Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2008, 08:11

hej!!!!

wróciłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podróż powrotna już dużo lepsza, Hania lepiej spała a nawet jak się budziła to spokojnie. Tylko dobrą godzinę przed domem już się obudziła na amen a godzina 3nad ranem :ico_szoking: i co? gadała ciągle że idzie da-da, że w domu jest baba, dziadzia, Hania, Bacha itp...ubaw po pachy!
nic nie czytam, nic nie wiem...
mogę tylko napisać, że urlop się nam udał, że pogoda głównie piękna i coś tam udało nam się zobaczyć z tą naszą wiercipiętą! i że młoda podbiła serca wszystkich spotkanych ludzi! dziwili się że taka mała a taka mądra! a ona otwarta oczywiście i jak tylko znajdowała się w tłumie, to wyciągała rękę i z "cześć" oblatywała kogo się dało! :ico_haha_01:
a teraz kręci mi się pod nogami...J śpi, ja marzę o małej drzemce...zgram zdjęcia i może babcia mnie wybawi na godzinę???
a wieczorem może się uda coś poczytnąć, bo tęsknię!!!
No...i Kamizela jest super babka! ech, no mogłabym z nią gadać godzinami...o ile ktoś zajmowałby się naszymi dziećmi :ico_oczko: W ogóle to jakiś fenomen tego forum...co prawda widziałam się w realu z Gosią i Kamilą...tylko (a może aż) i z obiema od razu rozmawia się tak, jakby człowiek się znał od dzieciństwa...

dobra, muszę zmykać...obiecuję poprawę :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 cze 2008, 09:04

Zborra witamy po urlopie!!!!dawaj foty koniecznie bo juz mnie ciekawosc zzera :ico_puknij: :-D

ej wiecie co...wczoraj wieczorem jak do Was pisalam to przyszedl A. i chcial cos zagadac...i wygonil mnie z lazienki bo cos tam chcial...no ok. i za jakis czas mnie wola a tu :ico_szoking: ...swieca,wanna pelna piany....normalnie nam super romantyczna kapiel przygotowal...i bylo by suuuuuuper gdyby po 10 min. tej kapieli Maya nie zaczela krzyczec z sypialni....plakala dobre 40 minut...chyba bolal ja brzuszek bo bardzo pierdziala....uspokoic jej nie moglismy....no coz....w koncu zasnela a my razem z nia...i tyle z wieczornej rozrywki :ico_noniewiem:
teraz mykam robic sniadanko,potem do pracy...i wpadne tu oblukac fotki Zborry

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 cze 2008, 10:39

zborra, ale fajnie, że już jesteś, my też bardzo tęskniłyśmy za Tobą!!!! Mnie bardzo tu brakowało Twoich postów. I jak teraz zajrzałam i zobaczyłam, że na gg słoneczko Twoje za chmurką to się uśmiechnęłam. I cieszę się, że urlopik Wam się udał i że Hanusia taka wspaniała!!!! I czekamy na foty.

Przywitałam Karolinę, to teraz witam się z całą resztą!!!!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2008, 11:53

Witaj zborra na starych śmieciach :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Też czekam z niecierpliwością na foty :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_haha_01: Ech, fajnie, że wróciłaś :ico_oczko:

Glizda :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla twojego A. My kapaliśmy się wspólnie może ze dwa razy - kiedyś, jeszcze przed ślubem, jak pilnowaliśmy domku cioci mojego męża - oni mają taką fajową wielką wannę więc można było zaszaleć :ico_oczko:

Teściowa wzięła małego na dwór to ja w zamian wymyłam wszystkie podłogi w chałupie :-)

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2008, 12:33

dzien dobry
u nas piekny dzien jak zwykle od ost bodajze 2 tyg :-D
mała jeszcze drzemie, to juz ponad 2 godz..ja napisałam w koncu do konca prace, wstepu mi wyszło na 2 strony, zakonczenia na nie cała 1 trudno, po południu wysyłam promotorce i niech sie dzieje co chce :ico_wstydzioch:

glizdunia no no ten twoj ma fajne pomysły, szkoda tylko ze nie mogliscie sie do porzadku wygrzac :ico_oczko:

zborra witaj kochana!!urlop pewnie posłuzył!! :-) ja juz widziałam wczoraj słoneczko na gg u ciebie?!?! :ico_noniewiem:

anza no ja tez sobie nie wyobrazam sytuacji jak moja mama by wyszła drugi raz za maz i mowic to innego goscia "tato" :ico_puknij: co innego jakbym była brzdacem :-)

dojadam sobie ost kawałek pysznego ciasta..ciasta które o dziwo sama zrobiłam, ale wyszło rewelacyjnie..a juz mysle o obiedzie, bo dzis serwuje spaghetti :-D

a jeszcze mam pytanko, gdzie w Wordzie ustawia sie marginesy??

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 cze 2008, 12:41

Lady,jak ciacho wyszlo pyszne to ja zycze sobie przepis!!!!!...a marginesy chyba da sie zrobic na linijkach tych gornych :ico_noniewiem:

ja juz po pracy,troche ogarniemy chatke i jak Maya wstanie to jedziemy na zakupy bo nie ma nawet nic na obiad :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2008, 13:37

My pojedziemy dziś chyba do okolicznej wsi, bo tam odbywają się Dymarki Kaczawskie :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 cze 2008, 13:43

Kamizela,a to jakas impreza ludowa czy cos w tym stylu?

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2008, 15:01

Glizdunia dokładnie tak :ico_haha_01:

http://dymarkikaczawskie.pl/index.php

Mam nadzieję, że się nie rozpada i kolega D. zdąży oddać nam auto (przyciemnia nam tylnie szyby).

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2008, 15:08

ja juz mam wakacje
jeden egz doi przodu a drugi sie okaze

jestem wypompowana

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”