Witajcie
Najpierw cos skrobne, bo mała moze sie w kazdej chwili obudzic, a potem dokończe czytac wasze posty z wczoraj.
Po pierwsze
Gosia imię mozna zmienic do 3 m-cy od urodzenia dziecka, wiec nie póki co masz taka możliwość, tylko tym razem dobrze to przemyslcie
Ja zakładałam taką mozliwość jakby Arek przy rejestracji małej jakiś numer wywinął z imieniem
Zborra a czy twojej Hanulki czasem brzuszek nie boli, ze tak ryczy? Ponoć dzieci nawet jak ich boli to ssają piersi, ale to im daje chwilową ulgę i potem zas rycza bo jest jeszcze gorzej, sama nie wiem
A z tym twoim nastrojem to tak jak z moim, wczoraj zas sie powadzilismy, duzo przykrych słów mi powiedział, zamknełam sie z łazience, poryczałam zrobiłam sobie gorąca kapiel i mi było lepiej, potem nby mnie przepraszał, ale takich przykrych incydentów nie da sie zapomniec
Ewcik pozazdroscić meza, że taki kochany
Anza j.w wiesz, może macie tak fajnie bo go strasznie długo w domu nie ma, jak juz w koncu wraca to nie ma czasu na zwady itp
W sumie byłby to jakis plus
Moja ksieżniczka dziś znowu spała na medal, teraz sie obudziła i troche marudzi, ale w nocy

wróce potem jak ją troche uspokoję
[ Dodano: 2007-07-04, 11:13 ]
Anza ja wnocy nie nosze do odbicia, bo mała sie przebudza i potem tylko problemy z zasnieciem sa, rano owszem ,staram sie ja nosić do odbicia, ale już nie mam siły długo czekać i też nie zawsze odbije. Podaje małej herbatke z kopru i z gazami raczej problemów nie mamy
Patrycja.le najlepiej na czkawke podac cos do picia,albo poprostu zająć dziecko, zeby nie myślało o czkawce, u nas to pomaga.
zauwazyłam w ogóle, że moja Milunia ma czkawke jak uleje, wiec w takim wypadku unikac ulewania