Kupiłam z firmy Vtech .Oglądałam różne ale ten mi sie podobał ponieważ ma odpinany panel i moja teraz już będzie mogła się nim bawić i korzystać .A napisz mi jeszcze, jaki kupiłaś pchacz Lilci.
Ja się rozglądam i nie wiem, co kupić
Mam taka znajomą ,no może za dużo powiedziane że znajoma która ma teraz 3 córkę .Poprzednie dzieci karmiła do około 4 roku ,a jak zaszła w ciążę z ta to dziewczynki starsze się cieszyły że mama będzie mieć mleczko i sobie będą popijać czasem.paranoja dla mnie jest karmienie piersia 2,3,4...latka to juz dla mnie nie jest normalne![]()
Ja wiem o tym . I często rozmawiam czy to z znajoma czy kimś innym i mówię że chciałbym do max roku karmić bo tez chce się zabawić,napić czy coś ale to co mówię to jedno a to co czuje się to drugie.dziecko po roku czy ciężej jest odzwyczaić
no i wykazałoizus to koniecznie napisz co tam w brzucholu ci siedzi![]()
od listopada, najpierw raz w miesiącu, potem nagle częściejdlugo juz ci to tak trwa, tzn te wymioty..wrzody to chyba bola co? opuchniety brzuch jest![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość