fajnie fajnie dla mnie ten czs moglby plynac jak najszypciej im dzidzia starsza tym jestem spokojniejsza.teraz to tylko do swiat,a po nowym roku powoli mozna bedzie zaczac myslec o torbie do szpitala i innych fajnych rzeczach naprawde nie moge sie juz doczekac!
[ Dodano: 2007-11-08, 17:48 ]
asiu ja zmykam teraz do kuchni musze zaczac obiad bo mezus niedlugo wraca.
pozdrawiam was wszystkie marcowe mamusie
czesc maroweczki, jutro wraca moj mezus, przyjedzie na tydzien czasu a potem znowu wyjazd, ale tym razem wyjedzie az do swiat Bozego Narodzenia. dlugo bez niego ale sobie poradze. zawsze sobie radze. zreszta musze sobie poradzic no dobra ja uciekam, pozdrowaim was moje piekne marcoweczki
Witam piękności . Monika83 dzięki za pomoc a suwaczki mamy podobne bo akurat ten mi się spodobał. Pogoda u mnie okropna zimno, wiatr wieje i na dodatek pada deszcz ze śniegiem. Dawniej pewnie bym się cieszyła, że pada śnieg bo uwielbiam jeździć na nartach, ale w tym roku raczej nie pojeżdzę.. mimo to i tak się nie smucę bo przecież mam inne powody do radości . Pozdrawiam i trzymajcie się ciepło. I nie dajcie się chorobie, bo u mnie w pracy na 6 osób pracujących w dziale 2 jest zdrowe w tym oczywiście ja z moim fasolkiem kochanym. Pa.
HEJ DZIEWUSZKI!!!
U MNIE TEŻ POGODA NIE NAJLEPSZA ALE NARAZIE NIE PADA ANI DESZCZ ANI ŚNIEG TYLKO STRASZNY WIATR JEST.
STRASZNIE MI SIĘ NUDZI ALE JUŻ SIĘ DO TEGO PRZYZWYCZAIŁAM. JUŻ BYM CHCIAŁA ŻEBY BYŁY ŚWIĘTA. POTEM JEST STYCZEŃ A W STYCZNIU BĘDZIEMY SZYKOWAĆ PO MAŁU POKÓJ DLA MALUSZKA WIĘC W KOŃCU ZAJMĘ SIĘ CZYMŚ PRZYJEMNYM- NO I JUZ DO MARCA BĘDZIE NIEDALEKO A WTEDY TO JUŻ WOGÓLE NIE BĘDĘ NARZEKAŁA NA BRAK ZAJĘĆ
czesc brzuchatki
a ja musze sie pochwalic bo u mnie pogoda bardzo ladna sloneczko nawet jednej chmurki na niebie niedlugo sie przekonam czy cieplo bo musze wyjsc.
pozdrawiam dziewczyny i do uslyszonka
[ Dodano: 2007-11-09, 12:54 ]
emilia twoj maluszek zartuje sobie z mamusi i nie chce sie ujawnic