby bylo nam latwiej
Dobra moje kochane juz nie bede zrzedzic bo wy mnie rozy=umiecie a on i pewne osoby nie a rachunek za prad dzis mnie zabil wiec juz ma dosz
Caluski dla wszystkich naszych skarbeczkow sa prze piekne ja niestey nie moge pochwalic sie jak wiwi sie rozwija bo Misak gdzies zagubila ladowarke do bateri od aparatu co za maly galganek i juz prawie wszedzie przeszukalam i nie moge znalesc tylko powiedziec ze jest Boska jak wszystkie nasze misiaczki uwielbiam patrzec na kolejne zdjeciatka naszych baczkow
Sory za byki ale juz ze zmeczenia nie widze co pisze