Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2007, 12:22

KUlka, obawiam sie ze nic sie nie zmieni
jakos mam takie przeczucia głupie
my juz bylismy spełnic ten obywatelski obowiazek i mam nadziej że nie na marne

Hubertusie Wielki rosnij zdrowo i szcześliwie :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

21 paź 2007, 12:50

zawsze warto probowac .....

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 paź 2007, 13:07

Dla Hubertusia moc ogromnych zyczen...i :ico_prezent: od kolezanki Mayi...

a u nas nocka beznadziejna..niby tylko 2 pobudki ale jakie :ico_szoking: dziecko dostalo fatalnego kataru i splywa jej do gardla....zaczela nam sie dusic w nocy,az usta miala sine :ico_olaboga: :ico_placzek: ...ryk byl taki jakiego jeszcze nie slyszalam,pielucha z kroplami olbasu nad lozkiem ale nic nie pomoglo,Maya nie jadla calą noc bo nie potrafila ssac :ico_szoking: ...mowie wam..koszmar....a prawdopodobnie zarazila sie od tego synka kolezanki ktory przyjechal do nas z cieknącym nosem :ico_zly:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2007, 13:29

Kuźwa co za głupota iść do małego dziecka w odwiedziny z przeziębionym maluchem :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

21 paź 2007, 13:55

wszystkiego najlepszego dla Hubercika :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

szwagierka pojechała rano, razem z nami bo ja chciałam oddać głos i w połowie drogi klapa samochód nie chce jechaćchyba się zepsuł alternator my tak mamy jak jedna rzecz się popsuje to zaraz następna, więc poczekaliśmy sobie na szwagra i wróciliśmy do domu i nici z głosowania ale teraz mam przynajmniej spokój, reszta na meczu a ja rozpływam się w błogiej ciszy

Glizdunia kuruj tam narzeczoną Mateuszka, ja nie rozumiem ludzi którzy z chorymi dziećmi idą w goście do małego dziecka... ja sobie teżciową wytresowałam i jak tylko Wiki jest chora to teściowa jej nie zabiera bo wie że ja tego nie akceptuję

Zbora pytałaś co na to T no wiesz gdera po cichu ale żeby coś na głos się odezwać to :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Kamizela Wiktorek super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i cały mamusi i te oczy....

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2007, 14:23

Witajcie..

jagodka głosowanie to nasz obywatelski przywilej, a :ico_nienie: obowiązek, a tak mało ludzi z niego korzysta..
choc ja zauwazyłam u nas bardzo duzo ludzi szło głosowac, ale niestet wiekszosc to "moherowe berety" co sie boje prywatyzacji szpitali :ico_haha_01:
Juz nie moge doczekac sie tych wyników i truchleje z niepokoju ze ze Kaczory beda góra... :ico_zly:

zbora jak Hanka tyle kachy wpieprza to ona juz spokojnie powinna z 7 kg wazyc :ico_oczko:

glizdunia bardzo ładny macie domek, w takim szłoby zamieszkac :ico_oczko: o Majce nie wspominam, bo juz brakuje komplementow..

kate ja jestem bezposrednia i od razu ustawiłabym ta szwgierke do pionu, ciekawe czy jej by sie podobało jakby Mat nasiusiał jej do wanienki..musi byc z nia cos nie tak..dobrze ze juz masz spokoj :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-10-21, 14:24 ]
no i wiedziałam ze o kims zapomne, ale juz sie poprawiam, dla kochanego wielkoludka - Hubercika moc całusków od cioci Justyny i Milenki :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2007, 14:53

wiem ze przywilej ale nie wszyscy z niego korzystaja

ja boje sie jednak ze kaczogród bedzie nadal trwał ale tym razem to juz bedzie dyktatura

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2007, 15:30

mam małe przecieki na 14 .... i jest dobrze ..zobaczymy co dalej :-D
ja uciekam sobie do Arkadii na kawe - sama! :-D zostawiam chłopaków i połaze sobei sama z godzine ... i machne kawusie i wróce i bedę szczęśliwa :-D

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2007, 15:32

dla Hubertusa naszego...
od Hanki
Obrazek

i od teściowej
Obrazek

i masz, na zdrowie! boś duży chłop :ico_oczko:
Obrazek

No...my już po głosowaniu, Hania była z nami i mi podpowiadała...Kuźwa...tylko :ico_nienie: kaczogród!!! mam nadzieję, że teraz coś się zmieni.../ale jak widzę tyle mądrych ludzi, którzy rezygnują z udziału w głosowaniu...to :ico_zly:

U nas nocka luz...młoda zjadła przez sen o północy, potem o 3już jęczała, ale dałam herbatkę, popiła troszkę i spała do 6...no potem już ją nakarmiłam. O 8już pobudka...i tak narabiamy od rana...Spała w łóżeczku aż 20minut :ico_olaboga: a potem na powietrzu prawie 3godziny...Potem zjadła na obiad...warzywa ze śliwkowym pure i szpinak oczywiście...A teraz już marudzi i stęka, więc musimy się produkować...

No właśnie...żeby to jedzenie kaszki się wiązało u niej z tyciem...a tu jakoś powoli, powili...trudno...

Glizdunia współczuję...biedna Maya...kurczę, dbaj o nią i pilnuj, żeby żadne chore dzieciaki Was nie odwiedzały!!!

Wiecie co...mój już znów wrócił do swojego zachowania...siedzi, gapi się w tv i niby słucha, ale tylko niby...Niby szukał wszędzie gwarancji od pralki, żeby ją wreszcie oddać do reklamacji...a dziś ja ją znalazłam w jego jebanych papierach, których ma tony wszędzie... :ico_puknij: I tylko gapi się na program E! i ogląda wszystkie popłuczyny amerykańskie...typu jakieś historie z solarium itp...Jestem załamana...nic go nie obchodzi....Ja już nie wierzę, że coś się może zmienić. Nie wiem...chyba musiałabym na prawdę na poważnie mu czymś zagrozić, bo inaczej...skończę jak taka zwykła szmata...to nie jest miłe uczucie...siedzieć i o wszystkim decydować samemu...bo on woli setny raz durny film oglądać...

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2007, 15:52

a to z dzis - sam siedze ( ok.1-2 min ) ale zawsze :-D ..( ale ja mam grube dziecko :-D )

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”