dzien doberek
ja stawiam duza kawke
emalia30, poprostu niemoge sie nadziwic toba,jestes tak piekna w ciazy (i poza nia tez

)ze wprost niemoge uwierzyc
naprawde slicznbei wygladasz nawet moje mezus wczoraj przez przypadek luknal bo wkleiles je na n-k to mowie mu ze ty jestes w ciazy i to za niedlugo rodzisz ,to niemogl sie nadziwic ze tak pieknie wyglada kobiet wciazy hihi
a ja mu an to a ja to co ???
a on ze ja to bylam najpiekniejsza hihi jak kazdy maz
a synek tez duzy ,rosnie jak na drozdzach hihi i do tego jeszcze karateka
jakos mnie dzis kregoslup boli po pracy,bylo 22 pokoje do zrobienia i 18 apartamentow,a w pracy tylko ja i 2 dziewczyny,jak zadzwonilam do tej k...wy menadzerki
zo za franca jedna jak ona tak moze
tak jak pisze Madzia oni sie wogle z nami nie licza mysla ze jak polak to moze zasuwac za 10
kurcze jeszcze 3,5 tyg-czy dam rade??
kochana napewno dasz rade ,kto jak kto ale ty?
no i my juz ci bedziemy dopingowac w tych ostatnich tygodniach

z
zreszta jestes silna kobitka i widac ze dasz sobie rade
trzymam kciuki
a mezowi tez zycze wszystkiego dobrego w owej pracy i napewno wam sie uda,bo ilez mozna tym bardzije ze ostatnio bylo nienajlepiej z ta pracka
takze badz dobrej mysli my z Magda wysylamy ci juz silne wibracje zeby wszystko bylo ok
bo mamy najblizej hihi
dzis przyszedl wozeczek Natanka-sliczny jest
wklej zdjecia ja jestem taka ciekawa
Magda Sz.,
oj tak ja tez glupia niepotrzebnie moze spanikowalam ale tak o jest jak wszystko dookola huczy...
niemow tak o sobie
i dobrze bo ja tez atk chodze spanikowana nnie tylko ty tymbardzije ze my juz mamy zarezerwowany lot
no i cos ie wczoraj okazalo
wchodze sobie na ich stronke i se sprawdzam jka tam ma sie nasz lot i co
niema tego dnia
teraz zrobili 3 razy wtygodniu ze lataja i akurat jest lot 6 sierpnia takze maz bedzie dzisiaj dzwonic do nich i niech nam zmienia
jedno co jest dobrze ze lot jest o 10.20 i bedziemy w Pl 14.30
a nie jak poprzednio o 2 w nocy masakra hihi
takze musze caly czas sledzic to wszystko, akolega jeszcze sie nieodezwal
w centralu jest 20 kg a podrecznego ile
bagaz masz 20 kg apodreczny 5kg al emnie to starczy bo wole miec wduzym 20kg aw podrecznym i takj jest nas 3 osoby to bedzie 15 kg
zreszta jak i tak zawsze biore wiecej mam zawsze torbe,plecak ,torebke,wiki plecaczek na nas dwie jak lecielismy to i tak za duzo
ale zawsze bylo ok
no wlasnie ciekawe jak tam Marta ???
pewnie odsypia podroz