a tobie lekarka kazała już nie dawać? Jak długo podaje sie dziecku wit D3?nie daje juz małej wit D3
[ Dodano: 2009-05-16, 22:57 ]
Z łóżeczka odchodzą takie pierdy że hoho
a to nowosc. a mi pediatra wogole nie przepisala wit D i nigdy jej nie bralismykoniecznie musimy opic takie ydarzenie bo jestem wyknczona psychicznie..dzis jeszcze na odchodne musiła mi powedziec ze zauwazyła ze nie daje juz małej wit D3 a wg niej młoda ma wystajace żebra i to podbno jest wynikiem braku wit D3 wiekszej bzdury nie słyszłam..nie zauwazyłam nic takiego u niej..i jak tu sie nie wkurzyc
ile sztuk jest w tej mega pace??w Kuflandzie są pieluchy Huggies mega paka za 38,99.
niby do 2 urodzin, ale z przerwami na letnie miesiące. My już też dajemy tylko w pochmurne dnia tobie lekarka kazała już nie dawać? Jak długo podaje sie dziecku wit D3?
no bo co lekarz to teoriaa to nowosc. a mi pediatra wogole nie przepisala wit D i nigdy jej nie bralismy
rozmiaru 3 86 sztukile sztuk jest w tej mega pace??
co lekarz to inną wersje ma My jeszcze dajemy witaminy Cebionmulti a teraz zmieniłam je na Vibowitmi pediatra wogole nie przepisala wit D i nigdy jej nie bralismy
no to witam w klubiemoja zaczeła mnie dopiero wkurzac po urodzeniu Milenki...no nie dziwię się, ale się Wam teściowe trafiły
to tez nie bedziesz wiedziec co uczula - brzoskwinie czy banany?zrobie zeprzez 3 dni bede dawac to samo czyli dzis znowu kaszka brzoskwiniowa a po obiedzie deserek babany
ja chętnie skorzystambry
Dla kogo na dobry poczatek dnia?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość