a on tak cały czas?? bo moje też od kilka dni (oprócz leniwej środy) i się zastanawiam, czy to juz ten czas, kiedy czuyć dziecko całymi dniami, czy może cosik dolega? a kurna po Młodym nie pamiętam, bo to 8 lat temu byłomłody kopie jak szalony.
no my też dziś coś niezdrowego na kolację pizze zamwiamy, wczoraj jednak nie zamawialiśmy, bo się wcześniej najedliśmyhamburgeryw celu rozpieszczenia mnie, bo mówi, że zasłużyłam na cos obrzydliwie niezdrowego
więc już mi ślinka cieknie
![]()
:
mój ma tak od miesiąca, jak mu się trafi spokojniejszy dzień, to zastanawiam czy wszystko ok. A dzisiaj to jeszcze trenuje obroty.on tak cały czas?? bo moje też od kilka dni (oprócz leniwej środy) i się zastanawiam, czy to juz ten czas, kiedy czuyć dziecko całymi dniami, czy może cosik dolega?
mój też dzwoni, te chłopy tak mająwyslałam męża na zakupy i już dwa razy dzwonil, ach te chłopy
a my sobie zamówiliśmy schab wędzony szynkę i kiełbasę u takiego chłopa na wsi co robi wędliny na sprzedaż. Mówię wam pycha - nie to co ze sklepu i do tego jeszcze taniej. Jak kolega nam to dzisiaj przywiózł, to ja zrezygnowałam z gotowania i wcinamy wędliny z chlebkiem.no my też dziś coś niezdrowego na kolację pizze zamwiamy, wczoraj jednak nie zamawialiśmy, bo się wcześniej najedliśmy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość