melduję się i ja
Aniula ale masz cudenko

ciekawe kiedy nasze śpiące grzecznie aniołeczki przestaną takie grzeczne być

oby nieprędko
u nas była dziś położna.myślę że ma taki styl że wychwala każde dziecko pod niebiosa bo całą wizytę zachwycała się Agatką aż mi się śmiać chciało. że taka duża, ma śliczne oczka (akurat łobuziara zrobiła sobie faze czuwania

), pięknie buzke pokazała, nie ma potówek i tak ciągle gadała
pępuszek jeszcze sie trzyma ale jest suchy i nic sie z nim nie dzieje to powiedziałą że może w przyszłym tyg już odpadnie. oby bo kąpiele byłyby mniej ostrożne i pampka wygodniej by się zakładało
ja nadal usze w nocy wybudzać agatkę na jedzenie, cycuchy mi odpadają

w dzien jak długo spała to wyparzyłam laktator i w kilka minut ściągnęłam 70ml mleczka i zamroziłam w woreczku- bedzie na chude dni
Madleine, ślicznie wyglądasz
Agesss to chodzenie po schodach mi np pomogło rozkręcić skurcze jak już mi się zaczęły. ponoć po dwa stopnie dobrze jest chodzić na raz bo wtedy się główka lepiej wstawia czycoś tam. to ciężkie z brzuchem, ja troszke tak chodzilam i nie wiem czy pomogło ale jak przyjechałąm na porodówke to główka małej była już pięknie przyparta na dół do porodu
laupina, jak Cie ciągnie na wątek

to może trzeba pomyśleć o trzecim Bąblu
powiem Wam że Agatka to póki co złote dziecie a smyk za to diabełek na maksa. dziś był nie do wytrzymania, o wszystko się kłóci, uparty jak osiołek, płacze i piszczy byle czego , no masakra. nie wiem jak zostane sama w domu z dwójką

mam wrażenie że Patryk za cztery noworodki robi
M. dziś wyczytał że nasze pkole w sierpniu pracuje to smyk bedzie chodził
musze uciekać bo śpiąca królewna jeszcze nie kąpana, lula w najlepsze
kurcze, może jutro w koncu ten poród opisze
[ Dodano: 21-06-2012, 20:14 ]
Nie, nie wolno!!!! Lepiej oddaj jakiejś bardziej zaawansowanej ciężarówce...np MI

hehehe , dobre