mysle, ze jakis ciuszek, albo gryzak.. cos malego i przydatnegoalbo jakas fajna czapeczke na wiosne (chociaz musialabys znac obw. glowki).. u nas by sie sprawdzilo wszystko, co grzechocze, albo trzeszczy (podejrzewam, ze malego najbardziej zainteresowalby papierek po snickersie
)
jestem dokladnie tego samego zdnaia jak shoo, u nas tez sprawdzaja sie papierki po cukierkach czy husteczkach higieniczynch, maly jest wtedy w siodmym niebie i sie smieje
no jasne, ze pamietam, bylam ich wielka fanka, mialysma z siostra wszystkie ich kasety nawet na videopamietacie The Kelly Family? tam ich bylo 13-tu chyba![]()
![]()
![]()

tez uwazam podobnie jak shoo, ze jakas zabawke, teraz tyle tego jest, bo faktycznie 4 latek z ciuszjow nie bedzei sie cieszyl, a tak to zawsze jakas pamiatke bedzie mial, a co do ciasoliny to super pomysl, mysle, ze juz takei dzeicko mialo by fajno zabaweA może macie jeszcze pomysł na prezent dla 4-latka? Jestem chrzestną jednego z chłopców tej samej koleżanki, do urodzinek jeszcze miesiąc ale już można się rozejrzeć za prezentem.

Nie moge z mojego Eryka, wiecie jak on trzyma smoka, juz od kilku dni tak wlasnie robi, wkleje Wam fotke

[ Dodano: 2009-03-11, 15:10 ]
Prosze bardzo, jak moje dziecie trzyma smoka