dziewczyny padam na nos, wyszliśmy rano i przed chwilą wróciliśmy
nie miałam was czasu jeszcze przeczytać tego co zaległe
wrzucam wam stronkę z noclegami w Krakowie
http://www.eholiday.pl/noclegi-krakow-hostel,2.html
jak coś to mogę zapytać, bo niedaleko mnie jest taki mały pensjonacik otwarty tylko w sezonie, ale nie mam pojęcia jakie ceny, musiałbym podpytać, tylko nie bardzo mam jak, bo jestem w Zakopcu
może jutro wam coś wkleję i wrzuce fotki, bo musze puscic baje na komputerze Wiki
dobrej nocki
[ Dodano: 2008-04-27, 21:10 ]
ok, udało mi się przez chwilę poczytać i popisać, bo włączyłam Wiki babyradio z kołysankami i już śpi, ale też nie dziwota, bo nie spała po południu w ogóle, za to Tadzik przespał wszystkie atrakcje
kinga śliczne fotki twojej uśmiechniętej Elizki
no i wspaniale, że już masz dyplomik, gratuluję
anulaf pięknie, że chce jeść sama, samodzielna dziewczynka ci rośnie, będziesz miala wyrękę później
violu ja na komunię mojemu chrześniakowi kupowałam aparat cyfrowy, ale dla dziewczynki komplecik kupiłabym w Kruku, bo mają cudne zestawy dla małych księżniczek, można kupić np. biedroneczki, motylki, truskaweczki i wiele wiele innych (kolczyki i zwieszkę)
a w piątek to faktycznie padłam na nosek, tak jak Kinga sugerowała, bo nie spałam od 4:30 i byłam sama prawie do 19 i jeszcze musiałam do Skarbówki z dzieciakami wyskoczyć PITy złożyć (na szczęście o dziwo nie było w ogóle kolejek

), potem babcia robiła aferę, że mnie nie było i padłam na nos o 21, nawet ni miałam siły dowlec sie na górę do komputera żeby was poczytać
joasiu to wspaniale z tymi ząbkami, pewnie niedługo komplecik będzie
Tatry wprawdzie ośnieżone, ale pogoda cudna bardzo ciepło z lekkim wiaterkiem, choć jak słońce schowa się za chmurkę, to trochę chłodnawo
sosim 6 zębolków to też całkiem nieźle
małolatko nie martw się brakiem uzębienia, bo dziąsełka na pewno nieźle pracują
abegano i dla was brawka za ząbeczka
aagaa fajnie, że Kubuś już w formie i prześliczne zdjęcia