witam
ja tak podczytuje ale widze ze twardo sie dalej trzymacie 2w1

my tu wszystkie czekamy na Waszych maluchow a im sie nie spieszy...
tibby 
za 39tc...
ja to juz w tym tc bylam na porodowce a Ty jeszcze trzymasz tego Toma dla siebie

daj nam juz go tutaj bo Wszystkie sie niecierpliwimy

niech juz wyskakuje i nie kaze czekam e-ciotkom tyle
donatka to samo sie Ciebie dotyczy kochana ilez mozna chodzic z brzuszkiem dawaj nam tu i swojego malucha
hehe pogoncie ich to moze szybciej zechca wyjsc do Was juz
Malgorzatka 
za 32tc
misia sliczna Milenka i rzeczywiscie podobna do taty
anade oj mialas przezycia z tym szczepieniem

ale dobrze ze zmienilas przychodnie teraz juz moze nie bedzie takich sytuacji
wszystkiego dobrego z okazji rocznicy i jeszcze wiecej takich rocznic zycze
ehhh ja nawet nie wpadlam na taki pomysl zeby cokolwiek mezowi kupic na rocznice slubu
widze ze fajne pomysly masz wiec moze cos podgapie. A my wlasnie bedziemy obchodzic teraz w lipcu 2 rocznice wiec moze ja cos fajnego mezowi kupie i moze tez taka fajna jakas koszulke z fajnym napisem
sosna super ze maluszek rosnie widac na mleku mamy najlepiej sie nabiera na wadze.
a u nas w skrocie tak ze patryk ma sie dobrze je co 3 godziny a mi juz mleka brakuje bo zjada mi mojego mleka juz po 130- 140 ml
niebawem obawiam sie ze bede musiala zaczac dokarmiac go MM czego nie chcialam za bardzo ale co zrobic ostatnio sie cieszylam ze mam nawal pokarmu i ze jestem w stanie odciagnac po 230 ml tak teraz ledwo wycisne z piersi 140 ml i to musze co 5 godzin bo co 4 godziny jakbym chciala to nawet nie wiem czy bym dala rade 100 ml odciagnac.tak wiec mleko mi sie w piersiach konczy