wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2012, 11:37

brzuch mnie boli juz od dwoch dni i krocze
mnie tez krocze boli ale to podobno dlattego ze macica sie rozciaga

chyba musze odwiedzic dzis apteke bo tez pochwa mnie swedzi ze spac nie moge. i jak myslicie co mam kupic.

a co do mezow to u nas w weekend tez bylo ostro bo poszedl tylko na chwile do kolegow a wrocil po 3 godzinach pijany z obrazem i stwierdzil ze kupil mi obraz za 300zl z ramzesem a nawet nie zapytal sie mnie o zdanie a pozniej kolezanka moja przyszla popili razem i zaczal swirowac do niej tak na zarty ale ja siedzialam obok

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2012, 11:40

a co do mezow to u nas w weekend tez bylo ostro bo poszedl tylko na chwile do kolegow a wrocil po 3 godzinach pijany z obrazem i stwierdzil ze kupil mi obraz za 300zl z ramzesem a nawet nie zapytal sie mnie o zdanie a pozniej kolezanka moja przyszla popili razem i zaczal swirowac do niej tak na zarty ale ja siedzialam obok
nie no te chlopy to nas wykończą nerwowo chyba , mój też mnie wku.... bo codziennie sobie 1 pifko wypija a dziś w nocy nie sałam Franki kaszlał P. smarkał bo katar mu sie zrobił ale jak proszę żeby wziął leki na przeziebienie to on woli pifko wypić i tak wszyscy poprzeziębiani :ico_zly:

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 sty 2012, 11:42

Co do mebli,to polecam Abre albo BRW - maja takie scianki w dobrej cenie,mysmy dzieciom kupili takie jasne mebelki,zamiast uchwytow sa rybki,rozgwiazdy i inne morskie stworzenia,wiec pasuje i dla chlopca i dziewczynki
fajne te mebelki :-)
justyna30, ja mam i bóle brzucha i krocza.
Do tego rwa kulszowa i wiezadła bola jak cholera. ;)
wspolczuje :ico_olaboga:
moja mała dopiero od może 2 tyg poszła wyżej a tak to ciągle mi w szyjce grzebała
mam nadzieje ze u mnie tez pojdzie wyzej :ico_noniewiem:

ja musze wypisac papiery i odeslac w tym tygodniu ze mam ciezka prace zeby dostac 60 dni przed terminem wolne bo tu nie jest tak prosto zeby isc na zwolnienie :ico_nienie:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sty 2012, 11:42

asiab, wiesz moj tez jest bardzo niesforny...mogę powtarzać mu kilka razy a on udaje ze nie słyszy...gdy podniose głos dopiero do niego dociera... :ico_zly: czym mnie doprowadza do furii...mąz to go zaprowadza do pokoju aby tam sie uspokoił...ja nie mam sił nawet na to bo on gdy jest w "szale" jest mega silny....
..a w przedszkolu podobno najgrzeczniejsze dziecko z grupy..tak mi pani mowiła...wiec wyładowuje swoję całą negatywną energię w domu...bo wie ze tu łatwo nas wyprowadzić z równowagi...stosuje już karty typu zabranie ulubionej zabawki na kilka dni...lub oglądanie ulubionej bajki...ale to pomaga tylko do czasu :ico_zly:
poszedl tylko na chwile do kolegow a wrocil po 3 godzinach pijany z obrazem i stwierdzil ze kupil mi obraz za 300zl z ramzesem a nawet nie zapytal sie mnie o zdanie a pozniej kolezanka moja przyszla popili razem i zaczal swirowac do niej tak na zarty ale ja siedzialam obok
zabiłabym swego :ico_szoking: :ico_zly:

[ Dodano: 09-01-2012, 10:44 ]
i jeszcze u nas dochodzą problemy ze spaniem...wiec nie wiem jak ja to wszystko pogodzę jak bedzie drugie dziecko... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 sty 2012, 11:50

asiab, mam tam rzeczy Andrzejka i Zuzi i mieszcza sie :ico_sorki:
a ja zamiast sie cieszyć czuję jakąś pustkę...
- ehh,typowa baba,nie mozna ci dogodzic :ico_oczko:
nie radzę sobie teraz z moim Frankiem
- a ja sama ze soba,tez mnie dzieci denerwuja ale maz mowi,ze one sa jak zwykle,tylko to ja jestem bardziej nerwowa :ico_wstydzioch:
. i jak myslicie co mam kupic.
- clotrimazolum masc i lacibios femina czy cus takiego :ico_sorki:
tak na zarty ale ja siedzialam obok
- :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
bo codziennie sobie 1 pifko wypija
- moj jak ma wolne,w sensie jest po dniowce a na drugi dzien nocka,to zawsze piwko kupuje :ico_noniewiem:
nie jest tak prosto zeby isc na zwolnienie :ico_nienie:
- o rany :ico_olaboga:

[ Dodano: 09-01-2012, 10:52 ]
.wiec nie wiem jak ja to wszystko pogodzę jak bedzie drugie dziecko... :ico_placzek:
- mam nadzieje,ze bedziesz miala jeszcze jakies wolne po macierzynskim :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Moja wczoraj nie spala 2,5 godziny w nocy,dzis juz normalnie ale pelnia byla,wiec moze dlatego :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Sajurka
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

09 sty 2012, 11:53

Asiab tak to moja pierwsza ciaza. :) zniose kazdy ból - byle dziecko było zdrowe.;) i gratuluje synka:)
A co do zachowania ...moze zazdrosc ? tak reagowało dziecko kolezanki

dzwoneczek widze ze TWoj synus ma moja date urodzin ;)

wisnia3006,
wspolczuje , ja bym swojemu nie darowała. My po 4 latach malzenstwa narazie nie moge marudzic na niego.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 sty 2012, 11:54

byle dziecko było zdrowe.;)
- i bedzie napewno :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sty 2012, 11:57

ehh,typowa baba,nie mozna ci dogodzic
:576: masz rację :ico_haha_01:
to zawsze piwko kupuje
m
oj też lubi sobie piwkowac...zresztą jak nie byłam w ciązy to ja razem z nim... :ico_haha_01: szczegolnie w sobotke wieczorem...zawsze po cięzkim tygodniu pracy :ico_haha_01:
...kiedyś przed urodzeniem Dawida to nieźle szaleliśmy :ico_wstydzioch: teraz wyroślismy z tego...chyba czas najwyzszy :-P

[ Dodano: 09-01-2012, 11:01 ]
mam nadzieje,ze bedziesz miala jeszcze jakies wolne po macierzynskim
tak...zamierzam wrócic dopiero gdy drugi synuś skończy roczek...choc mąż namawia mnie abym siedziała dłużej, bo uwaza ze za szybko Dawidka zostawiliśmy z babcią...teraz mu łatwo o tym mowic...ale gdy bede na wychowawczym to dopiero zaczną sie problemy finansowe...i bede musiałą wrócic po roczku do pracy....tak mysle...
zwoneczek widze ze TWoj synus ma moja date urodzin ;)
:-D piekna data :-D

[ Dodano: 09-01-2012, 11:03 ]
My po 4 latach malzenstwa narazie nie moge marudzic na niego.
ja po 6-ciu i też na szczęscie nie mam na co narzekać...no czasem grożę mu rozwodem hihi :ico_oczko: . Ale moj mąż poki co jest spoko :ico_haha_02:

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 sty 2012, 12:19

zamierzam wrócic dopiero gdy drugi synuś skończy roczek
ja tez mysle wroci do pracy jak mala skonczy rok to ja poscimy od sierpnia do przedszkola
asiab napisał/a:
nie radzę sobie teraz z moim Frankiem
- a ja sama ze soba,tez mnie dzieci denerwuja ale maz mowi,ze one sa jak zwykle,tylko to ja jestem bardziej nerwowa
ja czasem tez niemam nerwow ale nasza to taka rozpieszczona :ico_wstydzioch:

a mnie juz katar zaczyna brac. cos zle zaczelam ta 30stke :ico_zly:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 sty 2012, 12:31

dzwoncu - ,my w tym roku mamy 6 rrocznice slubu i tez nie moge zlego slowa powiedziec,a im dluzej, tym chyba lepiej nam sie uklada :ico_sorki:

Piwkowac z mezem to i ja lubilam,czasem lampeczke winka jak dzieci juz spaly,do tego jakis film :ico_brawa_01:

Super,ze rok z maluszkiem bedziesz,to chyba taki optymalny czas :ico_sorki:

[ Dodano: 09-01-2012, 11:31 ]
a mnie juz katar zaczyna brac.
- ojej,zdrowka zycze :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”