ja mam cisze i spokój już od 8

izuś_85, kochana będzie dobrze, ja miałam wycinany laparoskopem i po 3 dniach idziesz do domciu

Ja miałam laparoskopowo coś z jajnikami robione już nie pamiętam dokładnie co ale w związku z tym że nie mogłam zajść. Tak jak kwiatunio pisze po 3 dniach byłam w domu . Nic strasznego.Oczywiście jak szłam to się bałam .Ale zero bólu jak dla mnie tam nie było.Byłam całkowicie zasypiania.Jedynie cewnik nie był przyjemny.ja miałam wycinany laparoskopem i po 3 dniach idziesz do domciu
Hmm no moja też nadal nic nie ma i nawet tam nic nie widać by było w najbliższym czasie.No ale wiem że twoja starsza.A pytałaś lekarza ?? Ja się tam nie znam . Wiem że ja jako dziecko też miałam późno ząbki.moja nadal bezzebna, juz mnie to zaczyna niepokoic
no ja też muszę posprzątać, ale obiad na szczęście mam z wczoraj, także jedno z głowyJa zaraz biorę się za sprzątanie bo mam syf okropny. Nie sprzątałam od soboty więc mam co robić teraz . I jeszcze obiad dziś na mojej głowie .
wczoraj mój łobuziak 10miesięcy skończyłdlaczego to tak szybko leci? ja nie chce
No to masz zajeb...istą pamięć hehe .Tak miałam kiedyś A w ciąży i po porodzie doszło chyba do Hmm D albo E nawet . Niestety u mnie nie jest tak pięknie jak u ciebie .Woreczki mam ładne. A przecież jeszcze nie przestałam całkowicie karmić. No cóż spodziewałam się tego i jakoś bardzo smutno mi nie jest.Byłam na to przygotowana.Obecnie mam rozmiar B-C coś koło tego.szkieletorek chciałam zapytać Ciebie jak tam rozmiar piersi? Bo pamiętam, że u Ciebie to była taka ostra różnica, że z A przeskoczyło wysoko
łączę się w bólunocka tragedia
łobuziak 10miesięcy skończył
wow to niezły przeskok masz kobieto. Musisz zaopatrzeć się w staniki każdego rozmiaru chyba co?Obecnie mam rozmiar B-C coś koło tego.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość