- my też na komunie jutro ..
[ Dodano: 2009-05-16, 20:45 ]
Ragazza, życzymy zdrówka mamie
jedwabna udanych chrzcin , będziemy czekać na fotki
prosze bardzo. jak mnie spotka jakas wysypka to tez tak zrobiechyba tak będziemy musieli zrobić, dzięki
A tesciowa to jest taki harpagan
dokładnie, moja mieszka dwa bloki dalej, ale już została nauczona, że jak chce przyjść to ma się zapowiedzieć i to najlepiej dzień wcześniej, bo możemy mieć inne planyja bym sobie tak nie dala na bank, bo ze mnie tez troche taki harpagan ale na bank kazalabym mezowi i zreszta kazalam powiedziec ze sobie nie zycze niespodziewanych wizyt
no nie dziwię się, ale się Wam teściowe trafiły chociaż moja też kiedyś do chłopa powiedziała, że dziecko przez nas chore było bo zły wózek mamy tak jakby to miało coś wspólnego z zachłystowym zapaleniem płuc, ale do mnie tego typu komentarzy nie wygłasza[/b]Ragazza koniecznie musimy opic takie ydarzenie bo jestem wyknczona psychicznie..dzis jeszcze na odchodne musiła mi powedziec ze zauwazyła ze nie daje juz małej wit D3 a wg niej młoda ma wystajace żebra i to podbno jest wynikiem braku wit D3 wiekszej bzdury nie słyszłam..nie zauwazyłam nic takiego u niej..i jak tu sie nie wkurzyc
[ Dodano: 2009-05-16, 21:40 ]
sorki za to pogrubienie-pomieszało mi sie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość