kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

20 paź 2007, 21:30

witajcie, ja dziś jestem zła tzn od wczoraj... niech ten weekend się już skończy, bo mam dość, szwagierka.... hmmm od czego tu zacząć... przyjechała, no ok, dzieci wariują no też ok ale używanie bepantenu Mateuszka jeśli się swój ma w torbie to już nie jest ok... jej synek 1.5 roku ma strasznie odparzoną okolice siusiaka jedna wielka czerwona plama... a że mój bepanten na wierzchu no to sobie pożyczyla... zabawki Mateusza muszę wszystkie poprać bo tamten wkładał je do buzi... soczki Mateuszka też wszystkie wyparowały w cudowny sposób... ale miarka się przebrała gdy użyła mojej wanienki, jakby nie mogła wykąpać małego w normalnej wannie... a dziś to jeszcze razem ze swoim synkiem wsadziła jeszcze córkę 5 letnią... no i muszę wnienkę wyszorować bo jej syne wysiusiał się do niej.... a dzieś jak kąpałam małego to w łazience zebrał się komitet teściowa szwagierka jej synek, T ja i Mat.... SAJGON, RATUNKU... a jeszcze teściowa powiedziała ze jak była w krakowie to mogła jej - szwagierce kupić emulsję oilatum dla jej synka... szlag mnie trafił... kur... może by tak Matowi kupiła.... ale nie to przecież wnuczek jej syna a nie córki.... i jak tu być zadowolonym... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 paź 2007, 21:32

Zborra...no przykro mi ze za nasze 2 nieoddane glosy Twoj J pojedzie do kapusty...ale no jakos tak wychodzi :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch: Fajowo ze macie lezaczek...to jednak przydatny sprzet :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-10-20, 21:35 ]
Kate :ico_pocieszyciel: ...pociesz sie ze niedlugo po weekendzie!a szwagierka to sie chyba poczula jak u siebie...wrrrr....oj ja tez tak nie lubie....

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2007, 21:39

No właśnie...Kamizela zapomniałam dodać, ze Wiktorek to czysta mamusia!!! i kurczę...jak wysoko macie kateracyk, toż on się tak podnosi, że już głowa ponad szczebelki...ojojoj, trzeba uważać...

Glizduniaa Ty nie narzekaj, bo Maya też cała mama! i to jaka śliczna!!!
No i mam nadzieję, że o tych wyborach to z przymrużeniem oka piszesz...nie chciałabym nikogo obrażać i urażać swoimi przemyśleniami... :ico_nienie:

Kate_k82 a to szmata! :ico_zly: no tylko do nonono nakopać!!! żeby takiego dzieciora dużego w wanience kąpać??? a co na to T????

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

20 paź 2007, 21:50

dobranoc :ico_spanko:

[ Dodano: 2007-10-20, 21:53 ]
a ja w miedzy czasie prosze o klik
tutaj http://s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53994

i tutaj
http://kulka.act4trees.com/

i tutaj www.pajacyk.pl

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 paź 2007, 22:02

Zborra oczywiscie ze z przymruzeniem oka :ico_oczko: ...ja tam nie mam nawet ochoty sie wypowiadac o polityce....no ale Twojego J.mi szkoda :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2007, 22:35

KUlka znów tylko 2.99l...no cóż...

A ja idiotka zamiast się położyć, to wymyślam prezenty gwiazdkowe dla rodziny...bo potem nie będzie czasu jak J wróci na koniec listopada... :ico_olaboga: Ale oczywiście jego to nie obchodzi...woli leżeć na kanapie i oglądać setny raz nudne filmy... :ico_zly: i znów wszystko na mojej głowie... :ico_zly:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2007, 08:36

Witajcie.

zborra kochana wiem wiem - dziś obniżamy łóżeczko - ten nasz akrobata ostatnio leżąc na brzuchu wyciągnął rączkę i próbował ściągać kosmetyki, które leżą na komódce przy lóżeczku :ico_oczko:

I wszystkiego najlepszego dla Hubercika z okazji wkroczenia w 6 miesiąc :ico_oczko: Kochany pogoń twoją mamusię-niech częściej do nas zagląda i wkleja twoje fotki :ico_haha_02:

Obrazek

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2007, 09:10

witamy :-D
dziękujemy ślicznie za życzonka i stawiamy
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
tyle ciacha ile dacie zjeść :-D
a zdjęcia będą bo juz aparat działa :-D do :-D a dla mamus :ico_kawa:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2007, 09:13

W takim razie czekamy na fotosy największego majowego bobaska :ico_oczko:

Mojego smerfa glizdunia okrzyknęła jako najbardziej podobnego do mamusi :ico_oczko:

Kingusia mamy_Dominika ma największą czuprynkę :ico_oczko:

I co dalej ? :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

21 paź 2007, 10:26

No witam dziewczyny ........

U mnie piekne słonce ... i jak Jakub wstanie idziemy na spacer i zagłosowac !!!! :-D :-D , a Wy ?? kiedy idziecie hehe ?? moze jakies zakłady zrobimy kto wygra ??

Dla Huberta Obrazek !!!! Wszystkiego najlepszego ....

JA chyba dzis cos upieke :)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”