Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 kwie 2011, 14:09

markotka, ale jakiej wielkości, bo źle się wyraziłam.

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 kwie 2011, 14:10

my zjedlismy obiad i zaraz pewnie wybierzemy sie na spacer
dzis mnie boli podbrzusze i krocze a jakos specjalnie duzo nie chodzilam :ico_noniewiem:

dostalam oba sterylizatory, chcialam zostawic ten z aventu, ale przymierzylam i nie miesci sie do mojej mikrofalowki, dlatego chce go sprzedac

[ Dodano: 2011-04-05, 14:13 ]
markotka a czy ta dzialka jest budowlana? moze tak tanio bo jest to ziemia rolna

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 kwie 2011, 14:21

Motylku taka standardowej wielkości, zwykła blacha

Emilia działka jest odrolniona, ma wodę i prąd, jest ogrodzona, więc to naprawdę okazja, a facet chce pilnie sprzedać, bo wpadł w kłopoty finansowe, musimy to poważnie przemyśleć. Boli brzuszek? Hmmm.... może to Tosia już się szykuje do wyjścia? :ico_oczko:

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 kwie 2011, 14:25

Emilia działka jest odrolniona, ma wodę i prąd, jest ogrodzona, więc to naprawdę okazja, a facet chce pilnie sprzedać, bo wpadł w kłopoty finansowe, musimy to poważnie przemyśleć. Boli brzuszek? Hmmm.... może to Tosia już się szykuje do wyjścia?
o to moze dlatego tak tanio, fajna okazja :ico_brawa_01:

chcialabym zeby Tosia sie juz powoli szykowala do wyjscia, wczoraj podlaczyli nam ta klime, firanki juz posciagalam, bede w sobote prac i wieszac na umyte okna :ico_oczko:
od soboty bede miala ciaze donoszona :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 kwie 2011, 14:35

markotka, wlałam do mniejszej blaszki. Nie wiem jaka jest standardowa, ja mam różnej wielkości prostokatne blaszki :ico_oczko: Już się piecze, pachnie cudnie :-D

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 kwie 2011, 14:35

Emilia lepiej sama tych firanek nie wieszaj :ico_nienie: a masz już wszystko gotowe dla malutkiej?

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 kwie 2011, 14:38

Emilia lepiej sama tych firanek nie wieszaj :ico_nienie: a masz już wszystko gotowe dla malutkiej?
ja mam w sumie tylko 3 okna z firankami, reszta to dachowe :ico_oczko:

raczej juz mam wszystko gotowe, nawet czesc odlozylam co trzeba do szpitala zabrac, tylko czekam na polozna zeby sie dowiedziec co konkretnie trzeba do naszego szpitala

chcialabym tylko jeszcze z 2 pieluszki flanelkowe dokupic, zastanawiam sie czy cos mi jeszcze brakuje

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 kwie 2011, 14:39

bo te miejskie dzieci to oprócz komputera i gier za bardzo nic innego nie znają.
Oj to zależy które dziecko bo te mieszkające na wsi też potrafią siedzieć przed kompem i nic więcej. Bardzo dużo zależy od rodziców - jak wychowują.
Dokładnie, wszystko zależy od wychowania. Rodzice często idą na łatwiznę i sadzają dzieci przed tv lub przed komputerem żeby mieć spokuj za miast zapewnić dziecku właściwą rozrywkę.

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 kwie 2011, 14:46

Motylku a bo ja mam wszystkie blaszki jednakowe :ico_oczko: oprócz tego rynienkę do piernika i tortownicę. Daj znać jak się upiecze :ico_oczko:

Emilia ja też ciągle się zastanawiam czy mam wszystko :-D na pewno brakuje mi wanienki i materaca, zastanawiam się jeszcze nad ubrankami czy mi starczy to co mam :ico_noniewiem:

Mój szwagier ma 19lat i jest dzieckiem komputera :ico_sorki: całe dnie kisi się w swoim pokoju i gra :ico_puknij: a jak nawet wyjdzie do kolegi, to zabiera laptopa ze sobą, bo będą grać :ico_puknij: moim teściom to nie przeszkadza, nigdy nie usłyszałam, żeby powiedzieli, że może na dwór wyjdzie :ico_noniewiem: jeszcze teściowa mu usługuej i jedzonko pod nos przynosi :ico_puknij: Ja całe dzieciństwo na dworze spędziłam z koleżankami, mama nie mogła się doprosić, żeby do domu wróciła :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

05 kwie 2011, 15:53

hej :-)
wyszłam po Hanię i jeszcze poszłyśmy na spacerek :ico_brawa_01: potem na podwórku się pobujała jeszcze i chciała już do domku to przyszłyśmy,teraz je sobie obiadek :-)

markotka jak macie okazję to kupujcie,w razie co sprzedacie z zyskiem :ico_sorki:
dzis mnie boli podbrzusze i krocze a jakos specjalnie duzo nie chodzilam :ico_noniewiem:
może faktycznie Tosia się szykuje do wyjścia :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”