julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

02 kwie 2012, 10:04

Wiśnia, no wiesz... ależ się określiłaś!... Żadna słonica tylko piękna Mamusia przy nadziei - no i jak widać po brzusiu nieźle zawansowanej :-)

Śliczne foteczki :ico_brawa_01: Zuzia widać, że zadowolona :-D Piękny torcik mieliście, sama piekłaś? :-)

A tak wogóle, to którego Zuzia się urodziła, bo rozumiem że robiliście przyjęcie wcześniej?

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

02 kwie 2012, 10:07

julchik22, Zu jest z 03.04 czyli jutro obchodzi urodzinki :ico_brawa_01:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2012, 10:07

A tak wogóle, to którego Zuzia się urodziła, bo rozumiem że robiliście przyjęcie wcześniej?
dzis rowne 2 lata temu trafilam do szpitala o 19 na porodowke a zuzia urodzila sie nastepnego dnia o 4.00 czyli urodziny ma jutro.

a tortu nie robilam sama nawet nie umie. zamawialismy w curkierni mama taka zaprzyjazniona na kazda impreze od nich bierzemy.

a powiedzcie mi ten brzu juz mi sie opuscil? bo mi sie wydaje ze tak.

NICOLA_1985

02 kwie 2012, 11:08

hej
wisnia ale super fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: brzuszek na prawdę spory ale nie wyglądasz jak słonica :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: wręcz przeciwnie bardzo Ci do twarzy z brzuszkiem :ico_oczko: :-) jeśli między piersi a brzuch jestes w stanie wsadzić dwie dłonie jedna pod drugą tzn , że brzuszek juz opadł do porodu .

tibby super, że Tobiś tak fajnie sobie poradził :-) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja dzisiaj byłam na przeglądzie samochodu i nie przeszedł bo się żarówka spaliła na światłach stopu.. no i S. teraz pojechał wymienić żarówkę i z powrotem na przegląd musi jechać. zaraz młodego na drzemkę wyślę i zabieram się za sprzatanie.
pogoda beznadziejna... wieje wiatr , słoneczka nie widać... ogólnie jakiś stres mam dziwny.. brzuch mnie boli tak jakbym na jakiś egzamin jechała... :ico_noniewiem:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2012, 11:17

NICOLA_1985, dziekuje ale zle sie czuje w ciazy.
jedna i troche dloni moge wsadzic

w piatek mam usg ciekawe czy corcia przekrecila sie juz do porodu i ile wazy:)

NICOLA_1985

02 kwie 2012, 11:26

mój Krystian obrócił się dopiero w 36 tygodniu... w czas se wspomniał hehe :ico_oczko: przeżyłam to jego obracanie sie dosyć boleśnie... takie dziwne uczucie... centralnie zrobił fikołka ale robił go powoli i bardzo mnie porozciągał przy okazji bo rozpychał się łokciami i kolanami :ico_oczko:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

02 kwie 2012, 12:06

jestem dumna z tego mojego szkraba, że tak szybko mu poszło to zasypianie :ico_sorki: co prawda nie mam okazji go kłaść sama, bo wieczorami jestem wiecznie w pracy, ale z tego co opowiada mi M., to Tobik pomarudzi przez dosłownie chwilę i idzie pić mleczko i zasypia :ico_haha_01: nawet sam się kołderką przykrywa :ico_haha_01:

julchik22

02 kwie 2012, 12:44

Tibby, zazdroszczę tego przykrywania się kołderką :ico_brawa_01: Dawiś non stop się rozkrywa :ico_noniewiem:

Wiśnia, trzymam kciuki aby Malutka jaknajszybciej się przekręciła :ico_oczko:

A...z Wami jeszcze chyba się nie dziliłam - taki wiersz wczoraj usłyszałam:

Jest miłość co niebo przychyla
Jest miłość co życie umila
Jest miłość co wszystko tłumaczy
Jest miłość co nic nie znaczy

Jest miłość jak kwiat dzikiej róży
Jest miłość co nic nie wróży
Jest miłość co samotność zabija
Jest miłość co marzeniom sprzyja

Jest miłość wielka i mała
Jest miłość święta i słaba
Jest miłość bogata i biedna
Jest miłość tylko jedna

Jest miłość co odchodzi i wraca
Jest miłość która krzyżem odpłaca
Jest miłość co końcem jest pieśni
Jest taka jacy my jesteśmy

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2012, 12:50

julchik22, ja czytalam ten wiersz na letnich. sliczny jest i ta płeta.
julchik22, zuzka tez jak idzie spac sie sama przykrywa ale w nocy non stop odkryta spi i nie ma mowy o skarpetkach.

zuzka od pol godziny bawi sie klockami lego duplo. dostalo male opakowanie od znajomych wiec bede musiala jej cos dokupic

julchik22

02 kwie 2012, 13:27

Wiśnia, letnich studiach? :-) Ja poniekąd znam autora - super człowiek :-)

Fajnie że Zuzi Duplo przypadły do gustu - mówiłam że to będzie strzał w 10-tkę :ico_oczko: Dawiś też bardzo chętnie się nimi bawi i ma już kilka zestawów - m.in. farmę ze zwierzakami i zoo :-)

Wróć do „Przedszkolaczki”