Ciesze sie ze was odkrylam

Dziekuje za mile przyjecie.Jesli macie pytanka to smialo prosze.
sory myslalam ze napisalam a to napisalam tylko we wrzesniowkachnapisz jak poszło, mam nadzieje,ze to nic powaznego
Co do terminu porodu,ten 3 pazdziernik jest bardziej prawdopodobny.
no to sie ciesze, ze to nic groźnegonajprawdopodobniej mala uciska jakis narw
dokładnie ,ja buszuje po alegro w poszukiwaniu wózka i łóżeczka dla bobaska, ale jak na razie nic ciekawego...ale nuda ...wcinam pizze od czasu do czasu mozna
tez jeszcze wlasnie nie mam wozka i lozeczka ale lozeczko chyba kupie w IKEA-jest tanie i podoba mi sieja buszuje po alegro w poszukiwaniu wózka i łóżeczka dla bobaska
Ja bylam juz kilka razy na zakupachi w zasadzie brakuje mi tylko tego wozka i lozeczka i kilku pierdolow-zaslonek do dzieciecego,dywanika...Najlepiej wypisz sobie na kartce i jadac na zakupy na 100% ci sie poprzypomina-nie musisz wszystkiego na raz kupowactak wogle to ja nie mam jeszcze nic kupionego,
No to ja mam dokladnie to samoA dzis dopadła mnie jeszcze mysl,ze ja przecież nie wiem nic o dzieciach i jestem przerazona, karmieniem ,przewijaniem, kąpaniem itd. i tak czekam na paczuszke z Polski w której " teściowa" ma mi przesłac jakies magazyny i ksiażki na temat noworodków
fajny brzusioWklajam brzuchola
wiem,wiem ale jak sobie pomysle,ze on bedzie taki malutki......, a nic moze przesadzamwlasnym dzieciam krzywdy nie zrobimy
dobry pomysłNajlepiej wypisz sobie na kartce i jadac na zakupy na 100% ci sie poprzypomina-
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość