hej! lidziasc, witaj ale z Ciebie laska Lady, super dzieciaczki
U nas dalszy ciąg koszmaru ząbkowania, Michałek 2 godziny płakał aż usnął ze swoją stonogą ze zmęczenia
hej dziewczyny,a mnie dopadla jakas wstretna infekcja-zatoki,gardlo,oskrzela lekarka az sie za glowe zlapala tak podobno beznadziejnie to wyglada .dostalam mnustwo lekow i l4 na tydzien.myslalam ze mnie udusza w pracy bo przeciez 3 tygodnie sie na urlopie byczylam ale nie bylo najgorzej
Hejka Dziewuchy a mnie jeszcze pamiętacie ??? Zabalowaliśy z tymi urodzinkami Olinka
Było 2 razy dmuchanie świeczek i prawie pół tygodnia na działce
jeśli chcecie odpalcie pokaz slajdów z tej strony
ja dzisiaj tylko na chfilke zaraz sie zbieram , moje dziecie ztremowane dzisiaj ma wystep , na wielkim pikniku rodzinnym bedzie taniczyl krakowiaka , jak uda mi sie pstryknac jaks fote to wam pokarze , a jutro mamy komunie u bratanka , wie terz niewiem czy zajrze
dziewczyny wzruszylam sie na tym wystepie az sie poplakalam , bardzo dumna jestem z mojego Krakowiaka , a powiem wam jeszcze ze dostalam wyruznienie od dyrekcji i dyplom serca od dzieci , tez ryczalam jak bubr , wyroznienie za to ze poszylam dzieciom stroje na wystepy .
Lady, dla Krakowiaka i dla Ciebie "super-mamy" edit53, zdrówka życze, okropne te choróbska, a przeciez takie ciepło, a te wirusy się mnożą. ostatnio też chorowaliśmy całą rodzina
Upał u nas straszny nadal, wieczorem była jakaś burza mała, ale niestety nic się nie ochłodziło. Mój mały w samym pampersie paraduje, a i tak się cały lepi